opskrift: citronpasta// lemon pasta

Denne uges ‘meat free monday’ er en af mine yndlingsretter, til når tiden er knap. Det går hurtigere end at bestille en pizza og er meget, meget bedre.

Citronpasta til 2
Spaghetti, vi bruger fuldkorn
Saften og skallen fra en økocitron pr. 2 personer
Parmesan, en håndfuld
Hvidløg (1 stort fed/person), presset
Olivenolie, en sjat
Hakket persille

Virkelig nem pasta som ikke tager mere end et kvarter at lave. Prøv dig frem med balancen mellem hvidløget og citronen.

Kog pastaen til den er al dente. Imens varmes lidt olivenolie op i en stor pande ved siden af. Pastaen hældes i. Der må gerne komme lidt af kogevandet med. Smid alt andet i og rør  det rundt i et minut. Parmesanen skal helst jævne kogevandet til en slags sovs. Salt og peber. That’s it.

Velbekomme og god mandag :)

A delicious lemon pasta with spaghetti, lemon zest and juice, parmesan cheese, garlic, olive oil, salt, pepper and parsley.

bloglovin

(Visited 7.357 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Åh hvor lækkert, der gav du mig lige svaret på, hvad tilbehøret skal være til de friske foreller jeg vil lave i morgen til mine gæster :-)

  2. Har lige lavet denne lækre ret, kan bare sig mums det var lækkert !!
    Jeg tilføjede en håndfuldt frisk spinat :)

    Hilsner Louise