Weekend-tid

Billedet af noget nær mit drømmescenarie, både når det kommer til soveværelse OG morgenmad på sengen er herfra, et site fuld af lækre opskrifter og de smukkeste billeder.

Weeeeeeeekend! Skæppeskønt altså. Jeg gad på en måde godt berette, at jeg skulle flyde på sofaen og/eller altanen, drikke kaffe og læse avis (er med andre ord lidt fredagstræt i skrivende stund), men realistisk set, så skal jeg primært gøre forårsrent og ryde op i skabe og gemmer. Og ud at spise hos søde venner. Og holde loppemarked. Og en tur i zoo med nogle af mine yndlingsbørn og deres forældre (og resten af København og omegn kunne jeg forestille mig). Med andre ord skal jeg på ingen måde klage, jeg har en mægtig weekend i sigte, omend den ikke bliver på langs på divaneseren.

Apropos førnævnte loppemarked, SÅ vil jeg lige minde om at der er Loppeladies på søndag til de, der er interesserede. Jeg sælger ud af garderoben sammen med en et sjak røvsmarte damer, så kom endelig forbi og gør et pre-loved kup.

Jeg håber, at I også får en mageløs weekend. Hvad end den skal bruges på havearbejde og forårsrengøring og hyggelige sysler eller fest og ballade. Eller måske lidt af det hele og en god, gammeldags tømmermandssøndag i selskab med serier og chips med dip ♥

Her er under alle omstændigheder lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden:

Én økologisk pusletaske til dig (eller en nybagt mor du kender og én til en trængende mor i Nepal. Fint hva?

Er du dårlig til at huske navne? Jeg er! Prøv eksperternes teknik.

Videresalg af brugt tøj: ”Brugte designervarer bliver mere hypede end nye designvarer i 2020”

Hvordan du måske kan få mere glæde ved at være lidt mindre effektiv (og noget om at lægge telefonen væk).

At bruge misundelse som et kreativt værktøj.

Hvordan spiser man egentlig klimavenligt?

Din astrologiske guide til at undgå selv-sabotage.

Og nu vi er ved astrologien. Dit horoskop for april.

Danskerne er trætte af cigaretskod i naturen.

Lidt inspiration til fotonørderne.

7 hobbyer der beviseligt vil forøge din intelligens.

Har du en not-so-stranger?

Læs her og bliv klogere på hvad alle kvinder burde vide om period poverty.

Flyv løs og CO2-kompensér – eller hvad?

Cuuuute!

Mangler du inspiration til et måltid? Jeg har lyst til at gå i gang med alle de her opskrifter.

 

(Visited 3.864 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

 1. Inden i bliver for skuffede i zoo, vil jeg bare sige at man først kan se pandaer den 11 april.

  1. Hvor er du sød. Det er nu isbjørneungen (for mit vedkommende) og gederne (for børnenes vedkommende) vi skal se og hilse på :) God weekend, kram E

 2. Hej Emily,

  Jeg må lige høre dig, hvor dit smukke marokkanske tæppe er fra, og hvordan du passer og ‘plejer’ det? Jeg kan huske, jeg læste for nyligt, at du havde taget det til rens, men nu kan jeg ikke finde indlægget. Min kæreste og jeg overvejer nemlig at anskaffe os et marokkansk tæppe, men ikke hvis det er for besværligt at holde, eller bliver ‘nedtrampet’ med tiden :)

  Mvh Emilie

  1. Hej Emilie
   Det er købt hos West Elm for snart 6 år siden. Jeg støvsuger det ugentligt og har en gang for ca. to år siden fået det vasket og tørret. Mener bare firmaet hed tæpperens.dk eller lignende. Kram E