Små ting

{Sommerhusmorgenmad med min mor}

Efter at være blevet rask ovenpå næsten en uge i sengen med lungebetændelse, føler jeg mig nærmest som genfødt. Jeg sætter i alle tilfælde fornyet pris på noget, jeg normalt betragter som selvfølgeligheder. Som eksempelvis min appetit (da den kom tilbage, blev det fejret med ovenviste morgenmad) eller udsigten fra min sofa ind på mit ‘walk-in-closet’ (-rod). Eller en varm hund på fødderne og pæn neglelak på fingrene.

Jeg holder på med at passe på mig selv og tage den lidt med ro (ikke mere sygdom for nu, 7-9-13) og glæder mig til at skulle på arbejde igen om lidt. Og så håber jeg sådan, at I får en dejlig uge fuld af ‘små ting’ :)

ENGLISH RECAP: The little things that made the past few days a breeze. A yummy breakfast with my mom, Essies pretty Resort Collection, my treasure chest a.k.a. temporary walk-in-mess, new Nespresso machine (I’ve had a 100 coffees this weekend), my sweet canine bff, a darling, sparkly gift, freshly baked bread and curling up in the candlelight.

{Essies utroligt pæne Resort Collection. Vil have alle farverne på samtidig}

{Mit skatkammer a.k.a. midlertidigt walk-in-closet}

{Ham her! Er blevet Nespresso-ejer og har drukket ca. 100 kopper kaffe i weekenden}

{Og hende her! Verdens bedste sovende fodvarmer}

{Dejlig sygegave: De yndigste smykker fra Jukserei}

{Hjemmebagte boller søndag morgen (opskrift her)}

{Mørkere aftener og stearinlys}

(Visited 743 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

  1. Godt spørgsmål. Det er nogle mine forældre har i deres sommerhus. Hører dem lige ad :)

    1. De søde tallerkner hedder Flora Danica platter og blev lavet for Faxe depotet i 80’erne! Der er massere til salg på dba fandt jeg ud af! ;-) nu er jeg glad indehaver af 10 stk. Kh julie

 1. Som jyde, med en fordom eller to om København, så har jeg altid haft en fornemmelse af, at Brønshøj er, undskyld udtrykket, et lidt trashy område. Men du har virkelig givet mig den modsatte opfattelse, og jeg får helt lyst til at bosætte mig i Brønshøj, udelukkende fordi du får det til at lyde så skønt.
  En evne du desuden har i forhold til ret så mange ting :)
  God mandag.

  1. Haha… Hmm… Brønshøj er mere sådan en hyggelig ‘forstad’ til København. Villakvarterer, ret stille og ret meget grønt og sådan :) Og alligevel tæt på København. Jeg synes det er ret perfekt :)
   Og mange tak og lige over!

 2. jeg har fulgt din blog i laaang tid, og jeg elsker det! elsker det univers du forår at skabe, elsker “små ting” og synes du virker som et virkelig rart menneske! :-)

  1. Tusinde tak Julie. Håber at kunne leve op til det, hvis vi en dag mødes i virkeligheden :)

 3. Jep, man bliver nemlig et lykkeligere menneske af at have en Nespresso ;) Jeg går en cafe latte (ice lige for tiden) om dagen, og jeg elsker det lille afbræk.
  Og så er det en ret lækker taskesamling, du har ;)

 4. Tak for en altid inspirerede blog. Jeg er ret ny i blogland, men er allerede helt afhængig.

 5. Mmmh, jeg kan virkelig også fornemme efterårsforelskelsen nærme sig. Bare det faktum, at det igen føles himmelsk at drikke te. Dét har jeg savnet hen over sommeren. Og dit billede med stearinlys og hygge illustrerer bare perfekt, hvad vi har at glæde os til i de kommende måneder (:

  God at du for alvor er på benene igen!

  1. Synes Nespressokaffen smager bedre. Og at maskinen er pænere. Når det er sagt, var jeg også rigtig glad for Dolce Gustoen (den tjente mig godt i 2 år) og syntes det var rart at man lige kunne købe kapslerne i de fleste supermarkeder. Men Nespressokaffen er lige en tand bedre…

   1. Både Netto og Rema har billige, uoriginale kapsler til Nespressoen, og de er altså helt ok. Især Nettos, moccacity, som også vandt en smagstest i politiken. 20 kr for ti kapsler.

 6. Smukke billeder af smukke øjeblikke :) Du har helt ret i, at det lurende mørke med de tilhørende stearinlysstunder og aftenhygge altså også har sin charme :)

 7. Øjj de tallerkner minder min om min barndom – flashback til varme sommermorgener og morgenmad på terrassen :)

 8. jeg ville gerne have dit så kaldte walk in, ah men altså. det gør mig syg. i want so much. alt dinr lækre ting. kan du donere til fattige studerende :)

 9. Hi Emily, I love your blog, following it for some time now! Was so happy when I bought my nespresso-machine in the lovely blue last week, just saw you bought one too, what a coincidence :) It is nice isn’t it?
  Love, Sarah (The Netherlands)

  1. Hi Sarah, so lovely to hear from you and what a coincidence! I love it, but drink to much coffee now ;)
   Hugs Emily