Weekend-tid

Billede herfra.

Hvad er jeres weekend-planer? Det er vores allersidste weekend i København. I alle tilfælde som københavnere. Eller forbliver man det? Om ikke andet i hjertet… Uanset hvad skal vi vride det sidste ud af byen og har derfor en sjældent propfuld weekend. Kaffeaftaler, legepladsaftale, frokost på restaurant og ja, det var vist egentlig bare det, men det føles også som en god slat ovenpå al den ‘alenetid’ (den går ud til jer, der ser Landmand søger kærlighed) de sidste mange, mange måneder. Derudover ville det nok klæde os, at pakke en flyttekasse eller to…

Jeg håber, I også får en god weekend ♥

 

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med og tænke over denne weekend:

Én uge til Store Bededag = varme hveder.

Gloooowy. Creme highlighter i kikkerten.

Noget af det skæggeste jeg længe har set.

Og noget af det sødeste.

Et vanvittigt taknemmelighedsprojekt.

Alles kop te?

En kvinde har besøgt alle verdens lande og her er hvad hun lærte.

The Cereal Aisle – et nyhedsbrev (eller er det en blog egentlig), jeg ser frem til at modtage.

Plastik kan blive verdens mest bæredygtige materiale.

Bravo Dove!

Hvordan håndterer man babyjalousi?

Store successer og geniale idéer.

Det her kortspil skulle være eminent til at sætte gang i interessante samtaler (igen) i parforholdet.

(Visited 2.350 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Apropos parforholdskortspillet – min mand og jeg har en tradition, at vi hvert år til vores bryllupsdag har en liste med 30 spørgsmål om vores parforhold om alt fra hverdagens glæder og frustrationer, hvad man elsker/sætter pris på hos den anden, hvad man drømmer om at gøre og opnå på kort, mellem og lang sigt og en masse andet. Det giver os altid en masse energi, anledning til gode samtaler og samtidig minder det os om, hvorfor vi nu lige er gift – som jo godt kan være noget man glemmer i et liv, der er fyldt med børn, arbejde og hamsterhjul. Så et lille tip måske :)