look of the day: spring

spring4
spring1
emilyforår 017
emilyforår 015
emilyforår 018
spring5
spring3
spring6
spring2
spring7
emilyforår 023
emilyforår 024
emilyforår 021
Outfit details: Dress Topshop// heels Pink Viola (gifted/gave)// belt Patricia Field// jacket Nué Notes// bracelet Balenciaga// purse Chanel, vintage// sunglasses Ray Ban

K√łbte denne fine for√•rskjole i Topshop i sidste uge og med lidt lak, l√¶der og nitter, bliver den lidt mindre t√łset, men stadig meget chic, feminin og nysselig. S√•dan en omgang blomster har godt af lidt modspil og kant :)

Jeg fik en foresp√łrgsel p√• kjoler/styling til brylupper for lidt siden og s√•dan her gad jeg godt at se ud, hvis jeg var s√• heldig at skulle til bryllup i l√łbet af for√•ret eller sommeren (hint hint, se nu at blive gift venner). Dog ville jeg nok v√¶lge en lidt l√¶ngere kjole (oh my, hvor er de korte de Topshop-kjoler og jeg er alts√• ikke s√¶rlig lang, enten er de engelske piger virkelig kortbenede eller ogs√• er de vist bare nogle promisku√łse lamseben) eller tage en str√łmpebuks p√•, alt efter hvilken slags bryllup og hos hvem selvf√łlgelig. Kjolen kostede 350 kr. og skoene st√•r til 599, s√• hvis man selv har lidt andet at peppe op med er det et look til under 1000 kr. Et godt stylingtip er i √łvrigt at v√¶lge en bh uden stropper til √¶rmel√łse kjoler eller i al tilf√¶lde stoppe stropperne godt ind under kjolen, flot Emily!
Jeg vil under alle omst√¶ndigheder lige snuse lidt rundt og se om jeg kan komme med nogle gode (og lidt mere t√¶kkelige) bud p√• t√łj til sommerbrylupper/-fest og s√• kan jeg jo dr√łmme om selv at skulle til bryllup imens.
Findes der egentlig noget bedre end brylupper? Alts√• lige bortset fra hundehvalpe og hjemmebag selvf√łlgelig. Jeg var til bryllup i Mexico sidste for√•r og det var en oplevelse for livet. Det kan man l√¶se mere om her.

Knolden kan man se hvordan jeg laver lige her.

Billederne sidder lidt m√¶rkeligt, retter det senere, men er ikke hjemme og blogger fra en l√•nt computer som jeg slet slet ikke er gode venner med, s√• hvis ikke jeg skal bruge hele s√łndagen p√• at l√łse det, m√• det blive s√•dan til jeg kommer hjem igen ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

67 tanker om "look of the day: spring"

 1. Hvor ser du bare godt ud! Endnu en gang rammer du plet. Dejligt at du deler det med os.
  Og hvor er det sk√łnt, at jeg ikke er den eneste der stopper op og aer katte p√• gaden;)

 2. Av. Det her ramte bare lige præcis plet. Smukke billeder, smuk kjole, smuk pige Рog en helt fantastisk smuk stemning over disse billeder.

 3. √Öhhh … Jamen alts√•, jeg skal ikke til bryllup til sommer. Tilgeng√¶ld skal jeg til en 2×30 √•rs f√łdselsdag og den der kjole ville v√¶re helt perfekt :D

  Jeg elsker stylingen der giver modspil til den lidt ‘nuttede’ kjole.

 4. Hold da op, hvor er det flot !! Både outfit, for hvor ser du bare fantastisk smuk ud, men billederne er jo gude smukke!! Sikke en fotograf (: Virkelig, virkelig flot .

 5. Du ser virkelig fantastisk l√¶kker ud! Og hvis ikke du havde kommenteret dine BH-stropper havde jeg aldrig lagt m√¶rke til dem ;–)

 6. Fantastiske billeder og hvor ser du godt ud. Elsker stylingen, der netop tilf√łrer kant til en ellers meget t√łset kjole :) Elsker ogs√• at v√¶re med til bryllupper. I √•r st√•r den p√• et enkelt et af slagsen i Tyskland til august. Der er bare noget grundl√¶ggende fantastisk ved at fejre andres k√¶rlighed.

 7. Hold da op hvor er det et fedt look til dig, det der!
  - Er allerede helt vild med kjolen (er den k√łbt fornylig?)

  Kan godt forstå du gerne vil til bryllup Рog fedt du har stillet det her op, som om du skulle af sted Рdet viser du lytter! :) Fedt!

 8. Hej sk√łnne Emily!
  – F√łrst og fremmest .. fantastisk outfit. Elsker virkelig mixet imellem en feminin sommerkjole og den r√• jakke!
  N√• mit egentlige sp√łrgsm√•l lyder: Jeg er pt. igang med at indrette mit sovev√¶relse, og har endelig fundet den stil jeg vil g√• efter .. efter lang tids forvirring ;/
  Jeg har en ide om at h√¶nge et stort billede op p√• en meget bar v√¶g i mit sovev√¶relse, og dertil s√• jeg et billede DU har taget i en af dine Paris-indl√¶g. Det er det billede med den lille mintfarvede bil? Her kommer sp√łrgsm√•let s√•; M√• jeg evt. l√•ne det billede og h√¶nge det op p√• min v√¶g?
  T√¶nkte at jeg ville sp√łrge inden jeg smider et billede op p√• min v√¶g som en anden har taget (:
  Al credit g√•r selvf√łlgelig til dig hvis folk sp√łrger hvor jeg har hugget det fra :D

  Kæmpe kram.

  • Hej Teresa,

   Dejligt at du sp√łrger, for billedet er jo min ‘ejendom’, det billede der er her p√• bloggen vil du nok ikke kunne bruge, da det er i en lav opl√łsning til web + det er ret lille ift. hvis du skal bruge det til et stort l√¶rred. Men smid mig lige en mail p√• emilysalomon@gmail.com, s√• finder vi nok ud af noget :)

 9. Hvor ser du FANTASTISK ud! Feminin, elegant og rå på én gang РLOVE it! :)

  /Tine
  Madmusikmode.blogspot.com

 10. Hold op, hvor er det f√łrste billede flot og stemningsfuldt! Rigtig klassisk og fint. Knolden kl√¶der dig rigtig godt. God s√łndag!

  - Pernille/fashflash.wordpress.com

 11. Hvor ser du bare smuk i den kjole :-) Jeg har kigget p√• kjolen en del gange, men jeg ville bare v√¶re bange for at jeg ville se alt for piget ud, men jeg kan da pr√łve lidt ala din styling :-)

 12. Virkelig flotte billeder! Især dem hvor du ikke har læderjakken på, du ligner en der er taget ud af en gammel film :) Wauw, hvor ser det godt ud!

 13. Sikke nogle fine billeder og det g√łr dem kun bedre af, at lille hr. 4 ben vil v√¶re med :)

 14. Hej Emily
  F√łrst tak for en L√ÜKKER blog. Kigger ind flere gange dagligt, ELSKER din stil og dine smukke billeder og ikke mindst dine opskrifter. Elsker, at din blog er andet og meget mere end bare fashion :)
  Dette outfit er noget n√¶r det smukkeste jeg har set indtil nu her hos dig :) Fantastisk. Stilm√¶ssigt er det ogs√• LIGE hvad jeg kunne t√¶nke mig at have p√• til det bryllup jeg skal til i Juli.. S√• jeg vil GL√ÜDE mig til et indl√¶g med bryllupsinspiration.. MEN jeg er gravid, s√• det begr√¶nser mit kjolevalg noget.. S√• jeg ville selvf√łlgelig bliver enormt glad hvis du kunne finde nogle kjoler, som giver plads til en bette mave ;)
  Malene.

 15. Smukt, smukt, smukt, smukt!!!!

  Enig i, at bryllupper er noget af det bedste! Vi var selv de f√łrste i vores omgangskredse til at blive gift. Og sikke et eventyr det var :) Vi blev gift udenfor i slotshaven ved Lykkesholm Slot(Jeg har boet p√• herreg√•rden, der h√łrer til som barn) og holdt efterf√łlgende middag og fest p√• slottet. F√łrst kom champagnen og bryllupskagen (der var en replica af den mine for√¶ldre fik i ’86), s√• den fantastiske tre retters menu, kaffe, chokolade og lik√łr. 2,5 tons fyrv√¶rkeri blev skudt af over den m√łrke sommerhimmel inden midnat, derefter kom brudevalsen (Uma & Travolta’s twist fra Pulp Fiction) og s√• kom en DJ, der fyrede op under festen til kl 6 om morgenen, hvor flere af g√¶sterne n√łgenbadede i slottets voldgrav, haha. Til natmad fik vi sm√łrrebr√łd – og det var et mega hit!

  Det var en perfekt blanding af det traditionelle, det moderne, det personlige og det pjattede.

  Ville √łnske jeg kunne opleve det hele igen. Selvom jeg gentagende gange mindede mig selv om at nyde hvert √łjeblik s√• meget som muligt, forsvandt dagen alligevel s√• hurtigt i et virvar af f√łlelser, nerver, sjov og sp√¶nding.

  Tror man har nemmere ved at nyde dagen som g√¶st, fordi man ikke kigger efter fejl p√• samme m√•de som parret g√łr. For der er jo altid nogle sm√•ting, der g√•r galt. Fx. blev min eneskulderstrop syet sk√¶vt p√• kjolen, s√• man kunne se min BH–strop under. Det generede mig voldsomt meget, men der var ingen af g√¶sterne der h√¶ftede sig ved det.

  Kunne godt forestille mig at holde bryllupsfest hvert 5. år Рder er jo ALT for længe til kobberbrylluppet!

 16. Hold nu k√¶ft hvor er du bare et styks flot dame! Og outfittet er lige i √łjet. L√¶kkert :)

 17. Hvor er du yndig. Og hvor er jeg dog utroligt misundelig p√• din taske. Jeg har sat mig i hovedet, at jeg er n√łdt til at have √©n selv, men de er jo sindssygt dyre alle steder, og da jeg er lidt kr√¶sen og kun vil have en med s√łlv hardware, fordi jeg kun har s√łlvsmykker, er de ret sv√¶re at finde. Din kl√¶der dig dog virkelig godt, s√• jeg under dig den. :)

 18. Sikke nogle fantastiske billeder, og dit outfit er vildt fedt! Er det bare mig eller har du en tattoo på inderarmen, den ser i hvert fald virkelig cool ud! :-)

 19. Jeg tjekkede lige nogle ældre indlæg og fandt ud af at det var en tattoo, den er da godt nok for flot! Ligesom dig selv! :-)

 20. Virkelig flot styling af den kjole. Du er s√• smuk!…..og du er ikke den eneste som synes Topshops kjoler er korte! Pr√łv at v√¶re 180 ;) Jeg har et bredt udvalg af p√¶ne tunikaer hos Topshop :D

 21. Ej hvor er det nogle fantastiske billeder!
  Kan kun give alle de andre læsere ret i alle de rosende ord, så selvom du allerede ved det, ville jeg da lige give mit besyv med ;O)
  <3

 22. WOW, ET FLOT OUTFIT! :) Du ser √•ndssvagt s√łd og dejlig ud :-)
  H√•ber du har haft en rigtig god dag! Du er den s√łdeste blogger og det er rigtig hyggeligt at l√¶se med, tak for det!

 23. Hej Emily

  Jeg har l√¶st din blog det sidste √•rs tid, og indr√łmmer blankt, at din blog er min all time favorit:) Synes super godt om dit mix af mode, mad og kultur.
  Da jeg selv er vild med gode romaner og b√łger generelt, vil jeg gerne foresl√• et indl√¶g om dine yndlingsb√łger, eller b√łger du har h√łrt skulle v√¶re gode. Mine favoritforfattere er Ib Michael, √Ösne Seierstad og Zadie Smith, men synes jeg mangler indspiration til mit n√¶ste bogk√łb – og ikke n√łdvendigvis emner i samme boldgade som disse forfattere besk√¶ftger sig med:)

  Og desuden er jeg vild med din kjole!

  Mange Hilsner Rikke fra √Örhus

 24. Meget smuk kombination af det feminine og elegante med tilpas rå detaljer.
  Og sk√łn stemning p√• billederne. Man kan kun blive i godt hum√łr :)

 25. Yndlings-blogger, yndlings-blog! TAK!
  …Og ogs√• yndlings-jakke. Hvordan er den i st√łrrelsen? Hvilken st√łrrelse har du den i? Den er sk√łn, og fungerer √łjensynligt til det meste!
  Go’ for√•rsdag herfra!

 26. Wauw, wauw, WAUW! Jeg har flere gange skrevet hvor fantastisk smuk du altid formår at være, men (endnu engang) wauw, hvor dette overgår alle; du ser strålende fantastisk ud! Kjolen er utrolig fin og klæder dig fantastisk ligeså vel som jakken er virkelig fed og det sammen bare klæder din smukke killer body perfekt! Også frisuren og beltet er jeg vild med! Det hele er bare fuldendt, virkelig smukt! :)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

 27. Hej piger,

  Mange tak for de s√łde kommentarer, det var helt overv√¶ldene. I er alt for rare :)

  Kjolen er k√łbt i sidste uge i Topshop p√• Fisketorvet, s√• den skulle v√¶re til at f√• fat p√•.

  Læderjakken har jeg i en str. 36, så jeg synes den er meget true to size.

  Mht. Penny-billeder, så er der lidt at komme efter i indlæggene fra i dag :)

  Rikke – super id√© mht. b√łger, der er dog allerede lidt at finde i gamle indl√¶g, pr√łv evt. at v√¶lge den kategori der hedder ‘Books’, s√• burde der komme lidt frem. Men skal nok t√¶nke lidt i bogbaner fremover :)

  Klem

 28. Jeg har t√¶nket og t√¶nket og t√¶nket over om jeg skulle k√łbe den kjole for jeg er helt vild med den, og nu har du sku overbevist mig. Den skal v√¶re min MEN (for der er jo altid et men) nu er den udsolgt online ;(
  S√• jeg t√¶nkte straks: “Jamen jeg tr√¶kker da bare s√łs med til kbh i weekenden” men det tror jeg ikke at hun siger ja til, for hun har desv√¶rre ikke penge nok til en K√łbenhanver shopping spree ;)
  √łv √łv √łv

  ps. hvis nu jeg alligevel skulle komme afsted, kan du så huske om der var mange tilbage af kjolen i Topshop på Fisketorvet?

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 29. Ej hvor er det et fedt b√¶lte! Hved du hvor man kan k√łbe det henne? Det ligner meget det b√¶lte som Carry har p√• med sin gr√łnne kjole i Sex and the city.

 30. Ej Emily, hvor ser du l√¶kker ud. Jeg elskeeer kontrasten af det r√• og feminine ;) Du ser virkelig godt ud og baggrunden g√łr det bare endnu bedre!!

 31. Hvor er det bare nogle smukke billeder! baggrunden med blomster og tr√¶er g√łr det virkelig flot. det ligner model billeder fra gamle dage.. virkelig flot Emily :)