Træstammer, grå hår og border collies

Kurt Curious. Siger “Hvad skal vi så nu?” og gider ikke ligge og drive den af i sengen. Til sin mors store fortrydelse.

Hvad jeg har lavet de sidste par dage? Haft brystbetændelse, fået mit barn vaccineret, sovet og haft feber og svedt i vilkårlig rækkefølge, set 37 afsnit af Friends, spist træstammer (jo, i flertal) og alt med antioxidanter og antiinflammatoriske egenskaber (ikke træstammer), måttet droppe at tage på loppemarked, vasket tøj og lavet mad, sovet mere, haft varmepude på mit dårlige bryst og pumpet ud skiftevis i en uendelighed, leget med mit barn og kysset ham, tænkt ‘jeg kan ikke mere’ et par gange, og været meget taknemmelig over Nikolaj.

Altså lige indtil han spurgte, hvorfor jeg ikke husker at lægge billeder m.m. i Dropbox, da jeg (igen, igen) fik den irriterende melding om at mit ‘Startdisk er fuld’ og min computer derfor hverken gad det ene eller andet. Hrmph…

Jeg har også fundet mine første grå hår. Altså i flertal. Har tidligere fundet enkeltindivider oppe i midterskilningen, men i går gav en særligt kunstnerisk (læs: uvasket) barselsknold frit udsyn til en endnu uopdaget, lille koloni af grå hår over mit venstre øre. Der er intet at spore på højre side. Min åbenlyst ungdommelige side.

I dag bliver endnu en hjemmedag med stikket trukket. Håber, barn er med på den. For han er altså en lille, nysgerrig, forlystelsessyg vildbasse. Han er ikke sådan en baby, der bare vil sidde på mit skød i en time og putte. Eller som synes en sygedag i sengen er toppen. Jo, jo vi kan sove middagslur i ske og vi holder i hånd om natten, men sådan noget med bare at sidde og putte og kramme i mere end to minutter, niks. De dage er for længst passeret. Og jeg synes jo stadig, han er så lille. Men nu forstår jeg, hvorfor alle skrev “Nyyyyyyyyyd”, dengang vi lå hud mod hud, mave mod mave, da han var spæd. Det er sjældent han gider ligge på mig længere.

Og forstå mig ret, det er vidunderligt at have en lille spilop, der gerne vil snakke, undersøge, udforske, prøve af og lære. Og BEVÆGE sig. Han er helt klart border collie-udgaven af en baby og så kan jeg jo ikke bede om meget mere. Men når man selv er syg, så kunne det være dejligt med en puttegris. Bare for en dag.

Jeg håber, I har en dejlig tirsdag, hvad end I omgiver jeg med babyer/mænd/venner/hunde à la border collies, skødehunde eller noget midt imellem ♥

(Visited 5.258 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Hej Emily. Lige en lille tech-anbefaling. Mit liv er blevet nemmere efter jeg er begyndt at bruge Google Fotos i stedet for Dropbox. Den importerer billeder direkte fra computer derover, og hvis du downloader appen på din telefon, uploader den også automatisk de billeder, du tager med dit kamera. Man kan tilmeld dele albums, og det er jo oplagt, når man har en sød baby, som familie m.m. vil følge med i (og de kan også selv dele billeder af baby fra deres telefon i albummet. Så hyggeligt). Det var bare et lille tip. Rigtig god bedring <3

  1. Tusind tak Ida! Både for tech-anbefaling (så tiltrængt) og ønsker om bedring <3 Stort knus E

 2. Haha og haha, altså ikke til brystbetændelse , feber og sved, men til ungdommelige sider, træstammer og sidst men ikke mindst Kurt ??
  Ønsker også dig den bedste tirsdag og god bedring

 3. Den finte har min kæreste også lavet på min mobil, tablet og computer. Så smart! :D Og så er det endda gratis, så længe billedfilerne er under en vis størrelse. Hvis man overskrider størrelsen på filerne skal man betale. Men den månedlige udgift er ikke så slem (ved selvfølgelig ikke om billeder taget af en blogger sprænger skalaen).

  1. Åh hvor godt at høre :) Haha… nej det er nok snarere mængden af billeder der kunne blive problemet, men det må jeg undersøge. Kram E

 4. Hvordan får du set så meget tv? Det er jo en drøm :)
  Jeg havde virkelig set frem til tv på barsel og endte med at se måske 45 minutter om aftenen med min mand.
  Min søn sov meget korte lure og jeg havde nok at se til ellers, synes jeg.
  Håber sådan næste barsel bliver mere chill. Min søn er virkelig også en border collie og det er især slemt her ved 9-10 måneder ;)

  1. Haha… det gør jeg heller ikke normalt. Kun denne weekend hvor jeg har haft brystbetændelse og høj feber og har været lænket til sofaen. For dårlig til noget som helst andet. Der hvor man har det så skidt at man heller ikke rigtigt kan sove og så var Friends sagen. ‘Comfort tv’ <3 Men ellers er det samme som hos dig; 45 min om aftenen. Åh ja, kan levende forestille mig at det bliver endnu vildere med border collie-babyerne, når de bliver ældre. Det vil jeg lige dele glæde mig til og frygte ;) Klem til dig og dine

 5. Han er altså en lækker fis, ham Kurt <3

  Et tip vedr. Dropbox: Få den sat op, så den automatisk synkroniserer, så skal du ikke tænke mere på det.
  Jeg lærte det på den hårde måde, da min computeret crashede sidste år (og noget gik tabt), hvorefter jeg fik IT-hjælp fra en veninde, der prompte konstaterede, at det vist skulle køre pr. automatik, hvis ikke historien skulle gentage sig ;-)

  1. Taaaaak <3

   Ok, det var smart, det vidste jeg ikke var en mulighed. For nej, jeg må også erkende at jeg ikke får det gjort ellers. Stort klem E

 6. Jeg har en datter født samme dag som din Kurt. Og hun gider skam heller ikke og ligge og dandere den længere. ? Ligger jeg hende på ryggen, vender hun sig til maven så hun bedre kan se og få alt med ? Hvor blev min lille baby af! De bliver store SÅ hurtigt!

  1. Har det på helt samme måde. Stop tiden! <3 Og samtidig er det jo så vidunderligt at se dem udvikle sig. Kram til dig og din lille løvepige

 7. Åh jeg kender den følelse. Min er nu 8 mdr og gider bare på ingen måder at putte, han vil frem og ud på opdagelse! Så jeg kan også godt savne den tid hvor de bare lå på en….. lige bortset fra at vores lille mus havde kolik… såååh.. Men det fortrænger man åbenbart ret hurtigt. Jeg husker mest bare de laaaange lure på ens bryst. Åh det var hyggeligt! Og varmt? men det er fantastisk at have et barn der er nysgerrig på verden og sine omgivelser! Selvom man nogle gange får sved på panden, især nu hvor der virkelig øves kravleteknik! Men glæd dig til din lille basse kan begynde at møffe rundt og frem! Det er så sjovt!! God bedring herfra ☕️❤️

  1. Først og fremmest: Sejt at du har gennemgået og klaret kolikbaby OG fortrængt det. Kudos <3 Da Kurt havde sin ondt i maven-periode lå han også en masse på mig og jeg saaaaavner det altså lidt nu. Men ja, har nok også fortrængt hvor ked han var. Og hvor varmt det var haha. Åh, ja det er også lidt (meget!) herligt at se hvordan de udvikler sig. God kravlelyst og stort kram E

 8. Min søn er i en alder af 13 måneder ENDELIG begyndt at ville putte igen. Tudede lidt, da det skete. Troede, det var væk for altid!

 9. Skønneste nysgerrige blink han har❤️. Jeg elsker sådan et umætteligt babyblink, det må være fantastisk at se verdenen gennem dem (måske også lidt skræmmende).
  Er du ikke også en border collie selv ☺️? Jeg er, og det synes min mand til tider er temmelig anstrengende, når han liiige troede vi skulle slappe lidt af på sofaen☺️.

  1. Haha… jo jeg er ;) Godt spottet. Og ja, det kan min mand virkelig også blive presset over. Godt jeg har Kurt på mit hold – altså bare ikke når jeg er syg og vil ligge i sengen. Klem til dig

 10. Jeg har også fået en lille samling af grå hår – de har valgt at udfolde sig i tindingen i højre side. Det er sådan set OK at få grå hår, men det kom lidt bag på mig, og jeg tænkte at jeg da var eneste i omgangskredsen… altså lige indtil, at det går op for mig, at det jeg har troet var naturlig hårfarve hos virkelig mange kvinder, det er grå hår der er skjult efter et besøg hos frisøren. Nå men nu kan jeg så få tiden til at gå med, at kigge på om den grå plet udvikler sig, og ikke mindst hvordan – en omvendt dalmatiner måske?

  1. Weird altså at det ikke kommer på begge sider… Men sådan er det også her. Kram til dig og dine grå <3

 11. Åhhh sådan var min dreng også, jeg tror han puttede i et par måneder, så lærte han at rulle og skulle udforske verden ved at rulle hen til ting ? Hans nyeste er at stå op og give slip på alting… Puha! Så kan jeg godt drømme om dengang han ikke rullede og vi kunne få dagen til at gå med nus, sange og mere nus ❤️

  1. Åh føler med dig, på den gode måde selvfølgelig, men altså, kan allerede levende sætte mig ind i, hvordan det bliver at være mor til sådan en spradebasse <3
   Kram til jer

 12. Kurt er såå skøn! Nyd babytiden, det går sø sindssygt stærkt.
  Min lille baby er lige pludseligt blevet 9 år og er lige begyndt at gå selv hjem fra skole og låse sig ind med nøgle. Jeg må indrømme at jeg tudede lidt… hvor blev tiden af?!
  God bedring med brystbetændelsen og tak for verdens bedste blog <3

  1. Ja føler allerde det bare ræser afsted. På godt og ondt. For det er jo fantastisk at se dem vokse op og udvikle sig, men omvendt går det bare SÅ stærkt og jeg kan allerede tage mig selv i at savne min lille, lille nyfødte baby lidt hehe. Møs