5 minutter i jul

Og hopla, så var det (næsten) jul. Eller i alle tilfælde juleferie for mange fra i dag, tænker jeg? Det er det så småt her og jeg satser på at tage træet ind fra altanen i eftermiddag og pynte det, mens vi spiser knas og hygger. Mig og Kurt altså. Og en af mine veninder. Kurts far arbejder sent, men til gengæld er han hjemme hele weekenden.

Jeg er i et vældigt julehumør og det på trods af, at jeg føler december er ræset forbi. Altså venner det er d. 20. i dag, hvordan i alverden skete det lige? Synes lige vi har hentet julekassen op fra kælderen.

På trods af de sidste efterskælv af en led forkølelse, har denne uge været helt eminent. Ikke at der er sket det store, men har hygget mig med min lille dreng, der er SÅ sjov og sød og morsom. Hvis jeg altså selv skal sige det. Havde ikke fantasi til at forestille mig, at jeg ville synes det var så hyggeligt og skægt med en baby. Altså forstå mig ret, jeg har ikke rigtigt haft så meget at gøre med så små børn tidligere og troede faktisk først, det blev sådan rigtigt givende, når de var omtrent et år. Eller i alle tilfælde havde rundet 6 måneder. Hvor tog jeg grueligt fejl! Babyer (for nu kender jeg jo en del, både gennem mødregruppe og mit mor/barn-træningshold) er helt fantastiske. Også når de er små. Det er ikke bare en kødklump med behov, der skal opfyldes (det troede jeg altså lidt inden, sorry), men små, vidunderlige mennesker, der folder sig ud, personlighed und alles, dag for dag.

Nå, men baby-praise til side, ugen har været god takket være tirsdagshygge og burgeraften med rare venner, mødregruppeonsdag (er virkelig glad for min mødregruppe) og ikke mindst afslutning til træning i går. Efter sidste omgang mor/barn-træning i forløbet, tog vi på café og spiste frokost og hyggede med babyerne. Det var mit første deciderede barsels-café-moment, slog det mig. Hyggeligt var det uanset. Har trænet med de damer, siden vi var i 2. trimester og nærmest indtil termin og så efterfølgende 12 ugers mor/barn-træning. Det vil sige, at vi har set hinanden henved 2 gange om ugen i et lille års tid. Så det var lidt vemodigt, at det nu ‘er slut’. Men vi fejrede træningsvenskabet og de flotte resultater med rigelige flat whites og omeletter med avocado og så blev det bittersøde mindre bittert.

I dag har jeg et lille møde inde i byen og så har jeg store planer om, at Kurt og jeg skal forbi La Glace og købe lidt småkager. De er uendeligt gode og jeg gad godt kunne servere dem, sammen med lidt andet knas, når vi skal holde jul herhjemme på tirsdag. Hvis ikke det lykkes (frygter lidt kø/sur baby-scenarie), kan mindre også gøre det og ellers må jeg i gang med kagerullen selv.

Weekenden byder på to gange julebesøg, det ene ude det andet hjemme og så en julefrokost for mit vedkommende. Satser benhårdt på den Aperol, jeg missede sidste weekend og glæder mig helt til at tage en pæn kjole på og komme op på de høje hæle.

I øvrigt er det for en gangs skyld lykkedes mig, at overholde mit eget decemberforsæt med at købe gaver i god tid OG pakke dem ind i god tid og nusse om det og hygge mig med det. Er helt barnligt stolt, når jeg kigger på den lille gavebunke, haha.

Jeg ved, at jeg er bagud både med kommentarer og ikke mindst med indlæg, jeg har ‘lovet’. Det er vist lidt et barselsvilkår, tiden ved tasterne er så sporadisk, men er glad for det, jeg når og glad for at I hænger på ♥

Der er en håndfuld boganbefalinger, et indlæg om vores barselsferie i januar og et om need to have/nice to have udstyr til baby på trapperne og ellers må I endelig pippe op, hvis der er noget, vi har talt om her eller på insta, som jeg ikke har fået lavet endnu. Kan aldrig love at det lykkes (eller hvornår det lykkes, er det nok snarere), men I har ofte så gode idéer og efterspørgsler, så fyr løs, hvis der er noget, I savner.

Stort klem fra mig og rigtig god weekend søde jer ♥

 

Sikke nogle mørke dage vi har haft. Bliver helt glad, når der sniger sig lidt lys og en solstråle ind.

(Visited 4.068 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Bager Andersen (på Island Brygge) julesmåkager er også gode, hvis ikke du når La Glace. Og svinger du forbi så snup lige en af deres mini Sarah Bernhardt kager med til dig selv. De er insane (især når de har stået i køleskabet et par timer).

 2. P.S. Bruger du stadig bambustandbørste og må man i så fald spørge hvorfra? Det er lidt en jungle…

 3. Jeg ELSKER dine boganbefalinger, og har nærmest læst alt, hvad du indtil nu har anbefalet, så jeg glæder mig allerede.
  Må du have den skønneste jul med dem du elsker allerhøjest <3

 4. EJ, men altså det er jo så mørkt! Jeg har ofte tændt lys om dagen og dårlig samvittighed over det…. men altså jeg bliver helt depri når det er så gråt og mørkt!
  Modsat dig er jeg på ingen måde i julehumør. Jeg føler bare ikke jeg har haft tid med en baby på 7 måneder. OG jeg har kun fået et (1!) sølle glas glögg – så mega trist :'( Min kæreste har også ferie fra i dag af og vi kører på juleferie i morgen så jeg satser på at jule hårdt igennem ind til på tirsdag, hehe!

  og ps. spiste du kage på la glace? vil så gerne derind, men jeg tror sgu ikke min baby er gearet til det og steder er jo så småt og proppet.

 5. Rigtig god jul til dig og din familie, Emily <3 Tak for et godt blog-år – vi ses i det næste :-)

 6. Wow, en overdådig kurv. Dén gad jeg godt forsøde eksamenstiden med i januarmåned <3 Jeg krydser fingre – og rigtig glædelig jul kære Emily.