Små ting

{Dekorativ ønskebensdims, der holder styr på mine ringe}

Selvom jeg stadig er i forvaring under dynen og mine ‘små ting’ lige nu kan begrænses til champagnebrus (den is er altså genial!), Orange is the new black og penicillin (når man har over 39 i feber, bliver man pludselig meget taknemmelig over, at penicillin er en mulighed), så havde jeg heldigvis lidt rarheder på kameraet fra sidste uge, inden jeg bukkede under.

Håber også at jeres sidste uges tid, har været fyldt med små, rare ting.

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week a little more precious. A cute ring holder, a great brunch in the sun, raw chocolate with goji and orange, a pretty plant, Gannis ‘tennis show’ during Copenhagen Fashion Week and an evening with friends at tuesday pop-up restaurant Il Buco.

{Virkelig rar brunch i solen hos Meyers Deli}

{Ny afhængighed: Raw chokolade med goji og appelsin}

{Nyeste tilføjelse i gartneriet}

{Gannis gennemførte show på Simon Spies gamle tennisbane på Mercur Hotel}

{Tirsdagsmadklub hos Il Buco. Så hyggeligt og anbefalelsesværdigt}

(Visited 787 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Elsker bare disse indlæg – så hyggelige og dejlige stemningsfyldte :O) Er i øvrigt vild med din nye header på bloggen – stilletterne er to die for og kagen ligeså ;O)

  1. Ja, det var også min første gang på trods af at jeg har boet på Amager. Virkeligt godt og hyggeligt!

 2. Åh, Meyers Deli og brunchen ser virkelig lækker ud! Den er noteret, og så hiver jeg min kæreste med derhen når vi engang er landet i Danmark :-D God bedring!

 3. Åh, hvor jeg dog synes det er synd, at du stadig ligger syg :( jeg håber da, så sandelig du kommer dig snarest!

  Den brunch fra Meyers Deli – wow! Den ser da helt vidunderlig ud!

  Al kærlighed herfra, Sofie.

 4. Din blogg er bare så skøn! Veldig inspirerende!

  Hvilken lengde har du i dit Jane Kønig smykke? 60 cm?

 5. Rigtig god bedring!

  Nu udnytter du vel at have en lægekæreste, når du er syg? Kan han ikke rådgive og pusle lidt ekstra om en helt særlig patient som dig? ;-)