look of the day: spring

spring4
spring1
emilyforår 017
emilyforår 015
emilyforår 018
spring5
spring3
spring6
spring2
spring7
emilyforår 023
emilyforår 024
emilyforår 021
Outfit details: Dress Topshop// heels Pink Viola (gifted/gave)// belt Patricia Field// jacket Nué Notes// bracelet Balenciaga// purse Chanel, vintage// sunglasses Ray Ban

Købte denne fine forårskjole i Topshop i sidste uge og med lidt lak, læder og nitter, bliver den lidt mindre tøset, men stadig meget chic, feminin og nysselig. Sådan en omgang blomster har godt af lidt modspil og kant :)

Jeg fik en forespørgsel på kjoler/styling til brylupper for lidt siden og sådan her gad jeg godt at se ud, hvis jeg var så heldig at skulle til bryllup i løbet af foråret eller sommeren (hint hint, se nu at blive gift venner). Dog ville jeg nok vælge en lidt længere kjole (oh my, hvor er de korte de Topshop-kjoler og jeg er altså ikke særlig lang, enten er de engelske piger virkelig kortbenede eller også er de vist bare nogle promiskuøse lamseben) eller tage en strømpebuks på, alt efter hvilken slags bryllup og hos hvem selvfølgelig. Kjolen kostede 350 kr. og skoene står til 599, så hvis man selv har lidt andet at peppe op med er det et look til under 1000 kr. Et godt stylingtip er i øvrigt at vælge en bh uden stropper til ærmeløse kjoler eller i al tilfælde stoppe stropperne godt ind under kjolen, flot Emily!
Jeg vil under alle omstændigheder lige snuse lidt rundt og se om jeg kan komme med nogle gode (og lidt mere tækkelige) bud på tøj til sommerbrylupper/-fest og så kan jeg jo drømme om selv at skulle til bryllup imens.
Findes der egentlig noget bedre end brylupper? Altså lige bortset fra hundehvalpe og hjemmebag selvfølgelig. Jeg var til bryllup i Mexico sidste forår og det var en oplevelse for livet. Det kan man læse mere om her.

Knolden kan man se hvordan jeg laver lige her.

Billederne sidder lidt mærkeligt, retter det senere, men er ikke hjemme og blogger fra en lånt computer som jeg slet slet ikke er gode venner med, så hvis ikke jeg skal bruge hele søndagen på at løse det, må det blive sådan til jeg kommer hjem igen ;)

(Visited 1.168 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

67 Kommentarer

 1. Hvor ser du bare godt ud! Endnu en gang rammer du plet. Dejligt at du deler det med os.
  Og hvor er det skønt, at jeg ikke er den eneste der stopper op og aer katte på gaden;)

 2. Av. Det her ramte bare lige præcis plet. Smukke billeder, smuk kjole, smuk pige – og en helt fantastisk smuk stemning over disse billeder.

 3. Åhhh … Jamen altså, jeg skal ikke til bryllup til sommer. Tilgengæld skal jeg til en 2×30 års fødselsdag og den der kjole ville være helt perfekt :D

  Jeg elsker stylingen der giver modspil til den lidt ‘nuttede’ kjole.

 4. Hold da op, hvor er det flot !! Både outfit, for hvor ser du bare fantastisk smuk ud, men billederne er jo gude smukke!! Sikke en fotograf (: Virkelig, virkelig flot .

 5. Du ser virkelig fantastisk lækker ud! Og hvis ikke du havde kommenteret dine BH-stropper havde jeg aldrig lagt mærke til dem ;–)

 6. Fantastiske billeder og hvor ser du godt ud. Elsker stylingen, der netop tilfører kant til en ellers meget tøset kjole :) Elsker også at være med til bryllupper. I år står den på et enkelt et af slagsen i Tyskland til august. Der er bare noget grundlæggende fantastisk ved at fejre andres kærlighed.

 7. Hold da op hvor er det et fedt look til dig, det der!
  – Er allerede helt vild med kjolen (er den købt fornylig?)

  Kan godt forstå du gerne vil til bryllup – og fedt du har stillet det her op, som om du skulle af sted – det viser du lytter! :) Fedt!

 8. Hej skønne Emily!
  – Først og fremmest .. fantastisk outfit. Elsker virkelig mixet imellem en feminin sommerkjole og den rå jakke!
  Nå mit egentlige spørgsmål lyder: Jeg er pt. igang med at indrette mit soveværelse, og har endelig fundet den stil jeg vil gå efter .. efter lang tids forvirring ;/
  Jeg har en ide om at hænge et stort billede op på en meget bar væg i mit soveværelse, og dertil så jeg et billede DU har taget i en af dine Paris-indlæg. Det er det billede med den lille mintfarvede bil? Her kommer spørgsmålet så; Må jeg evt. låne det billede og hænge det op på min væg?
  Tænkte at jeg ville spørge inden jeg smider et billede op på min væg som en anden har taget (:
  Al credit går selvfølgelig til dig hvis folk spørger hvor jeg har hugget det fra :D

  Kæmpe kram.

  1. Hej Teresa,

   Dejligt at du spørger, for billedet er jo min ‘ejendom’, det billede der er her på bloggen vil du nok ikke kunne bruge, da det er i en lav opløsning til web + det er ret lille ift. hvis du skal bruge det til et stort lærred. Men smid mig lige en mail på emilysalomon@gmail.com, så finder vi nok ud af noget :)

 9. Hold op, hvor er det første billede flot og stemningsfuldt! Rigtig klassisk og fint. Knolden klæder dig rigtig godt. God søndag!

  – Pernille/fashflash.wordpress.com

 10. Hvor ser du bare smuk i den kjole :-) Jeg har kigget på kjolen en del gange, men jeg ville bare være bange for at jeg ville se alt for piget ud, men jeg kan da prøve lidt ala din styling :-)

 11. Virkelig flotte billeder! Især dem hvor du ikke har læderjakken på, du ligner en der er taget ud af en gammel film :) Wauw, hvor ser det godt ud!

 12. Sikke nogle fine billeder og det gør dem kun bedre af, at lille hr. 4 ben vil være med :)

 13. Hej Emily
  Først tak for en LÆKKER blog. Kigger ind flere gange dagligt, ELSKER din stil og dine smukke billeder og ikke mindst dine opskrifter. Elsker, at din blog er andet og meget mere end bare fashion :)
  Dette outfit er noget nær det smukkeste jeg har set indtil nu her hos dig :) Fantastisk. Stilmæssigt er det også LIGE hvad jeg kunne tænke mig at have på til det bryllup jeg skal til i Juli.. Så jeg vil GLÆDE mig til et indlæg med bryllupsinspiration.. MEN jeg er gravid, så det begrænser mit kjolevalg noget.. Så jeg ville selvfølgelig bliver enormt glad hvis du kunne finde nogle kjoler, som giver plads til en bette mave ;)
  Malene.

 14. Smukt, smukt, smukt, smukt!!!!

  Enig i, at bryllupper er noget af det bedste! Vi var selv de første i vores omgangskredse til at blive gift. Og sikke et eventyr det var :) Vi blev gift udenfor i slotshaven ved Lykkesholm Slot(Jeg har boet på herregården, der hører til som barn) og holdt efterfølgende middag og fest på slottet. Først kom champagnen og bryllupskagen (der var en replica af den mine forældre fik i ’86), så den fantastiske tre retters menu, kaffe, chokolade og likør. 2,5 tons fyrværkeri blev skudt af over den mørke sommerhimmel inden midnat, derefter kom brudevalsen (Uma & Travolta’s twist fra Pulp Fiction) og så kom en DJ, der fyrede op under festen til kl 6 om morgenen, hvor flere af gæsterne nøgenbadede i slottets voldgrav, haha. Til natmad fik vi smørrebrød – og det var et mega hit!

  Det var en perfekt blanding af det traditionelle, det moderne, det personlige og det pjattede.

  Ville ønske jeg kunne opleve det hele igen. Selvom jeg gentagende gange mindede mig selv om at nyde hvert øjeblik så meget som muligt, forsvandt dagen alligevel så hurtigt i et virvar af følelser, nerver, sjov og spænding.

  Tror man har nemmere ved at nyde dagen som gæst, fordi man ikke kigger efter fejl på samme måde som parret gør. For der er jo altid nogle småting, der går galt. Fx. blev min eneskulderstrop syet skævt på kjolen, så man kunne se min BH–strop under. Det generede mig voldsomt meget, men der var ingen af gæsterne der hæftede sig ved det.

  Kunne godt forestille mig at holde bryllupsfest hvert 5. år – der er jo ALT for længe til kobberbrylluppet!

 15. Hold nu kæft hvor er du bare et styks flot dame! Og outfittet er lige i øjet. Lækkert :)

 16. Hvor er du yndig. Og hvor er jeg dog utroligt misundelig på din taske. Jeg har sat mig i hovedet, at jeg er nødt til at have én selv, men de er jo sindssygt dyre alle steder, og da jeg er lidt kræsen og kun vil have en med sølv hardware, fordi jeg kun har sølvsmykker, er de ret svære at finde. Din klæder dig dog virkelig godt, så jeg under dig den. :)

 17. Sikke nogle fantastiske billeder, og dit outfit er vildt fedt! Er det bare mig eller har du en tattoo på inderarmen, den ser i hvert fald virkelig cool ud! :-)

 18. Jeg tjekkede lige nogle ældre indlæg og fandt ud af at det var en tattoo, den er da godt nok for flot! Ligesom dig selv! :-)

 19. Virkelig flot styling af den kjole. Du er så smuk!…..og du er ikke den eneste som synes Topshops kjoler er korte! Prøv at være 180 ;) Jeg har et bredt udvalg af pæne tunikaer hos Topshop :D

 20. Ej hvor er det nogle fantastiske billeder!
  Kan kun give alle de andre læsere ret i alle de rosende ord, så selvom du allerede ved det, ville jeg da lige give mit besyv med ;O)
  <3

 21. WOW, ET FLOT OUTFIT! :) Du ser åndssvagt sød og dejlig ud :-)
  Håber du har haft en rigtig god dag! Du er den sødeste blogger og det er rigtig hyggeligt at læse med, tak for det!

 22. Hej Emily

  Jeg har læst din blog det sidste års tid, og indrømmer blankt, at din blog er min all time favorit:) Synes super godt om dit mix af mode, mad og kultur.
  Da jeg selv er vild med gode romaner og bøger generelt, vil jeg gerne foreslå et indlæg om dine yndlingsbøger, eller bøger du har hørt skulle være gode. Mine favoritforfattere er Ib Michael, Åsne Seierstad og Zadie Smith, men synes jeg mangler indspiration til mit næste bogkøb – og ikke nødvendigvis emner i samme boldgade som disse forfattere beskæftger sig med:)

  Og desuden er jeg vild med din kjole!

  Mange Hilsner Rikke fra Århus

 23. Meget smuk kombination af det feminine og elegante med tilpas rå detaljer.
  Og skøn stemning på billederne. Man kan kun blive i godt humør :)

 24. Yndlings-blogger, yndlings-blog! TAK!
  …Og også yndlings-jakke. Hvordan er den i størrelsen? Hvilken størrelse har du den i? Den er skøn, og fungerer øjensynligt til det meste!
  Go’ forårsdag herfra!

 25. Wauw, wauw, WAUW! Jeg har flere gange skrevet hvor fantastisk smuk du altid formår at være, men (endnu engang) wauw, hvor dette overgår alle; du ser strålende fantastisk ud! Kjolen er utrolig fin og klæder dig fantastisk ligeså vel som jakken er virkelig fed og det sammen bare klæder din smukke killer body perfekt! Også frisuren og beltet er jeg vild med! Det hele er bare fuldendt, virkelig smukt! :)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

 26. Hej piger,

  Mange tak for de søde kommentarer, det var helt overvældene. I er alt for rare :)

  Kjolen er købt i sidste uge i Topshop på Fisketorvet, så den skulle være til at få fat på.

  Læderjakken har jeg i en str. 36, så jeg synes den er meget true to size.

  Mht. Penny-billeder, så er der lidt at komme efter i indlæggene fra i dag :)

  Rikke – super idé mht. bøger, der er dog allerede lidt at finde i gamle indlæg, prøv evt. at vælge den kategori der hedder ‘Books’, så burde der komme lidt frem. Men skal nok tænke lidt i bogbaner fremover :)

  Klem

 27. Jeg har tænket og tænket og tænket over om jeg skulle købe den kjole for jeg er helt vild med den, og nu har du sku overbevist mig. Den skal være min MEN (for der er jo altid et men) nu er den udsolgt online ;(
  Så jeg tænkte straks: “Jamen jeg trækker da bare søs med til kbh i weekenden” men det tror jeg ikke at hun siger ja til, for hun har desværre ikke penge nok til en Københanver shopping spree ;)
  øv øv øv

  ps. hvis nu jeg alligevel skulle komme afsted, kan du så huske om der var mange tilbage af kjolen i Topshop på Fisketorvet?

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 28. Ej hvor er det et fedt bælte! Hved du hvor man kan købe det henne? Det ligner meget det bælte som Carry har på med sin grønne kjole i Sex and the city.

 29. Ej Emily, hvor ser du lækker ud. Jeg elskeeer kontrasten af det rå og feminine ;) Du ser virkelig godt ud og baggrunden gør det bare endnu bedre!!

 30. Hvor er det bare nogle smukke billeder! baggrunden med blomster og træer gør det virkelig flot. det ligner model billeder fra gamle dage.. virkelig flot Emily :)