Den store gaveguide til ham

Traditionen tro har Nikolaj været en knag og udfærdiget en gaveguide til manden (eller mændene) i dit liv. Det er ikke alle gaveidéerne der helt er ‘one size fits all’ og nogle af dem er således særligt gode til ham, der står på ski, mens andre er til outdoor- eller vinentusiasten osv. Men der er også en hel del af dem, der vist kan varme ethvert lille mandejulehjerte.

Skal ikke udelukke at Nikolaj har haft sig selv i tankerne, da han lavede guiden og jeg tænker også, at jeg selv vil lade mig inspirere ;)

Men ikke det der Red Dead Redemption vel? Altså med mindre jeg helst ikke vil tale med ham i hele januar…

Jeg håber I kan bruge den og så vil jeg vildt gerne høre, hvad I giver jeres mænd, kærester, brødre eller fædre, hvis I har fundet på noget godt?

reklamelinks: 

 1. Airthings Wave Plus sikrer at du altid har styr på indeklimaet i dit hjem
 2. Forsvarets Hudsalve med naturlige fedtstoffer, uden parfume og parabener
 3. Planen af Morten Pape
 4. Douchebags Carryall 65L Jay Alvarrez duffelbag & rygsæk
 5. En “Hobo Knife” bør alle eje
 6. Burton Damitt True Black Wax luffer, til varme poter på ski eller board
 7. The North Face Steep Series Fuse Brigading skijakke (Emily: “Den må være virkelig god med det lange navn”)
 8. 10-turs kort til effektiv, græsenedbrydende og sjov træning – “Savage Outpost“. Skriv til Outpost.savage@gmail.com for at bestille. 10 gange koster 1.500kr.
 9. Halo x XMKII limited edition ur
 10. Taikan Sacoche bum bag (Emily: “En man bag ;)”)
 11. BCA TrackerT3 er en intuitiv lavinebipper, som sidder godt på kroppen og er let at bruge, et (sikkerheds)must til ham der står off piste
 12. New Balance 990v4 Final Edition  i læder
 13. Red Dead Redemption 2 til PS4
 14. Fifa 2019 til PS4
 15. Douchebags The Explorer er en funktionel snowboard- og skirygsæk designet af ski-ikonet Jon Olsson
 16. Den ultimative økse fra Mallmann’s Hudson
 17. Newline Halo Tech Crew fungerer perfekt som åndbar base layer og trænings t-shirt
 18. Atomic N SHIFT MNC 13 Pin Tour Randonee skibinding tager dig let og bekvemt langt ud i offpisten
 19. Douchebags The Proper laptop sleeve i PU-læder – fås til 13” og i 15”
 20. Goal Zero Light-A-Life Mini lanterne. Sæt flere sammen og du har en flot og slidstærk lyskæde til altan, camping m.m.
 21. Burton [ak] Gore-Tex Freebird Bib-bukser
 22. Burton Burke Hood balaclave-hue kombination
 23. Venice langærmet t-shirt fra Deus Ex Machina
 24. Varme læderhandsker fra Randers Handsker
 25. Coravin Model Two faciliterer friheden til at hælde en hvilken som helst vin op, i hvilken som helst mængde uden at trække korkproppen.
 26. Lille førstehjælpskasse fra Best Made
 27. Gavekort/billetter til når herrelandsholdet spiller kvalifikationen til EM på hjemmebane

 

(Visited 6.197 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Jeg gav min kæreste Red Dead Redemption som “tillykke med det nye job og godt klaret eksamen” og han er ellevild!! Og så er selve spillet så flot, at jeg faktisk godt kan lokkes til at “kigge på” mens han spiller ;) Har også endda en veninde der selv spiller det!

 2. Jeg har købt en metaldetektor til min mand, fordi han flere gange det seneste år har nævnt, at han godt kunne tænke sig at prøve det – især efter han så Guldgraverne på DR. Jeg tror virkelig, han bliver overrasket, fordi han nok lidt har glemt det igen, men tror faktisk han bliver glad :-)

 3. God sen aften på den 2.advent slutning,
  sikke fin en liste, øksen med den helt specielle økseholder, den går ren ind her:-)
  Glædelig juletid med masser af stemning ønskes.

 4. Tak for inspiration! Tænker på, om du kan lokkes til at lave et indlæg om gaveideer til mor/svigermor? Du finder altid sådan nogle fine ting ?

  1. Hvor er du sød. Det når jeg desværre ikke inden jul, men håber du finder på noget godt. Stort knus Emily

 5. Sikke nogle gode ideer! Jeg gav min mand en Playstation i fødselsdagsgave i år med forskellige spil. Der var ikke så meget kontakt i et par dage – til både ham og min søn ;-)
  Men i julegave får han en bog om investeringer og sådan et barbersæt med en børste/kost til sæbe og en skraber i træ. Det er ret lækkert, og han har længe brugt sådan en billig børste, så jeg håber han bliver glad for den.

 6. Hvis du på et tidspunkt (inden jul) har plads i indlægskalenderen, så ville jeg elske et indlæg med ideer til velgørende julegaver. Altså spændende variationer over “giv en ged” og “den her mulepose støtter mødrehjælpen”.
  Jeg forestiller mig at det lige er noget for dig at grave i :-)

  1. Sikke en god idé. Må desværre nok erkende, at jeg ikke når det, men den er om ikke andet noteret til næste år <3 Kram E

   1. Hvis jeg må komme med et bud på en sådan gave kunne det være et skovcertifikat hos Verdens Skove, hvor man støtter et antal kvadratmeter urørt dansk skov, som vores biodervisitet vil have meget gavn af. (Man kan også købe til regnskov).
    Arealet kan være ganske lille, eller større, afhængigt af hvor meget man har at gøre godt med, så det er nemt.

    https://shop.verdensskove.org/skovcertifikater

 7. I år får min mand, på den praktiske del: Nye boxershorts (det er mig der vasker tøj i huset :P
  På den ønskede del: En lyseblå Eton skjorte (hans yndlings er blevet slidt op!)
  På den overraskende del: Where chefs eat 2018

  Prøver altid at finde på noget som han ikke ønsker sig (eller som er lidt blød-pakke-kedelig). Og når manden ELSKER mad, og insisterer på at vi skal på Michelin når vi rejser, håber jeg virkelig hsn bliver glad for den :D

  1. Ej hvor er du bare god, så godt fundet på. Er sikker på, han bliver meget glad <3 Kram og glædelig jul

 8. Min kæreste får et par friluftsbukser og et brætspil som han vist helt har glemt, at han ønsker sig :-)
  I forhold til Red Dead Redemption er det faktisk det spil, hvor min kæreste kan snakke med mig samtidig med at han spiller :-) Og så er det også et ret flot spil, så det kan være helt hyggeligt at se på imens.

 9. Tak for den fine guide, fedt at have en mand i sit liv, der gider at tage del i bloggen på den måde! :-) Jeg har selv været helt lost ift. gaven til min kæreste, men er blevet vildt inspireret af dit indlæg til at give ham et gavekort til en EM-kval kamp – jeg ved dog ikke hvor mange penge sådan en billet koster. Har prøvet at skrive til dem, der udbyder gavekortet, men de kunne ikke fortælle mig hvad prisen bliver. Tror du at din kæreste har en idé om, hvor mange penge man skal give i sådan et gavekort, for at der er råd til to billetter?

  1. Ja han er en stjerne er han, hvor dejligt at du kan bruge det. Prøvede lige at tjekke, men der er ikke slået priser op endnu fra DBU-side, men tænker at med et gavekort på 5-600 kr, så skulle det være muligt. Hvis han så vil sidde bedre, kan han evt selv spæde til :) Klem