Små ting i Sverige

{Lösgodis og rart læsestof}

I dag fylder jeg 29 og bliver fejret på dejligste vis heroppe i Sverige og tænkte, at det i den anledning var fint med en omgang ‘Små ting på svensk’. For hold nu op hvor jeg nyder at slappe helt af og nyde freden og roen. Plukke kantareller og blåbær i skoven og markblomster på engen. Sejle i robåd på søen, læse i timevis og gå lange ture med Penny-Pletnæse og ham den søde. Og spise ‘bullar’ (kardemomme, kanel og vanille, kan lide dem alle) og lösgodis i lange bane. Måske det er for meget af det gode og lidt for idyllisk, men det føles nu altså jättegott! Om lidt pakker vi en madkurv og tager på fødselsdagspicnic i skoven.

Håber at I også har en rar dag :)

ENGLISH RECAP: Today I turn 29 and I’m celebrating my birthday in the quiet and serene Swedish woods with my dog and boyfriend and couldn’t be happier. Even though I do miss my usual birthday bash with friends and family a tiny bit. But this is such a nice and relaxing change. To celebrate here are some of the little things that made me smile, this past week in Southern Sweden.

{Blomster fra marken}

{Når trætoppene spejler sig i hvidvinen på terassen}

{Friskplukkede kantareller fra skoven}

{At vågne op til denne her udsigt hver morgen}

{Solnedgang i skoven}

{Fineste fødselsdagsmorgenbord i morges. Med masser af ‘bullar’}

{Penny er også fan af ødegårdsferie i Sverige}

(Visited 1.153 times, 8 visits today)

Skriv en kommentar

45 Kommentarer

 1. Det lyder helt fantastisk. Jeg drømmer om præcis det, du foretager dig lige nu alt i mes jeg er på arbejde. mest drømmer jeg om en penny-pletnæse magen til din – åh ja, gid jeg kunne få sådan en snart :-)

 2. Tillykke med dagen. Som altid ser det jo fantastisk ud, det du har gang i.
  Tænker at Leo Langben ( ja og vel også jeg ) ville have godt af sådan en tur. Så måske vi skal til at planlægge lidt, når jeg kommer hjem fra min “ferie” på Riget.
  Nyd dagen, maden, dyret, manden og vejret i fulde drag. Byt gerne om på rækkefølgen eller mix &match efter behov.

 3. Endnu engang kæmpe tillykke, ser ud til at du bliver fejret på helt rigtig maner ;)
  Jeg smutter selv til det svenske om 14 dage, og glæder mig som et lille barn til alt det du beskriver – særligt svampejagt, blomsterplukning og mange timer med dejlig vin, bøger og stilhed.
  Du skal bare tillade dig at nyde det big time, for idyl og glæde kan man altid bruge noget af på overskudskontoen, til en regnvejrsdag.

  1. Det er modtaget og jeg nyder med god samvittighed :) God tur, når du selv kommer så langt!

 4. Hip hip hurra og stort tillykke med fødselsdagen!
  Det lyder og ser ud til at være en skøn ødegårdsferie i det svenske:-)

 5. Tillykke med fødselsdagen :-)
  Så hyggeligt ser det ud, og så smukke billeder – særligt det med de to vinglas.
  Fortsat god ferie i det smukke område.

 6. Ej hold op hvor både lyder og ser det monster idylisk ud!! Er det egentlig et hus I lejer i Sverige? Gad virkelig godt til Sverige en dag og opleve alle de små ting du også nævner i indlægget ;) Og i øvrigt også et kæmpe tillykke med fødselsdagen! Må du få den bedste dag.

 7. Kæmpe stort tillykke med de unge 29 år :)
  Dejlige billeder!
  Må din dag blive smuk og fuld af kærlighed :)

 8. STOORT tillykke på dagen. Håber det blir en af de dage med masser af kage. Det er lækkert solskin, varme lykønskinger herfra dk

 9. Hvor lyder det bare helt igennem fantastisk! Kan godt forstå at du nyder det i fulde drag :D Stort tillykke med dagen, det ser ud som om at du bliver fejret med maner.

 10. Tillykke med din fødselsdag! Jeg håber, du får den bedste dag i verden – dine billeder ser i hvert fald fødselsdagsfine ud! :’)

 11. OMG, mine bedsteforældre bor også i et SÅ lækkert hus, langt ude i en svensk skov, med udsigt over en kæmpe sø, og selvom jeg selv bor på en stor gård med masser af dejlige ting udenfor, så er der bare et eller andet ved det der Sverige, der er afslappende på en helt anden måde. Åh, jeg savner det, når jeg ser dine billeder!

  Tillykke med fødselsdagen! Hvor er du ung altså!

 12. Virkelig fantastisk billede med vinglassene!! :D og Mange gange tillykke med fødselsdagen :)

 13. Først og fremmest stort tillykke med fødselsdagen! Jeg håber, at du havde en vidunderlig dag, det ser hvert fald sådan ud!
  Jeg elsker dine billeder på bloggen, og dette indlæg er bestemt ikke en undtagelse. Solnedgangen er virkelig fantastisk!
  Knus Malene
  http://www.beautybymalene.dk

 14. Den der slikskål ser mundsavlsdrivende god ud! Og resten af billederne også, Sverige er så hyggeligt og totalt afslappende når man holder ferie på samme måde som jer:-)

  Håber du havde en dejlig dag:-)

 15. Det ser da bare SÅ hyggeligt ud! Kanel-bullar er jo bare obligatoriske når man er i Sverige. Ligesom en god “korv med mos” også er SÅ godt! :D

 16. Stort tillykke med dagen. Og sikke nogle fantastiske omgivelser at fejre den i.
  Du tager nogle virkelig smukke billeder!