Moodboard: Indretning af huset

Her er mit overordnede moodboard for indretningen af huset. Det skal på ingen måde være en 1:1-kopi af noget af det. Men altså nogle af de elementer, jeg drømmer om at implementere. Og som selvfølgelig skal være helt sit eget. Vi skal bruge det vi har, men der er næsten dobbelt så mange kvadratmeter, som vi er vant til, så der er også plads til lidt ‘nyt’.

Gennemtrawler for tiden diverse antikbikse, DBA og deslige og har indtil videre gjort et par fine fund. Især en helt utrolig lampe i muranoglas, glæder jeg mig til, at få op at hænge.

Fransk landidyl møder skandinavisk minimalisme tilsat et lille drys sommerhus og en omgang Californication, tror jeg er min umiddelbare arbejdstitel, haha. Lyse, varme farver, træ og genbrugsfund. Og så med et nik til hav og strandliv, nu hvor vi skal bo så tæt på en af mine yndlingsstrande i hele verden.

Så må vi se, om det kan lykkes at skabe en nogenlunde afrundet helhed, eller om det bliver total stilforvirring. Uanset hvad, så regner jeg ikke med og har heller ingen intentioner om, at ‘blive færdig’ på en måned. Jeg vil så gerne gå det lidt til og i ro og mag hitte ud af hvordan og hvorledes.

 

(Visited 4.338 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Hej Emily? Lækkert moodboard! Jeg har et par gode henvisning til dig som muligvis er i din stil. Kender shnordic på Instagram? Hvis ikke så tjek hendes insta og web ud- lækkert! Derudover kan jeg anbefale bogen ‘Homebody’ af Joanna Gaines. Og iøvrigt hendes hjemmeside. Hun og hendes mand er totalt renoveringshaje hehe. Glæder mig til at følge med på sidelinjen med Home projektet:-)

  1. Tusind tak for henvisninger! Dem kendte jeg ikke, så det er så kærkomment. Tak <3

 2. Dejlig proces-tilgang du har. Vi flyttede ind for et halvt år siden og er også fortsat ved skabe vores hjem. Nogle dage ville jeg ønske, vi var mere ‘i mål’, men samtidigt er vi færdige med halve løsninger – så hellere at det tager længere tid ? Håber I bliver så glade for det.

  1. Tak, dét håber jeg også. Og ja, det kan altså også godt krible i mine fingre for at ‘blive færdig’ i en fart, men ved også af erfaring, at det andet er bedre (for os). Knus E

 3. Kan anbefale at gå det hele lidt til. Vi flyttede i det dejligt hus på Sydsjælland i oktober. Endda min mands barndomshjem.

  Det var relativt indflytningsklart, vi fik malet/ nulstillet og nu går vi og drømmer og ser an.

  Spisestuen er blevet til hjemme kontor og vi ved vi gerne vil gøre lidt ved køkkenet, men det fejler intet og vi har 40 år at løbe på.

  Ideerne kommer rullende lige så stille :)

  1. Dejligt at høre og enig. Jeg tænker nemlig også så meget på, hvordan vi har mange, mange år til det hele <3

 4. Smukke billeder :-)
  God tilgang du har til valg, indretning og den tid det tager TTT=Ting Tager Tid.
  Vi kører en stil med til dels arvesager og genbrugssager og lidt nyt, med træ, hvid/lys, natur, skind, kurvesager mv.
  Lidt i din smag kan jeg se på billederne, så det bliver spændende at se, hvordan I får indrettet jeres hus.
  De har jo genbrugshaller rundt om på Sjælland, hvor I måske kan finde noget smukt og brugbart til en billig penge.
  Held og lykke og god arbejdslyst med det hele :-)

  1. Jaaaa….. glæder mig til genbrugshaller og loppemarkeder åbner op igen. Tip mig gerne, hvis du kender nogle gode <3 Kram E

 5. Vi købte vores første hus i 2006. To studerende på SU der stadig ejede en lejlighed i kbh ? Men dengang før boblen sprang var bankerne med på det hele. I de 10 måneder vores lejlighed var sil salg (vi satte til salg lige da lr kolapsede) blev den sat Ca 600.000 ned og mange af de penge vi skulle bruge til at lave nyt køkken, bad, nyt tag osv. var pisr væk. Det var jo surt, men set i bakspejlet også godt, for vi nåede nemlig at tage nogle andre beslutninger end de oprindelige og jeg er sikker på at de var mere rigtige fordi vi kendte huset og hverdagen. Så stor opbakning til at lære huset at kende ❤️