Små ting

{Pause med iskold hyldeblomstlemonade i baghaven}

Fra i dag af er det slut med at være feriebarn for mit vedkommende og tilbage til virkeligheden. Og selvom jeg altid bliver lidt (ok, ret så meget) vemodig, når sommerferien er slut, så glæder jeg mig også en lille smule til hverdagens trummerum, som jeg egentlig holder ret meget af. Og nok er min ferie ovre, men sommeren er stadig på sit højeste, så i stedet for at blive trist, vil jeg se frem til endnu flere grillaftener, strandture, is og lange aftener ude i byen på opdagelse.

De sidste par dage har jeg trodset hedebølgen og modstået fristelsen til at tage tilbage i sommerhus (og/eller direkte på stranden) og i stedet fået pakket de allersidste flyttekasser ud, besøgt min mormor, ryddet op i kælderen, gjort grundigt rent, været til mani- og pedicure og pelsning af ben, lagt rent på sengen, luget i haven, ajourført kalender, vasket bil, handlet og lavet madplan. Afbrudt af hårdt tiltrængte pause med sodavandsis eller lemonade i haven, en tur på Assistens Kirkegård og rundt om Søerne med veninder eller gåture med Pletten i mosen, hvor vi plukkede blomster og hoppede i køligt mudder. For mit vedkommende mest det første, for Plettens vedkommende mest det sidste.

Nuvel, det lyder kedeligt og frelst og måske ikke som den allersjoveste måde at bruge de sidste feriedage på, men for mig er det helt perfekt. For sikke en lettelse at kunne starte efter ferien med styr på (næsten) det meste og (næsten) uden hængepartier. Jeg har det nemlig rarest, når der er orden i basen :)

ENGLISH RECAP: The small things that made the past week a little better. Ice cold lemonade in the back yard during the heat wave, finding some old favorites, a good book and loads of candy, fresh mani- and pedicure in bright colors, wild flowers and a cute summer book.

{Genfundne skatte – fundet i de flyttekasser, jeg først har pakket ud nu, ups…}

{Spændende krimi med Gossip Girl islæt og resterne af mit svenske slikeventyr}

{Neglene er gjort klar – hos bedste Beauty Avenue – til at starte på arbejde igen. Lysegrå og mintgrøn på fingrene…}

{… og lysegul på tæerne}

{Har plukket vilde blomster til mit soveværelse}

{Den fineste lille sommerbog af Mummis ‘mor’ Tove Jansson}

(Visited 655 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Hvor ser det bare skønt ud! Og klogt træk at pakke de sidste kasser ud – det er altid sådan noget som tager for evigt at tage sig sammen til… Ligger selv i flytning pt! SÅ fine farver på neglene – mintgrøn er så sommer-smart!!

  1. Åh mange kærlige flyttetanker din vej, det er både vidunderligt og forfærdeligt at flytte! Tak :)

 2. Hej Emily. Først og fremmest tak for en super blog – altid en fornøjelse med god variation i indlæggene :) Et hurtigt spørgsmål: Når jeg kigger på hjemmesiden kan jeg jo hurtigt regne ud at vi taler en lille 50’er pr. negl og selvom det helt sikkert er en standardpris for sådan en behandling, så vil jeg bare høre hvor lang tid sådan noget holder?

  1. Det er faktisk lidt dyrere end mange andre steder, men virkelig det værd synes jeg! Jeg har fået lavet shellac mange steder, men Laura hos Beauty Avenue gør hele forarbejdet så pænt og dygtigt (+ bruger en del tid på det, det er derfor det er lidt dyrere) at slutresultatet er så meget pænere! Hele området omkring neglen bliver ordnet. Mht. holdbarhed så holder shellac mere end 3 uger på mig, men mine negle gror ret hurtigt, så synes ikke det er så pænt efter 2 1/2 uge og får det som regel fjernet der :)

 3. Hej Emily,
  Tak for en god blog :) Spørger helt off-topic i forhold til det her indlæg, men har set at du er lidt af en kender inden for hårprodukter til os med knastørre krøller. Jeg finder både sulfat- og silikonefri shampoo, balsam, treatments og olie, men har endnu ikke haft held med decideret krølle-creme, som også giver hold uden silikone. Kender du til nogen, som du vil anbefale?

  Vh Anna

  1. Selv tak og dejligt at du læser med og er glad for det :)
   Nej, desværre ikke. Jeg bruger sjældent en krøllecreme, men hvis jeg gør er jeg virkelig begejstret for Moroccanoils, selvom der er silikone i. Den giver virkeligt pæne, definerede krøller med hold. Men måske noget John Masters ellers?

 4. Tror jeg vil følge dit gode eksempel, så jeg også kan være TOP klar, når hverdagen starter igen. Der er heldigvis længe til (søde studie-tilværelsen).
  Dejligt indlæg! :)

 5. Synes det er skønt når man når de ting man ellers bare går og har lidt smådårlig samvittighed over i hverdagene, så kan godt forstå du har valgt at prioritere sådan. Og man kan jo spise is alligevel :)

 6. Åh,jeg elsker den blomsterdryssede sommerkjole, man kan ane på negle-billedet. Så fin!
  Og så er ‘Sommerbogen’ i øvrigt helt fantastisk stemningsfuld. Jansson kunne noget særligt; både med streger og med ord.

 7. Den ysl-ring har den smukkeste sten, Emily – skulle du på et tidspunkt få lyst til at afsætte den, så sig endelig til :) Kh Camilla

 8. Dejligt indlæg! Men skal lige høre dig ad, du skriver at dine ben bliver pelset vil det sige, at du ikke længere bruger din Gillette Venus Naked Skin? Og skyldes det, at den ikke virker efter hensigten? Jeg overvejer nemlig selv at købe en, men hvis den ikke virker vil jeg da genoverveje :)