Weekend-tid

Billede herfra.

Jeg må nok indrømme, at dagene begynder at flyde en anelse sammen for mig, men da jeg har skægge fredagsplaner senere i dag, er det nogenlunde gået op for mig, at weekenden står for døren. Og har i den anledning også startet dagen med morgenmad med barndomsveninder for at fejre forestående weekend, ferie og barsel.

Hvad skal I? Er I på festival, ferie eller stadig på arbejde? Hvis I er på festival må i majet, majet gerne lige drikke et par rør shots for mig. Og lidt paphvidvin. Tak ♥

Har ikke savnet alkohol voldsomt under graviditeten, men hvis jeg nu skal være helt ærlig, så begynder jeg at drømme hede drømme om en Aperol eller en gin & tonic. Eller bare et glas vin eller en kold øl. Det er vist sommerens skyld. Er altid lidt mere drikfældig om sommeren…

I eftermiddag skal vi ud at sejle med nogle venner og siden prøve det nye pizzeria på Islands Brygge. Corsa Pizza hedder det. Spørg lige Miss Pizza-craving, om hun er henrykt over timingen. Har – måske pinligt nok – glædet mig vildt hele ugen. Ja, ja, preggo-fornøjelser, når nu man ikke skal på festival.

Og i morgen skal vi med hele Koneklubben til frokost i sommerlandet. Sommerhusliv og frokosthygge.

Søndag kommer til at stå i Tarzans tegn. Det er vist ved at være på høje tid at få pakket den hospitalstaske (tager udgangspunkt i Christinas video), vasket hans tøj og få ordnet pusleplads i soveværelset med videre.

Og så skal jeg også bare sove (forhåbentlig) og chille. Er. Så. Træt.

Rigtig god weekend søde mennesker ♥

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden og sommerferien:

 

(Visited 4.226 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Husker at Cathrine fra RockPaperDresses på et tidspunkt skrev på sin blog, at hun helst ikke ville have ud, hvor de havde købt sommerhus? Tænker at du er kommet til at afsløre det i dit indlæg her. (Hun har netop skrevet på sin blog, at hun får Koneklubben på besøg).
    Bare hvis du ikke havde tænkt over det :-)

  2. Tak for endnu en omgang weekendtid!
    Håber at rigtig mange af dine læsere giver sig tid til at høre eller læse det om internettet,
    Jeg lyttede mens jeg lavede praktiske ting..
    En artikel med stof til eftertanke ?