Små ting

{Afsindigt god, klassisk jordbærkage. Opskrift følger…}

Nu har jeg skiftet Halland ud med Hornbæk, men fokus forbliver det samme: F.E.R.I.E. Og efter 10 dage i de svenske skove er det altså lidt rart at være ved kysten og kunne bade igen. Der er Danmark altså ret dejligt: Man er aldrig mere end en time (ok, måske halvanden) væk fra havet. I morgen skal jeg fejre fødselsdag hos mine forældre (se det er det snedige ved at være bortrejst på sin fødseldsdag) og så glæder jeg mig til at ses med veninder i slutningen af ugen (og fejre mere fødselsdag, er lidt et barn hvad det angår), inden jeg starter på arbejde igen på mandag.

ENGLISH RECAP: The little things that made the past days of my holiday a little sweeter (literally in some cases). Homemade strawberry pie (a classic Danish summer dessert), bathing gear by the lake, cinnamon buns, dainty gold jewelry and a pretty pattern, a fresh fruit salad and some nice birthday gifts.

{På badebroen ved ‘vores’ skovsø i Sverige for nogle dage siden. Bollen er lavet udfra denne opskrift}

{Savner allerede de daglige kanelbullar}

{Sommeruniformen: Fine guldsmykker og mønstret sæt}

{Frugtsalat med blåbær vi selv plukkede i skoven i massevis}

{To herlige fødselsdagsgaver – Et fint kuffertmærke herfra og verdens hyggeligste ‘Find Holger, nu som Border Collie’-bog: Find Momo}

(Visited 420 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

    1. Jaaaaa <3 Er hjemme igen næste uge og så må vi lige få enderne til at mødes :)

  1. Ej nogle gode gaver du har fået! Den med bogen er også ham der har en instagram-profil, right? Forsat god ferie. Det ser ud som om du får udnyttet den mest muligt :-D

  2. Hvor ser det bare dejligt ud! Lige fra friske bær til smukke gaver, gode bøger (‘Alt må vige for natten’ er en af mine smukkeste læseoplevelser i lang tid), hjemmebag og ferieidyl. Det er sommerlykke, når det er bedst.