Glædelig jul

Rigtig glædelig jul til jer allesammen! Tak for at I læser med, kommenterer og gør dette til et helt specielt, fint fællesskab ♥

Her er julefreden så småt ved at sænke sig. Træet (inklusiv meget uformelig klump jord) er taget ind og pyntet, jeg har allerede indtaget en hel del nougat og vaniljekranse (yndlingsgodterne) og i dag skal Kurt og jeg tilbringe hele dagen hos min mor. Vi skal julehygge og forberede mad til i morgen og klø Penny bag ørerne. Og i karbad.

Den næste uges tid holder jeg juleferie og dermed også computer- og blogfri, så ville lige stikke hovedet herind og ønske jer en rigtig glædelig jul. Jeg håber, at I får den herligste aften i morgen og nogle dejlige juledage.

Og et ekstra stort kram til de af jer, der har én eller flere I savner eller for hvem julen er særligt ensom eller konfliktfyldt. Eller fuld af afsavn ♥

Jeg savner selv min mormor og far så meget i disse dage, det er som om, det bliver ekstra tydeligt, at de mangler på denne tid af året. Mange tanker til de af jer, der har det lige sådan.

Klem
Emily

 

 

Foto: Alona Vibe

(Visited 4.209 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Jeg savner min farmor, som gik bort for nogle år siden og ikke så min bror blive far og mig blive mor. Det er ekstra trist til jul, som vi altid fejrede med hende. Ønsker jer en glædelig jul ❤️

  1. Det forstår jeg så godt. Det er også en lille sorg (eller nej, en stor faktisk) for mig, at min mormor ikke ‘fik lov’ at blive oldemor <3 Håber I havde en dejlig jul. Stort knus Emily

 2. Rigtig glædelig jul til dig og dine også! Og sikke en flot vikle, den er sej. Du har også en imponerende vikle samling ;-)

  1. Tusind tak Louise. Ja, den er jeg også så glad for. Lidt dame-power i form af Frida Kahlo til lille Kurt ;)

 3. Også et ekstra stort kram til dig. Savnet af forældre og bedsteforældre bliver ekstra stort omkring jul, ved lige hvad du mener❤️

 4. Rigtig god Jul ?? Min farmor og farfar får også en tanke, især efter vi kom til at tale om risalamande den anden dag – de snød nemlig altid, og lod os børn få dem, modsat min mors familie, hvor der stadig er og forbliver lige kamp mellem alle.
  De var nu engang de sødeste – og er glad for at min farfar, modsat mine andre bedsteforældre der døde for ‘længe siden’ og alt for unge, holdte sig god stand helt til sidste år igen, hvor det først der blev hans tur, til at afholde sin sidste jul.

  Håber I får en dejlig aften☺️⭐️

  1. Åh blev helt rørt at din fortælling. Bedsteforældre er altså – eller kan være – noget ganske særligt. Og dejligt at farfar var med så længe <3 Stort klem E

 5. Rigtig glædelig jul til jer, det er bare helt specielt første jul som forældre ❤️
  Jeg savner rigtig meget min mor som døde den 21.december for 4 år siden. Jeg skal have mine svigerforældre og far til jul hos os, og jeg får helt stress over julemaden og min mors manglende kyndige råd. Men det skal nok gå det hele…

  1. Kære Gitte, puha, dét kan jeg godt forstå. Det må være ekstra hårdt, når hun oven i købet gik bort lige inden jul <3 Sender dig mange kram og tanker og håber at det hele gik fint og at I havde en dejlig jul <3 Stort klem E

 6. Glædelig jul kære Emily til du og din familie :-)
  Tak for mange gode indlæg i år og tak for at du deler af dig selv :-)
  Glædelig jul!

 7. Glædelig jul! Må jeg spørge hvad du tænker om mærkning af spons/gaver? Det er vanskeligt at se på din blog, hvad du selv har købt og hvad du får penge for at vise frem.

  1. Hej Anni, det skulle nu ellers gerne være meget tydeligt :) Betalt indhold er markeret med ‘annonce’. Omtaler jeg noget, jeg har fået i gave (men ikke har fået anden kompensation for), så skriver jeg, at det er en gave. Jeg laver aldrig ‘noget for noget’-aftaler, så hvis et firma sender mig en gave, så er det så at sige på eget ansvar for deres part og jeg kunne aldrig finde på at skrive om det, hvis ikke det er noget, jeg er oprigtigt begejstret for. Rigtig glædelig jul lige tilbage. Kram Emily
   Ps. Du kan også læse mere her: http://emilysalomon.dk/omabout/