Have a lovely sunday

goodday

YOUR CHOICE :)

Hav lige en rar dag ikke? Man bestemmer heldigvis næsten selv :) Jeg ligger vandret med influenza og har egentlig skrantet lidt den sidste uges tid, men nu er det som om det for alvor har ramt. Havde i al min efterårskuller lige glemt, at jeg faktisk bliver voldsomt forkølet (sidste år erhvervede jeg mig endda en lungebetændelse på den konto) på denne her tid af året.

Men i stedet for at have (alt for) ondt af mig selv, vil jeg nyde det som en kærkommen chance til at drikke te og (få serveret) friskpresset juice i lange baner og se serier til jeg falder i søvn. Sådanne dage har jeg sjældent, for jeg har altid alt for meget krudt i r…. til at sidde stille i længere tid. Så det skal blive en rar lille luksus. Tak for alle jeres gode serietips til indlægget om The Affair og til dette billede. De er meget værdsatte nu :)

Håber, at I også får en rar dag. Hvis I ikke er syge, så vil jeg anbefale, at I tager en sød én under armen (børn eller hunde er yderst velkomne i denne sammenhæng) og går en tur og finder de første nedfaldne kastanjer og drikker en kop varm kakao med flødeskum og skumfiduser (Pixie har en ret vild en, hvis I er på de kanter).

Dejlig søndag til jer <3

ENGLISH RECAP: Even though I’m in bed (or actually on couch) with the flu I’m going to make this a nice day with lots of hot tea and green juices (with double ginger) and binge watch Netflix. I rarely have slow days like that so it’s going to be a little treat somehow. Or at least I like to see it that way so I don’t pitty myself to much ;)

(Visited 1.445 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Vejret er skønt, og turen til bageren var fantastisk her til morgen, rigtig god bedring

  2. Hej Emily, jeg har lige fået anbefalet Serial, som er en radio-dokumentar, du kan finde som podcast. Den er bl. a. lavet af This American Life, som også er fantastisk talk radio. Radiodokumentar er en genre jeg lidt havde glemt, men som fortjener stjernestøv og spotlight. Fantastisk historie, genialt formidlet med meget enkle greb. Jeg er fan og tryllebundet som når en god bog bare ikke vil slippe mig, og jeg uanset hvor jeg er lige bliver nødt til at nappe en side mere.
    Rigtig god bedring – og god lytning!

  3. Rigtig god bedring – med en masse kærlig pleje, varm the og frisk juice, skal du hurtigt komme på benene igen :-) Også god søndag til dig :-) Kh Maiken

  4. Rigtig god bedring! Så fantasisk at dit gode humør skinner gennem selv en influenza. Det er godt gået og tak for det. (Og tak for den bedste blog!)