Weekend-tid

Billede herfra.

Nuvel, jeg vil allerhelst udgive dette indlæg med egne weekendplaner og links til gode/søde/sjove artikler med jer om fredagen, men hvis det ikke kan blive, så må det blive søndag i stedet.

Jeg løber lidt ekstra stærkt for tiden, da min mor lige er blevet opereret og jeg derfor tager mig lidt mere af Penny-dyret, end jeg plejer. Og mens det er mere end hyggeligt både at se Penny og mine forældre en masse, så er det også lidt af en tidskabale med baby og lure og måltider at tage hensyn til. “Det er som at have to børn”, sagde en veninde til mig forleden. Og det har hun nok ret i. Dog to børn, der bor to forskellige steder, haha. Hatten af til alle jer, der har flere børn! Uanset om det er på en eller flere adresser ;)

Udover at passe den to- og firbende og min mor (hvilket er lyv, hun er sådan en der springer rundt, selvom hun har ondt, sådan en man nærmest skal binde til sengen), så havde jeg en hyggelig veninde-date i går aftes med sushi og hvidvin i sofaen, mens Nikolaj var ude at hjælpe en ven med at rive vægge ned.

Og i dag skal jeg have ‘ordnet mit liv til ugen’. Kender I det? Søndag er både hygge og afslapning og tur med hund og barn, men det er virkelig også oprydning, tøjvask, rengøring og planlægning. Når søndagen spiller, spiller den kommende uge. Sådan fungerer det i alle tilfælde for mig. Og selvom jeg godt kan tænke, at det er liiiiidt kedeligt og meget børnefamilieagtigt med måltidsplanlægning og en evigt snurrende vaskemaskine, så nyder jeg det altså inderst inde. Trummerum og rutiner, kan på sin vis føles som en fodlænke, men det kan altså også være et alletiders fundament og skabe tryghed. Det handler nok – som med så meget andet – om at finde dét balancepunkt, der fungerer for en selv.

Men nok om mit, for tiden (må nogen nok synes), meget kedelige liv. Her er lidt spas og spænding fra rundt omkring på det store internet. For selvom det skorter på store begivenheder hos mig – og tak for det, kan lide det sådan, især lige nu – så prøver jeg virkelig at orientere mig udadtil indenfor stort og småt.

Her er om ikke andet lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden:

Den smukkeste lejlighed jeg nogensinde har set. Normalt drømmer jeg mest om en autocamper, når det kommer til jordisk gods, man kan bo i, men lige den der, fik godt nok mit hjerte til at springe et slag over.

Frivillighed vs. samtykke. Der skal (heldigvis) laves ny voldtægtslovgivning.

Bottega-feberen raser videre. Og jeg har som en anden medløber lige købt en taske fra chefdesigner Daniel Lees hånd for nogle af de penge, jeg har tjent ved at sælge skatte fra eget skab på Vestiare.

Og apropos tasker, så er her 12 bud på clutches og tasker til den kommende brud.

Stoicismen som modgift til et forjaget samfund.

Skotland vil som første land i verden indføre gratis bind og tamponer til sine borgere. Så. Sejt!

Hormonalla much? Hvordan er det nu lige med sex og amning?

Er du (også) en multi-taskende, udmattet blæksprutte?

Må snarest lave kardemommesnurrer selv.

Vil gerne pakke alt Kurts (Lamaze-)legetøj væk i det her søde æble, når han ikke bruger det.

Alle har (næsten) en podcast.

Som det langsommeste break-up, du nogensinde har gennemlevet. Om at se sit barn vokse op. Grinede og græd, da jeg læste. Og mere i samme dur her. Sid klar med en pakke Kleenex!

Hvorfor det er sundt at strikke.

 

Prøv Zetland i to måneder for en halvtredser

Følgende er reklame. Og et godt tilbud :)

Måske I har lagt mærke til, at jeg ofte linker til forskellige artikler hos Zetland her i Weekend-tid? Det har de i alle tilfælde hos Zetland, da de kunne mærke trafikken herfra, så I må have været en del, der har haft lyst til at kigge nærmere på de artikler, jeg linker til. Så herligt.

Og jeg forstår det godt. Jeg er selv en mere end begejstret (og betalende) bruger gennem de sidste tre år og holder især af deres artikler om forældreskab, klima og kultur. Og hapser også gerne lidt politik nu og da. Ovenfor er det artiklen om sex og samtykke, stoicisme, podcast’s og udbrændte blæksprutter, der kommer fra Zetland.

Jeg er vild med, hvordan jeg nemt og mundret får serveret et par (ofte anderledes) ‘tophistorier’ i min indbakke hver dag. Hvordan jeg kan lytte til artiklerne, når jeg ikke har øjne eller arme fri til at læse. Og hvordan jeg får en ugentlig opsamling og således føler mig opdateret. Nice og nemt!

Hvis I har lyst til at prøve Zetland i 2 måneder, så kan I som læsere af bloggen oprette et prøveabonnement her for 50 kr. Det er en tredjedel af normalprisen.

Hvis ikke du er interesseret og bare gerne vil læse de artikler jeg linker til (det kan man nemlig som Zetland-bruger, dele med andre kvit og frit), så er det også bare helt i orden :)

(Visited 3.282 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Med hensyn til massage, kan jeg anbefale Beknes massage. Han kommer hjem til dig med alt så du skal bare finde et tidspunkt hvor manden eller en veninde kan underholde baby ? vi bruger ham meget herhjemme efter babys ankomst. Det er ikke så wellness agtigt men hvis man et helt spændt op er det jo også lige meget ?