Rare ting at lave i weekenden

I anledning af weekenden, at det for en gangs skyld ikke skal regne og for at ære de der små, rare ting, man kan gøre for sig selv (jvf. ugens indlæg), så kommer her min ‘to-do-liste’ af ting, der lader mig op og som jeg tænker at hapse lidt af i dag og i morgen.

 1. Plukke syrener (helst vha lille saks, note to self), selvfølgelig ikke nogen andres syrener. Dufter og pynter så vidunderligt.
 2. Spise croissant(er). Gå ned efter morgenbrød og nyde de 5 minutters spadseretur til bageren og retur igen.
 3. Tage hul på den nyeste sæson af Handmaids Tale.
 4. Lave ‘aftenbakke’, når Kurt er puttet som selvforkælelse. Te, vin, knas, duftlys. Kan også være danskvand, chips, jordbær og en blomst i en lille vase. Eller is og ansigtsmaske og en pæn krystal. Men der er et eller andet over at lave en hyggebakke til sig selv, der føles lidt som et kram og sætter et fint punktum for dagen. Se aftenbakkeeksempel på billedet nedenfor, sådan så den ud i går, da jeg var alene hjemme og tog hul på anden sæson af The Bold Type.
 5. Drikke et glas rosé udenfor i solskinnet. Gerne i venners lag.
 6. Støvsuge. Helt sikkert ikke alles kop te. Men det er bestemt min. Og det giver mig ro, når der er rent og ryddeligt.
 7. Trille tur i den lysegrønne skov, når Kurt skal sove lur. Med god lydbog i ørerne eller The High Low, som jeg genhører for tiden.

 

(Visited 3.020 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Aftenbakke. Fantastisk koncept. Det havde jeg aldrig tænkt på! Har altid dyrket morgenbakker, men en aftenbakke er jo lige præcis det jeg trænger til, når barnet sovet om aftenen.

  1. Ja ikke? Det er noget, jeg er begyndt at dyrke i stor stil for nylig og ja, tror det (især) er godt, når man har små børn og lige skal runde dagen af, når de sover (og inden man selv går omkuld). Knus

 2. Jeg snuppede både rosédrinks og lambrusco til smørrebrødsmorgenmad hos en kollega fredags ink. et smut ud på hendes altan i ny og næ – det er absolut smagen af sommer med sådan en iskold omgang i mens man får soli fjæset😍

 3. Det var dog en glimrende idé med den aftenbakke! Og forsinket tillykke med den (vel-) overståede flytning og istandsættelse 🙌🏼

 4. Det lyder som de hyggeligste ting. For helt lyst til at købe en bakke så jeg kan lave det samme knus til mig selv, det ser så dejligt ud! 🌸

  Jeg er simpelthen håbløst forelsket i jeres sofabord. Hvor mon I har fået fingre i det henne?

  Hav den skønneste weekend ☘️

  1. Ja, en bakke må der til :)

   Det er en gammel teaktræsrod fra Bali. Har fundet den hos Bakkehuset Good Living i Gilleleje. Måske du kan være heldig de har noget lignende. Kram E