Små ting

Nougatbrud. Knas, nougat og mørk choko på bunden. Mægtigt godt og min nye godtedille.

Åh denne her årstid altså. Lige præcis nu. Sprød og frisk luft fuld af efterårsvarsler og alligevel er det stadig lunt (noget af tiden) og aftendukkerten er stadig en daglig dosis lille lykke.

Det er som om man får det bedste af det hele lige nu. Uldtrøjer og bare ben i skøn forening, lune  dage der er mere sommer end efterår og mørke aftener, der er mere efterår end sommer. Sæson for både stearinlys og alle de bedste frugter og bær.

Ja, ja inden i kaster op i munden og tænker, om jeg har drukket af natpotten (eller glemt sidste års dyngvåde efterår/Mordor), så må jeg nok hellere understrege at jeg altså bare er ukuelig optimist og for evigt forgabt, fortabt og forelsket i efteråret. Især det tidlige.

Og ligesom jeg nyder København lidt ekstra for tiden jvf. sidste indlæg, så er der altså også noget særligt over denne brydningstid, skellet mellem to yndlingsårstider, der gør at alle sanser hos mig er vakte og indtrykkene fortættede og (ekstra) værdsatte.

Hvis jeg et øjeblik skal hoppe ned fra min floskelpind, så kan jeg fortælle, at jeg på det lidt mere jordnære niveau er mere end taknemmelig over en lille dreng, der er glad for at være i dagpleje og vinker farvel til os om morgenen og smiler, når vi afleverer. Og over at jeg kan hente ham tidligt. Det var til tider lidt svært at være selvstændig og deltidsarbejdende på barsel, men nu, nu høster jeg frugten og er så glad over det privilegium det er, at kunne styre sin egen tid og være fleksibel på den måde.

Og så er jeg også glad over nougatbrud, aftendukkerter, serieaftener og løbeture. Og at mit barn har en lyslevende oldemor. Blandt andet…

Jeg håber, at I også får en strålende, ny uge ♥

Jeg har været ude. Til klokken tre om natten. Og med onde tømmermænd til følge. Men det var skisme det værd. Dejligste fødselsdagsfest for dejligste veninde.

At bo 10 minutter fra Københavns Rådhusplads (lidt endnu) og alligevel med høballer i ‘baghaven’ på Amager Fælled. 

Et styks meget lækker gå-quiche fra Rikiki.

Kønneste babyprodukter jeg endnu har set. Det er en gave/reklame. Der er også en linje til mor. Glæder mig til at prøve.

Aftensol på min lille ‘planteskole’.

Og aftensol på mig og den sejeste t-shirt. Den er fra Designers Remix og jeg er vild med budskabet.

Yndlings take out fra Mahalle til når Kurt og jeg er alene hjemme.

Yndlingsfarven nu også på neglene.

Aftendukkerter i (næsten) lunt vand og smuk solnedgang.

Date night. Kurt var også med (spot et klapvognshjul).

Kurt på besøg hos sin oldemor. Afsted i løb og med mig i hælene.

 

(Visited 4.085 times, 9 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Som du dog kan skrive E ?? ⭐️ Den største fornøjelse at læse ? Må jeg høre mærke og farve på den fine neglelak?

  1. Tak hvor er du sød at skrive det <3 Bliver helt stolt. Det er shellac fra CND (får det lavet af Gitte hos Blow, hun er god) og farven er Sweet Cider. Klem og god uge

 2. Forstår så godt dit crush på sensommeren/tidligt efterår, for det kan betemt noget. Jeg elsker også årstiden og plejer at strnyde den hjemme på Sandgaarden. MEN efter corona er vi nu rejst ned til vores hus i Andalusien, som vi ikke har set i 6 måneder…DET kan altså også noget – forlængelse af sommeren (27-30 grader hver dag) og badning og total afslapning.
  Glæder mig alligevel til at komme hjem til mine høns og haven igen;-)

  1. Åh Tina, det lyder nu også helt fortryllende med sommerforlængelse i Andalusien. Nyd det <3 Kram herfra

 3. Kære Emily. Jeg er lidt nysgerrig på de produkter til din søn, som du af og til lægger billeder/indlæg op om. Er det ikke lidt en uskik/er det nødvendigt at fylde vores små babyer med alt muligt? Jeg er helt med på, at de er fri for alt muligt skidt. Men kunne man ikke frygte at fx fugtighedscreme fra de er helt spæd kunne påvirke egen krops naturlige produktion af fedtlag? Min sundhedsplejerske sagde max lidt olie i badevandet og ellers ingen produkter som sæbe/shampoo/lotion mv. er nysgerrig på dine overvejelser (hvis du har nogen, men det plejer I influencere gerne at have (skal forstås positivt)) Mvh Marie-Louise

  1. Hej Marie-Louise, godt du spørger :) Og jeg er enig med dig og din sundhedsplejerske :) Selv brugte vi slet ingenting de første mange uger. Siden netop lidt (ren økologisk og uparfumeret) babyolie i badet. Eneste undtagelse er at jeg har brugt Olivy, Mommy and me fra Rudolph Care eller Nappy Change cream fra Weleda på måsen ved bleskift (ikke hvert skift men et par gange pr. dag) siden han var helt lille og han har aldrig haft rød numse.
   Efter han begyndte at spise (med hænderne) vasker vi dem med en mild sæbe.
   Og så er det ellers først nu her hvor han er over et år, at vi så småt er begyndt at vaske hans hår med shampoo (det er også først nu der er lidt hår at vaske haha) en gang om ugen og af og til bruge lidt sæbe i badet.
   Det blev et langt svar, håber det kan bruges.
   Knus E

  1. Det er fra Sv. Michelsen chokolade og jeg køber det hos min lokale vinhandel på Islands Brygge. <3