Monthly Wanted

Ja, ja. Jeg er helt med på, at det ikke er uhyre opfindsomt blot at ændre navnet fra Weekly Wanted til Monthly Wanted. Og måske det også bliver noget helt andet på sigt. Gode bud er velkomne. Men det var det nemmeste for min fredagstrætte hjerne for nu ;)

For mens jeg ikke længere har hverken tid eller lyst til at have ‘shopping’-indlæg ugentligt, så savnede jeg dem altså lidt og syntes derfor det var synd at droppe dem fuldstændig. Og en gang om måneden virker passende. Så har jeg et sted at fortælle jer om, hvad jeg drømmer om eller har i kikkerten, men uden at det bliver ren opfordring til forbrugsfest.

Og så vil jeg fremover se til, at det primært er gode, bæredygtige og/eller holdbare ting jeg viser og ‘ønsker’ mig. Foruden lidt trends i ny og næ. Det skal ikke blive ren hessian det hele jo ;)

For tiden er jeg vildt optaget – ja, nærmest opslugt – af at ordne, indrette, flytte rundt og forbedre herhjemme og mens jeg primært prøver at bruge det vi har, så kommer der også til at flytte lidt nyt (eller nyt, brugt) ind.

Y-stolene vil jeg således finde brugt og i samme åndedrag sælge de spisebordsstole vi har nu. Men jeg drømmer nu også om en pæn, ny lampe (nr. 4) til soveværelset foruden et nyt sengetæppe, da det vi brugte tidligere, nu bor henover sofaen og har givet hele stuen et andet look.

Reklamelinks:

 1. Y-stol i olieret eg og naturflet fra Carl Hansen & Søn
 2. Viskestykke i økologisk bomuld fra Humdakin
 3. Vandkande i messing fra AYTM
 4. Fabric Lantern lampe fra HK Living
 5. Morgenkåbe i 100% uld fra Aiayu
 6. Duftlys af sojavoks i keramikkrukke fra Ferm Living
 7. Hylde i bæredygtige materialer fra We Do Wood
 8. Keramikskåle fra Frama
 9. Foldekasse fra Aykasa
 10. Håndsæbe fra Humdakin
 11. Planlægningskalender fra Future Planner
 12. Sengetæppe i økologisk bomuldsgarn fra Semi Basic
(Visited 5.413 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Jeg har lige fået morgenkåben i fødselsdagsgave, og jeg føler at det er den bedste gave jeg har fået i årevis. Hvilken anden beklædningsdel bruger man hver dag – året rundt? Alle pengene værd, hvis du spørger mig <3

  Derudover kan man jo faktisk spare lidt penge ved at lave planlægningskalenderen selv. Et papir med teksten (i eget design?) i glas og ramme og en whiteboard-tush… Så er der (næsten) balance i udgifterne ;)

  Rigtig god weekend til dig!

  1. Ej en god idé! Det vil jeg også forsøge mig med, når jeg bliver lidt bedre til at strikke ;) Klem E

 2. Jeg ELSKER Y-stolene! Næsten så meget, at jeg overvejer at spendere 32.000kr på 8 stk. Ahmen altså, der er jo tilbud…..host (abe der holder sig for øjnene). Bliver ved med at finde på gode undskyldninger oppe i mit hovede for at sige til mig selv, at det faktisk ER en god investering med Y-stolene!

  1. Jeg stemmer altså for at det ér en god investering med designer stole, det var det første og eneste jeg købte stort set da jeg flyttede hjemmefra i sin tid, to dyre stole og resten var plastik stole skraldet fra storskrald! Dem levede jeg med i et år, indtil jeg havde råd og var heldig at finde 2 mere på DBA. De holder SÅ godt, og har ikke mistet værdi når jeg ser på resell priserne. Så i forhold til hvis jeg havde købt IKEA jeg ikke havde været rigtig glad for, og i forhold til slid osv, så har de virkelig ikke kostet mig særligt meget. Og som sidste søm i kisten, så sidder man altså meget bedre i dem end i selv midrange stole som dem fra HAY.
   Så altså, man kan jo starte med et par stykker og så udvide samlingen efter behov!

  2. Haha… kan så meget følge dig. Men du kan jo også se om du kan finde dem brugt. Og som Amalie så rigtigt skriver, så er det bedre at gøre det og have nogle stole man er glad for måske for livet, end at købe ‘brug og smid væk’ fra Ikea eller lignende. Kram E

 3. Skønne ting og altid god inspiration ☺️

  Jeg synes også Aykasa plastkasserne er fede! – men jeg kan ikke lade være med at få lidt ‘ondt i maven’ over den trend i de her antiplastic tider. Men du siger jo også at det hele ikke kan blive ‘ren hessian’ og det er jo også rigtigt! ?Synes det er svært ikke at føle sig dobbeltmoralsk, når man sorterer plastic i et væk og så have lyst til at købe ti af de der plast-monstre ?

  1. Så længe du beholder din plastik og bruger den for evigt (som man jo ville gøre med kasserne ;)), så er det ikke så slemt. Det er al den ‘single use’ plastik, der er den store synder. Altså al emballagen, flasker, sugerør, bestik, mikroplastik i skønhedsprodukter osv. osv. der virkelig er synderen.
   Men forstår dig godt, det kan godt virke lidt dobbeltmoralsk.
   Når det er sagt, så er plastik et fantastisk materiale, der både i selve tilblivelsen og under transport er meget mere bæredygtig end mange andre materialer. Simpelthen fordi det ikke kræver mange ressourcer at lave det og fordi det ikke vejer meget under transport (sammenlignet med eksempelvis glas og metal). Det der er hovedproblemet med plastik er, at det er så svært at nedbryde og at vi er så dårlige til at komme af med det og det derfor ender i naturen og havet, hvor det gør fatal skade.
   Kram E

 4. Jeg vil gerne begynde at købe bæredygtigt produceret/økologisk tøj – har du nogle forslag til mærker? Jeg er ret meget på bar bund på det område. Tak!

  1. Mads Nørgaard, Aiayu, Arket, Moshi Moshi, Dilling, Tomorrow Denim er gode bud. Og så er der også mange af de større brands, der er begyndt at have et udvalg i økologisk bomuld eller genanvendte materialer. Det allerbedste i forhold til at shoppe bæredygtigt er at købe lidt, men godt (altså holdbart) og/eller handle second hand, på loppemarkeder osv. Eller holde bytteaftener med veninderne :) Kram E