Weekend-tid

Det her skal jeg lave i weekenden. Billede og opskrift herfra.

Weekend lige om hjørnet. For en gangs skyld måtte den dog godt være liiiiidt længere væk. For jeg sidder i skrivende stund i en bunke af uåbnet post, af både den digitale og fysiske slags, som jeg gerne ville nå til bunds i, inden jeg åbner en fyraftenscola og fejrer fredag med Kurt og Nikolaj. Må nok sande, at det ikke lader sig gøre og at det bare er sådan det er, når man har ligget syg i en uge. Så hober det sig op.

Og der er jo heldigvis en ny uge, næste uge og så må jeg tage benene lidt ekstra på nakken dér. I det meste af weekenden er jeg nemlig alene-mor og skal således udelukkende hygge med pølsebarnet og holde øje med, at han ikke kommer alt for galt afsted (synes han er inde i endnu en fase ‘jack ass’, tumlingeversionen), derfor har vi også aftaler udenfor med søde venner og hos bedsteforældrene ikke mindst. Det fungerer bedst, når de små, vilde tumlingeben lige bliver luftet lidt. Når Kurt er puttet om aftenen, har jeg store planer om at tyvstarte på mit påskeæg og se The Bold Type. Ved ikke helt om sidstnævnte er noget for mig, men det er der jo kun én måde at finde ud af på.

Jeg håber, I også får en god weekend ♥

 

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med og tænke over denne weekend (eller i juleferien):

Har din barsel også lært dig mere end nogen uddannelse?

Kan I huske dengang, man gik til fester og middage? Denne her langbords(!)middag ser utrolig ud.

50.000 + underskrifter for bedre vilkår for fødende ♥

Du burde skifte mening ofte. Her er hvordan man gør.

Olivenolie-citronkage. Lyder som noget, der smager vidunderligt og så er den vanvittigt smuk.

En tur i Angelina Jolies have…. og i hendes taske. Kan ikke helt beslutte mig for om det er den kedeligste eller den bedste ‘what’s in my bag’ jeg nogensinde har set.

Saglig kritik vs. digital vold.

1960’erne har ringet. For at fortælle at lønnen i ‘kvindefagene’ er ringere i dag…

100% gåsehud af at se denne trailer. Så må det gerne snart blive april.

Er STOLT af at være en del af denne bog om tab.

Yndlings-Sézane laver deres klassiske stribede ‘colette mariniere’-tee (reklamelink) med personligt broderi for tiden. Ganske gratis. Altså broderiet. Blusen skal man betale for. Har den i blå (fik den i julegave af Nik og det er min yndlingsbluse), men overvejer på det kraftigste en i kamel og med et lille ‘Kurt’-broderi.

Træt af søvntræning? Denne lille artikel gav mig ro i maven.

Jeg er helt betaget af det her foto. Og overvejer om det skal hænge i vores nye hjem.

(Visited 3.973 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Jeg er misundelig på dig at du har The Bold Type til gode, jeg synes den var så hyggelig og havde sådan nogle fine budskaber. Bare glimrende comfort TV, håber det bliver en ligeså fornøjelig oplevelse for dig.

    Mathilde

  2. Uh! Er det endelig nu. Handmaids tale. På tide! Så længe siden at jeg slet ikke kan huske hvor sæson tre endte… Kan du slynge det ud på stående? Rigtig god weekend til jer!

    1. Jeg har den i small, men de er korte i det (fint til mig, jeg er en lille l***), men hvis du er højere så gå evt en størrelse op :)

  3. Åh! Jeg var helt vild med The Bold Type, elsker den der millenial-vibe, lidt ung SATC krydret med en awareness for politiske dilemmaer og samfundsrelaterede problemer blandet med ‘young love’. Håber du finder den ligeså fin, som jeg gjorde <3

    1. Jeg synes de er små i størrelsen. Jeg bruger en Small og synes den sidder til og er lidt kort (passer mig godt, jeg er ikke så høj), men er man i tvivl, så gå en størrelse op :) Kram