Min juleønskeseddel

Jeg ønsker mig især oplevelser i julegave. Ikke noget med faldskærmsudspring eller kroophold (selvom det nu også ville være dejligt), men ‘bare’ gavekort til nogle af de behandlinger, som jeg nyder at blive forkælet med af og til. Zoneterapi,  massage og ansigtsbehandling.

Derudover har jeg bøger på ønskelisten. En skønlitterær, som jeg har set stort frem til, siden jeg færdiggjorde dens forgænger, Folkets Skønhed. Og så et par med god og grøn inspiration til madlavningen.

Jeg har lidt praktiske ting på listen også. Noget af det jeg ægte mangler. Karklude, vaskeklude og en god pande uden belægning. Ellers ønsker jeg mig mest sager til hjemmet af den dekorative slags, deriblandt snydestearinlys. Ikke fordi jeg synes de kan helt det samme som den ægte vare, men når man deler hjem med en astmatiker, så er det altså bedre end ingenting.

Hvis I har lyst til at dele, hvad I ønsker jer til jul, så synes jeg det er så hyggeligt at høre det ♥

Reklamelinks:

 1. Vi kunne alt af Merete Pryds Helle
 2. Håndvævet pude fra LRNCE
 3. Fabric Lantern lampe fra HK Living
 4. Få Flere Kødfri Dage af Nadia Mathiasen
 5. Vaskeklude i økologisk bomuld (sæt med 3) fra H&M
 6. ‘Stearinlys’ med LED fra Sirius
 7. Wanderlust fra Gestalten
 8. The Plant-Based Cookbook af Deliciously Ella
 9. Karklud i GOTS-certificeret økologisk bomuld fra Humdakin
 10. Bæredygtug hvid t-shirt i løst fit fra Calida, 100% kompostérbar
 11. Momo-plakat fra Andrew Knapp, der er mange forskellige, så søde ♥
 12. Pande uden belægning fra Le Creuset
 13. Gavekort til ansigtsbehandling hos Anita Falslund og til zoneterapi hos Krop Kopenhagen
 14. Unik og håndlavet kop med hank fra Bjarni Sigurdsson
(Visited 8.694 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Jeg ønsker mig lyse lækre badehåndklæder.?
  Vil du uddybe fordele ved belægningsfri pande ?

 2. Rigtig gode idéer, især stegepanden hvor en pande uden belægning nu også er på listen hos mig :-)
  Jeg har ønsket mig mere grej til friluftsliv (og er også kommet til at købe lidt af det selv, hehe)

 3. Sikke fine ønsker, jeg er vild med plakaten!

  Til min ønskeliste i år har jeg prøvet at tænke bæredygtigt da jeg lavede den, samt overvejende inkluderet ting jeg virkelig mangler, den rummer: Madbeholdere fra Clean Kanteen, undertøj fra organic basics, en kompostbeholder, regnskovscertifikater fra Verdens Skove, en double edge skraber (den skulle være bedre og jeg tænker det også er nemmere at genanvende bladene), frø & planter, superfoods, oplevelser og selvfølgelig en lang liste af bøger.
  Bøgerne mangler jeg jo egentlig ikke, men for filan jeg ville gerne læse hver og en af dem: Madame Curie, A World Of Three Zeros, A witch’s guide to faery folk, The Amazons, Træernes hemmelige liv, The Spirit of Laws: Book 14…

  Nu jeg ser listen igen ser det jo helt voldsomt ud haha :D

  1. Sikke gode ønsker, tak for at dele! Og hey, jeg kender godt den med bøgerne, for jo, man kunne låne dem eller købe dem på e-bog, men altså der er nu også noget helt magisk og rigtigt over at have dem i hænderne og kunne tilgå dem på hylderne, når de er læst.
   Kram E

 4. Hej Emily :-) Jeg er enig mht. lysene, men de er altså ret geniale – for nyligt fik min kæreste overtalt mig og jeg er endt med at være blevet meget glad for dem :-) Men du har ret, de kan ikke helt erstatte levende lys ;-) Kh Maiken

  1. Er glad for at høre at de kan blive et hit. Tænker at jeg måske kan være uartig og mikse lidt en gang imellem eller når han ikke er hjemme og så lufte ud bagefter. Det må trods alt være bedre en 15 stearinlys på fuldt blus hele december ;) Kram E

 5. Hej Emily, jeg kan anbefale en Green-pan stegepande. Den er uden skadelig kemi, men med slip-let funktion. Jeg har haft min i et par måneder og den er super til æggekage, fisk og andet der ellers ALTID hænger i. Nem at rengøre også. Blot et tip. Mette

  1. Tusind tak for tippet :) Jeg har en pande uden belægning, men ja, alting sidder nemt fast på den, så vil helt klart kigge nærmere på den du foreslår. Kh E

 6. Sikke nogle fine ønsker, tak for at du deler, tror lige jeg “låner” nogle af dine. Jeg ønsker mig et morbærtræ/gavekort til planteskole og tallerkner musselmalet halvblonde. Hvis du har lyst må du også meget gerne dele ønsker til ham, ligesom du har gjort tidligere, der plejer jeg også at finde god inspiration til en overraskelses gave til manden.

 7. Der er også bøger på ønskesedlen hér, bl.a. “Hungerhjerte” af Karen Fastrup og Jakob Ejersbos Afrika-trilogi.
  Jeg købte “Vi kunne alt” i går og glæder mig til at læse den – når jeg er færdig med “Folkets skønhed”.
  Jeg ønsker mig også oplevelser i kulinarisk og/eller kulturel form, fx på caféer, restauranter, museer og i biografer. Massage, ansigtsbehandlinger, osv. er også meget velkomment her!
  Og så ønsker jeg mig Lyngby Porcelæns Rhombe-stel :-)

 8. Kigger ALTID på dine Weekly wanted når jeg selv skal lave ønsker – så god inspiration!

  Deliciously Ella er SÅ god!! Kæmpe anbefaling, mega mange lækre ting – hvis du ikke får den af andre skal du klart give den til dig selv ;)
  Købte både den og Detox Kitchen Vegetables sidst jeg var i London – begge steder er også klart et besøg værd!

 9. Total off-topic, men det kunne være virkelig spændende med et indlæg om dit nyt arbejde – hvad du laver hos Rudolp Care :) Synes din karriere er meget inspirerende, og når man kommer fra samme baggrund, er det altid fedt at høre og blive inspireret af andre.