Out of order

inbed_zpsbaa992d4

Beklager, at jeg er lidt tavs på blog og i kommentarfelt. Jeg har desværre ikke fået det bedre endnu, kun værre og måtte et smut til lægen i går. Nu har jeg fået penicillin og håber på snart at være på højkant igen. Har et hyggeligt indlæg i ærmet, som jeg tog billeder til for nogle dage siden og ville have lavet i går, men som jeg håber, at kunne dele med jer i aften. Eller i morgen. Lige nu orker jeg ikke andet end en film og en lur. Mest det sidste faktisk.

Hav det rart så længe.

Klem fra mig

 

(Visited 1.487 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. God bedring!
    Jeg blev faktisk en smule bekymret tidligere, da jeg så på Instagram, at du stadig var syg.
    Godt du har været ved lægen, og godt at du passer sygdommen – så må bloggen komme i anden række.
    Kh.

  2. Søde Emily.

    Jeg ligger også syg, og kan også kun overskue at sove og se film (ret så kedeligt).. Og faktisk sender jeg dig ind i mellem en tanke, og tænker “gad vide hvad Emily laver? Hun gør det helt sikkert hyggeligt at være syg”, så det prøver jeg også – så godt jeg kan.

    God bedring herfra!

  3. God bedring! Håber, du snart er på højkant, så du kan komme ud og nyde efteråret :-)

  4. God bedring – drik masser af ingefærte på frisk hakket ingefær, lime eller citron, honning og kogt vand. Det renser ud og giver lidt ny energi :)

  5. Rigtig god bedring. Håber du snart bliver rask. Savner jo at læse dine opslag på bloggen. Håber Penny er sengekammerat ligesom sidst du var syg (verdens bedste sengeven)
    God bedring til dig

  6. Åhhh nej, jeg har selv lige ligget i 5 dage.. Det er så forfærdelig kedeligt i længden..:(
    Rigtig god bedring..:)

  7. Manner manner manner hvor er I bare søde <3 Jeg har det ENDELIG en lille smule bedre i dag. Tak for alle de dejlige hilsner, de hjalp! Klem Emily