Op & ned

Lavede de her lister i ny og næ for en rum år tilbage, og fik sådan lyst til at genoptage i dag. Både fordi jeg følte mig lidt overvældet af min egen mentale ‘ned-liste’, og så er det altid rart at minde sig selv om alle plusserne. Men også fordi jeg er så sløj (jvf. ned-listen), at jeg ikke har kræfter til at stykke det Små ting-indlæg sammen, som jeg ellers havde tiltænkt denne mandag.

HAPPINESS IS HOMEMADE… sådan da…

Selvom man er en jahat og prøver at tage det meste muntert, så betyder det jo ikke, at alting altid er fuldstændig fjong. Ugens op- og nedture.

Ned:

Hoste fra helvede. I kombination med graviditet. Må få sådan ca. nul og niks til at lindre (ville gerne bede om den der helt onde hostesaft, som nærmest giver hallucinationer) og er ved at hoste lungerne op 60 gange om dagen. Varm te og uskadelige halspastiller på repeat, men gør ikke noget sådan rigtigt effektivt for problemet.

Sygt barn. På brækmåden. Bræk i mit hår, bræk i vores nye seng, bræk alle vegne.

Syg mand. På brækmåden. Han holder sig dog inden for stregerne. Måske det rent faktisk skulle på op-listen…

Oversvømmelse i både vasketøjskurven og indbakken.

Når lækker pakke med chokolade bliver stillet direkte på gulvet i entréen. Vi har gulvvarme…

Op:

Pære-banan yoghurt

Når lille yndlingsperson krammer eller kysser en.

Efterårslys og skovens farver lige nu.

Bedstemødre der giver en hjælpende hånd.

Gode samarbejdspartnere.

Støvsugning. Får mig altid i bedre humør. Måske jeg er mærkelig, men alle har deres ‘ting’ ikke?

At modtage en mandagspakke fra en sød ven indeholdende en smuk sweater OG et genialt dinosaur-kostume (Kurt bliver så henrykt).

En baby der sparker lystigt min mave ♥

 

Kan I relatere?

 

(Visited 3.208 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Vil bare sige at det er kæmpe “op” for mig at følge med på din blog. Sådan et hyggeligt fristed – jeg savner de gode gamle dage med blogs, desværre er de fleste kun på Insta nu. Rigtig god bedring med hosten – og krydser fingre for ikke mere bræk, det er det værste

 2. Kære Emily.
  Har du hørt om tippet med det pillede, overskårne løg i soveværelset? Det lyder skørt, men det virker sindssygt effektivt på den slags hoste du har gang i. Jeg har brugt det så mange gange til både mig selv og mit barn – og kender mange andre der også bruger det til at dæmpe hosten fra nat nr. 1. Det lugter af pølsevogn dagen efter i soveværelset, men det er det hele værd.
  Kram til dig

 3. Mortips (som du sikkert allerede har fået 117 af, så her er nr. 118, 119 og 120): chokolade er rigtig godt til krillerhoste, da det smører ganen lidt. Det gør ikke noget, hvis det er lidt blødt, men det være mere fast end chokoladesauce og kakao.
  Is eller andre frosne/nedkølede ting lindrer.
  Og selvmedlidenhed i selvafmålte doser.

 4. Først vil jeg sige at jeg er så glad for at følge med på din blog. Det er altså noget andet end insta. Dernæst kender jeg godt til gravid og hoste. Meget dårlig kombi. Hvis du en dag kommer forbi Jægersborggade, er der en butik der sælger forskellige honningprodukter, og deres honning bolscher lindrer hosten. Det kan give lidt bedre søvn.

 5. Kære Emily

  Hyggeligt lille skriv :-)

  Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvor dine flott bukser er fra? :-)

  Kh Amalie

  1. Det er dem, der er link til i forrige indlæg (det med fredagsfavoritter), de er fra H&M. klem E

 6. Dejligt indlæg med disse op – og ned! Ønsker god bedring til jer alle. Har stor glæde af at læse dine indlæg, også de ældre posts. De går aldrig helt af mode ;-)

  1. Åh sikke en sød besked og herligt med de tilkendegivelser i det hele taget her i kommentarsporet <3
   Kram E