Stjernetegn & horoskoper

IT’S WRITTEN IN THE STARS

Jeg har aldrig rigtigt gået op i stjernetegn og horoskoper. Har slet og ret ikke helt troet på det og dem i ugebladene lyder altid sådan lidt som om de kunne passe på hvem som helst. Men så var jeg til lanceringen af Jane Kønigs nye Startag-kollektion i torsdags. Inden var vi blevet bedt om at give vores fødselsdato, -tid og -sted.

Således fik vi vores eksakte horoskop forærende sammen med det fine Startag. Og mit var spot on. Ikke på den der måde hvor man bliver glad og smigret og nærmest føler sig skamrost, som jeg ellers synes det ofte er tilfældet med horoskoper. Nej, mere bare ret præcist sådan som jeg er. Også de sider jeg måske prøver at dæmpe og skjule lidt ;) 

Ps. Er stadig syg – ikke mere om det – men har fundet ud af at der er Gossip Girl, Et Umage Par OG Desperate Housewifes på Zulu om formiddagen. Epic!

ENGLISH RECAP: As part of the launch of Jane Kønig’s Startag Collection I’ve had my exact horoscope made and it was surprisingly accurate. Even about the traits I’m not that proud of. 

Så rigtigt ramt. Hvordan gør man det? Især det med det snusfornuftige og reserverede er noget jeg egentlig ikke er så stolt af (og arbejder med), men som helt klart er en del af mig.

Og nu er jeg lidt hooked. Og måtte selvfølgelig lige tjekke om min kæreste og jeg er et godt match ifølge stjernene (ja, ja sidder i dynen i sofaen med min te og har måske lidt for meget tid til den slags) og det var vi heldigvis. Gad vide hvad man ellers kan udlede af sådan noget? Ville nok selv trække grænsen ved at lade den slags skulle definere eller beslutte noget for mig, men kan nu altså ikke lade være med at synes det er lidt spændende.

Hvordan har I det? Tror I på den slags og er det måske tilmed noget I bruger aktivt/går op i/dyrker?

Det må jeg vist hellere fortælle kæresten ;)

 

(Visited 2.234 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Efter at have arbejde på en lille arbejdspladsen, hvor hver arbejdsdag startede med nysgerrigt at læse bagsiden af BT og deres horoskoper for at se dagens “temperament” og grine lidt at de manglende 6 stjerner under økonomi eller kærlighed, men mine to fantastiske kolleger, er det blevet en lille leg og se om man score de 6 stjerner ;) og hey sidste onsdag ville jeg møde min eneste ene haha! hvem vil ikke det?
  Men om jeg egentlig tror på det, det ved jeg ikke helt – har det lidt som dig, med at de oftest er formuleret så de passer på de fleste… Tror alligevel at jeg skal have kigget nærmere på Jane Kønigs startag, mest fordi jeg synes at de er ret fine!!

 2. Jeg gik op i det som teenager. Syntes tarotkort og astrologi var vildt spændende, men troede ikke 100 % på det. Mange ting kan man sige om folk, der passer på den brede befolkning. Men det er da lidt sjovt :)

  Rigtig god bedring!

 3. Min mor tror meget på horoskoper, på den åndelige verden, og at vores drømme har en betydning osv. Jeg selv har det liiiidt stramt med det, men hvem ved; måske er der noget om snakken ..

  Dog passer min kæreste og jeg slet ikke sammen ifølge min mors tykke bog, men parforholdet lever i bedste velgående ;-)

  God bedring til dig, og tak for en rigtig god blog! :)

 4. Hvor er det bare gennemført :-)
  Jeg har en kollega der troligt læser vores stjernetegn op hver dag, en dag læste hun dem omvendt, altså gårsdagens og det var ret skræmmende for det var lige præcis sådan min dag havde været dagen før…
  Ellers går jeg ikke så meget op i det.
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

 5. Oh. My.
  Den er jo spot on den krebs der! Jeg er selv krebs og kan se mig selv i virkelig meget af det der står! Det er faktisk en kende skræmmende.. Det virker ret surrealistisk, at den måned, dag og stjernetegn man er født ind i (måske) kan påvirke, hvordan man er skruet sammen?

  Jeg havde en svigermor engang, som gik ret meget op i det. Hun mente min (eks)kæreste var den heldigste man på jorden, fordi han havde fået en krebs, det var det bedste der kunne ske for ham. Ja, der tog stjernen vidst en kende fejl ;p

 6. Jeg gik en del op i det, da jeg var yngre. Jeg gør det i en hvis grad stadig – jeg kan f.eks. næsten altid spotte hvilket stjernetegn folk har når jeg møder dem, og selvom det er træls, så påvirker det automatisk lidt hvad jeg tænker om dem. Jeg har f.eks. været kærest med en del fisk, som har været gode ved mig. Mine bedste venner er sjovt nok også fisk.. Tilgengæld bliver jeg ofte forelsket i vandmænds-mænd, men de gider mig ikke. Så når jeg møder en mand og spotter han er vandmand kan jeg ikke lade være at tænke æv, også selvom han er smadderflink.. det er noget værre noget..

 7. Jeg har aldrig troet på horoskoper, undgår dem faktisk lidt. Men har familie og venner som læser dem med begejstring, og så længe de ikke læser mit højt for mig, så synes jeg det er helt fint at andre synes det er sjovt eller spændende at læse dem.

 8. Ved du hvad der slog mig, da jeg læste dit horoskop? At det minder forfærdelig meget om en trofast hundeven! Altså på den gode måde ;)

 9. Jeg har faktisk altid været lidt fascineret af det dér med stjernetegn og horoskoper. Jeg læser altid mit horoskop, hvis jeg kommer forbi det, men det er ikke noget jeg lever efter – overhovedet! Jeg synes dog det er lidt spændende, at/hvis ens fødselstidspunkt kan have noget at gøre med, hvordan man er som person og jeg kunne smaddergodt tænke mig, at få lagt et rigtigt horoskop – eller få som du har fået her :)

  Måtte lige tjekke, om min kæreste og jeg passede sammen ifølge stjernerne. Vi var “næsten perfekte partnere”, haha :D Men der er vel heller ikke noget, der er perfekt, vel?

 10. Det er et virkelig fint smykke, men desværre så tror vi Stenbukke ikke på stjernetegn…