Små ting

{Fin souvenir fra lørdagens fødselsdagsfest}

Sidste uge var mere end travl og meget alsidig for mit vedkommende, men jeg havde lagt en (ret stram) plan, som det lykkedes mig at overholde, næsten uden slinger i valsen. Således nåede jeg alt jeg skulle, og lidt til og havde tilmed held med at lykkes med mit nye forsæt, der går på, at jeg skal ligge i min seng kl. 22 alle hverdage. Det er ellers som regel de sene aftentimer, der bliver taget i brug, når jeg mangler lidt ekstra timer i døgnet, men det gav pote på den lange bane at lade arbejde være arbejde klokken halv ti. Jeg havde nemlig langt mere energi og overskud til så at være effektiv, når det galdt.

Håber at I får en dejlig mandag og uge!

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made the past week more enjoyable. A cute balloon, a nice breakfast meeting, a new shop in Copenhagen, a couple of pink bikes hugging, Bulldog Gin event at a cool new bar and my naughty (3 years old) ‘puppy’.

{Morgenmadsmøde på Atelier September}

{Decadents smukke, nye flagship store i St. Regnegade. Det gør mig glad, at det går så godt for mange af vores seje, danske brands}

{Lyserøde cykler i omfavnelse}

{Bulldog Gin & Tonic event på det cool indrettede NOHO i Kødbyen}

{“Hvem? Mig? Hvad der er sket med grisen? Det ved jeg ikke.” Minder mig så meget om et billede i dette indlæg af Baby-Penny}

(Visited 602 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

  1. Ja, det er jeg også slem til, men det er nu også ok, når jeg er i seng allerede kl. ti :)

  1. Tak :) Nej langt fra altid. Halvdelen af billederne ovenfor er taget med min telefon :)

 1. Tuffy the pig var knap så holdbar i Pennys selskab. Det vigtige er selvfølgelig, at hun havde en fest.

  1. Ja, troede ellers at den kunne holde. Men det eneste der duer til hende er vist ting i meget hård gummi… tsk tsk… ;)

   1. Har nu heller ikke turde satse på “Tuffy” kan holde til Leo, der helt klart mener, at bamsefyld tager sig bedst ud på stuegulvet.

  1. Ja, den skurk. Ved ikke hvad mærket hedder. Der står Donut Canvas Bed i den og den er købt hos Modi og Co. :)

 2. Det er faktisk også den ‘regel’ med kl 22, der redder min travle hverdag :-) Søvn er altså bare det vigtigeste for at hænge sammen.

 3. Kære Emily
  Jeg vil høre, hvor du har billedet i baggrunden fra på billede nr. 1. Det ser så fint ud, og er lige noget jeg kunne bruge i min lejlighed :-)

  /Christina