10 vilkårlige ting om mig

Foto: Petra Kleis

Billederne her er fra Gravid-tillægget, der følger med det nyeste nummer af Vores Børn. Men syntes de er så fine, så ville også lige vise her. Er især vild med det ovenfor. Hvordan udtrykket det på én gang er stærkt og sårbart.

Men nu til de random facts ;)

 1. Jeg synes rejeost er så lækkert. Også selvom jeg sådan helt rationelt synes, det er et underligt, underligt produkt. Og det er altså også, når jeg ikke er gravid, at jeg er fan.
 2. Matt Damon er mit celeb-crush nummer et (har jeg fortalt det før?) og ham, har jeg tilsyneladende helt for mig selv. Fatter ikke hvorfor. Elsker selvklart også alle Bourne-filmene.
 3. Om jeg piller næse, når jeg kører bil? Jo da. Det gør alle. Bare kig rundt. Men jeg prøver virkelig at vænne mig af med det. Hvorfor er det, vi tror, ingen ser det? Der er jo vinduer hele vejen rundt.
 4. Folk tror, at jeg elsker lyserød (og det er nok min egen skyld efter at nærværende blog, havde et meget lyserødt look i flere år). Det gør jeg ikke. Snarere tværtimod, især hvis det gælder tøj. Men lidt lyserødt hist og her, kan jeg godt lide. En tallerken, en hårelastik og tapetet på en blog eksempelvis.
 5. Jeg drømmer af og til om at skrive bøger. Eller måske bare en bog til en begyndelse. Altså skønlitteratur. Det er der mange, mange mennesker der gør, men det skal jo ikke nødvendigvis være en hindring.
 6. Flødeskum, flødeis, fløde. Elsker det! Alle sommerdesserter à la trifli, pavlova, rødgrød med fløde og slet og ret alt der kombinerer frugt/bær og (pisket) fløde er vejen til mit hjerte.
 7. Jeg er krebs i stjernetegn og nogenlunde prototypen på sådan en. Lidt af en følebolle i en hård skal. Hjemmemenneske om en hals, moderlig, initiativrig og så lige lidt ekstra følsom oveni. Nogle dage helt i overskudshopla og andre dage sådan lidt hyggedeprimeret på weltschmertz-måden.
 8. Min tærskel for stærk mad er ekstremt høj. Således lavede jeg ofte alt for stærk mad til resten af familiens smag, da jeg var au pair i Bruxelles efter gymnasiet. Og sidenhen til veninder, der måtte kapitulere og levne til middagsselskaber. Har heldigvis giftet mig med en mand, der har det lidt på samme måde som jeg.
 9. Elektriske løbehjul gør mig sur på gammel-dame-måden.
 10. Jeg kunne aldrig drømme om at klaske en edderkop. Men jeg er heller ikke bange for dem, så det hjælper nok lidt på klasketrangen.

 

(Visited 7.755 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Yay! Det er jeg faktisk lidt glad for at høre. Også selvom der selvfølgelig var noget rart over, at have ham helt for mig selv ;) Kram E

 1. Mand! Jeg er så enig ift. de løbehjul. Og jeg bor ikke engang i Kbh længere. Ahrmen altså… de er jo de rene dødsfælder i en så travl cykelby. Jeg er altså ikke fan.
  (Til gengæld er jeg stor fan af, at det kan koste en bøde på 2000 kr, hvis man bliver taget i at købe påvirket på dem). Indebrændt much? ??

  1. Haha… samme her ;) Men tænker også at det næsten må være en stakket frist. Der sker efter sigende så mange uheld og første led er vist at skære ned på antal. Klem E

 2. Haha, har det på præcis samme måde med løbehjulene – hader dem! Min kæreste vil så gerne, at vi skal køre dem sammen, og jeg nægter pure.

  1. Samme her. Altså egentlig tror jeg, jeg ville synes det var skægt, men nægter at støtte foretagendet ;) Kram E

 3. Virkeligt gode billeder af du og mavsen :-)
  Stærk mad og fløde den er jeg med på og edderkopper er jeg heler ikke bange for :-)
  Krebs er et rigtigt familie menneske og om lidt kan du jo pøse omsorg og hygge på guldklumpen :-)

  1. Tusind tak, hvor er du rar <3
   Sådan sister from another mister :)
   Ja, tænker også at det er et meget godt match.... God sommer. Knus E

 4. Jeg ELSKER Matt Damon!!! Virkelig. Lige siden hans Good Will Hunting dage, har han stået meget, meget højt på min liste :)

 5. Haha, jeg har det helt omvendt: De elektriske løbehjul gør mig glad på en lille-begejstret-barn måden :)

  1. Godt at høre, at de ikke kun spreder vrede ;) Er også sikker på, at de er drønsjove. Herude ligger de bare væltede på fortovene overalt (det blæser meget på Bryggen) og så er jeg ikke sååååå vild med turister (der ikke kan færdsels/cykelregler) i høj hastighed på løbehjul ;) Knus fra den sure, gamle dame <3

 6. Hej Emily
  Jeg har fulgt dig i mange år, så mange at jeg helt fik et sug i maven af glæde, da du fortalte at du var gravid – tillykke med det! ❤️ Ikke desto mindre, er det rejeost der skal til, før jeg skriver min første kommentar: jeg er helt enig med dig! Alle bukos smøreoste, bortset fra krydder-versionen, er mit livs evige guilty-pleasure. Selvom det jo ikke engang rigtig smager af ost og mange af kombinationerne er virkelig mærkelig, kan den udefinerbare masse altså noget godt.
  Tak fordi vi må følge med i dit liv, dit livssyn og æstetik er virkelig inspirerende ?

  1. Hvor ER du sød!!! Tak for din rare kommentar og ikke mindst for at bakke mig op i underlig rejseostfetisch. Og helt enig, den med krydderier er helt off. Knus E

 7. Hej Emily

  Sikke nogle smukke billeder.
  Du er ikke alene? Matt Damon har også altid været mit ”skabscrush” – elsker scenen fra den første Bourne film, hvor han og kæresten er lokaliseret på hendes families gård og han med rolig overbevisning forsikrer hende : “it’s not gonna happen”?