look of the day: garden party

sun1
sun2
sun3
sun4
sun5
sun6
sun7
sun8Outfit details: Dress Bon ‘A Parte (gifted/gave)// hat vintage// bag Balenciaga// heels and sunglasses Topshop

Her er lidt billeder fra i tirsdags, hvor vi var til grill og hygge hos mine forældre. Jeg nyder virkelig det fantastiske vejr, er en frossenpind af rang, så selvom det er vældig charmerende med årstider, så er fem måneders vinter lige i overkanten efter min smag. Derfor er det bare med at nyde solen og varmen, når den er der. Få luftet sommerkjolerne og få suget lidt d-vitamin. Ah!

Kjolen er endnu et bud på (jvf. dette indlæg) at maxi godt kan lade sig gøre, selvom man er mini. Jeg er virkelig blevet hooked på de lange skørter, denne gang sat sammen med et par tårnhøje, chunky hæle. Så ser man lige pludselig lidt længere ud.

I går bloggede jeg slet ikke, det sker jo af og til og hvis tiden eller lysten ikke er der en dag, så lader jeg simpelthen være. Her i Danmark (og tilsyneladende også i resten af Skandinavien) er der indenfor modebloggenren en tendens imod, at man blogger en til flere gange om dagen. Det stiller jo virkelig nogle høje krav til bloggeren, hvis denne ikke skal gå på kompromis med kvaliteten af indlæggene. I resten af Europa og i USA (i al tilfælde på de blogs jeg følger, dette er selvklart ikke nogen videnskabeligt underbygget afhandling), blogges der ca. 3-6 gange om ugen (og altså max 1 gang pr. dag). Bloggeren har dermed som regel en ‘fridag’ eller flere, men indlæggene er så også typisk lidt anderledes end dem vi kender fra Skandinavien, måske lidt mere gennemarbejdede, men på minus-siden også lidt mindre umiddelbare. Jeg kan egentlig rigtig godt lide begge modeller, som læser altså. Som blogger foretrækker jeg nok ‘den udenlandske’. Men synes under alle omstændigheder det er sjovt, at der er en tydelig geografisk forskel i måden at blogge på (det her er selvfølgelig meget groft delt op).

Eller hvad? Er det bare noget jeg tror er sådan? Fortæl mig gerne hvad I synes og hvis I ser det samme som jeg, så kom endelig med hvad I ser som fordele og ulemper ved henholdsvis den ene og anden model.

(Visited 196 times, 1 visits today)
tint
vov

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

 1. Jeg har i hvert fald lagt mærke til, at der er mange bloggere, der undskylder i tide og utide, for at de ikke har blogget en dag. Det synes jeg virkelig er noget pjat. Man skal ikke undskylde med mindre man har tænkt sig at gøre noget ved det. Og egentlig synes jeg ikke, som læser, at jeg kan forlange, hvor meget en blogger skal blogge. Det er vel op til bloggeren, og jeg vil da hellere have gennemarbejdede kvalitetsindlæg frem for noget, hvor man kan mærke at bloggeren ikke helt er på. Jeg følger mig priviligeret som læser, at jeg får lov til at følge med en i bloggers liv.
  Elsker din blog:-)
  frkforsom.blogspot.com

 2. Som Line her over også skriver, så synes jeg, det er lidt noget fis, når man “undskylder” for, at man ikke lige har fået blogget en dag. (Ikke at du gør det her) Tit synes jeg der så bliver brugt et helt indlæg på at skrive undskyld, undskyld, undskyld, hvor jeg hellere bare ville have haft et “almindeligt” indlæg – for så havde jeg nok ærligt talt ikke tænkt over, der ikke lige var et indlæg dagen før.
  Men nu følger jeg også mange blogs og læser dem alle gennem Google Reader, så jeg tjekker ikke forgæves ind nogen steder. Men helt ærligt, I skal jo også have et liv ved siden af. Og hvis der sidder nogen som bliver “sure” over et manglende indlæg en dag, så burde de måske også gå ud og nyde det gode vejr i stedet :)

 3. Jeg læser nogle gange Perez Hiltons blog (er en sucker for sladder), og han holder sig bestemt ikke tilbage med indlæggene, som let sniger sig op på 100 om dagen. Det er lidt for mange efter min mening, for man når jo slet ikke at læse det hele! Foretrækker blogs med et par indlæg om ugen, synes dog du skal fortsætte med at blogge så meget som du gør (eller mere!), da jeg elsker at læse din blog :-)

 4. Mht. hvor ofte man skal blogge, så synes jeg, at det afhænger meget af bloggeren selv – hvis man ikke har noget særligt på hjertet, så skal man da selvfølgelig ikke kæmpe for at få skrevet noget ned, men samtidig synes jeg som læser også at det kan blive trist, hvis der går flere dage imellem indlæggene.. Især hvis det er ens yndlingsblogger der pludselig er ustabil.. På den anden side, så synes jeg her at konceptet Bloglovin er fedt! Da den samler alle blogsne samme sted, så opdager man ikke på samme måde, at en af sine bloggere undlader et indlæg en dag fordi der er masser at tage af – hvis du forstår, hvad jeg mener?

 5. Jeg lagde godt mærke til, at du ikke bloggede i går :) Ikke desto mindre, synes jeg, det er helt fair. Der skal være plads til at kunne holde nogle pauser, selvom jeg er vild med alle posts der kommer herinde. Også de små indlæg, som farven på din neglelak eller lignende.

 6. Ligesom dig synes jeg, det vigtigste ved en blog er, at den er original og ikke ligner alle de andre, så jeg synes bare, man skal gøre det, som man selv synes :)
  Men alligevel har jeg jo nok en holdning… jeg synes nok bedst om en blanding af de korte, spontane indlæg og længere planlagte indlæg. Men to eller flere indlæg om dagen er for meget, der er også grænser for hvor meget man gider læse.
  Hvordan det generelt er med modeblogs ved jeg ikke, for jeg læser dem ikke. Jeg læser heller ikke din for at læse indlæg om mode men fordi du laver fine indlæg om mad og hyggelige ting, du laver :)

 7. Jeg blogger oftest flere gange om dagen, fordi jeg har meget på hjertet :D Men i weekenderne er jeg begyndt at holde fri, altså der kommer stadig indlæg på bloggen (som nogle gange bliver udarbejdet om fredagen), men jeg bruger slet ikke lige så meget tid foran computeren som jeg gør i hverdagene.

  Jeg synes ikke man skal blogge halvhjertet, hvis man ikke rigtigt har noget at fortælle eller ikke har tiden, så hellere lade være og springe et indlæg eller to over.

  Jeg har ikke rigtigt bemærket forskellen blandt skandinaviske og andre udenlandske bloggere, jeg følger mange blogs via Bloglovin og derfor er det heller ikke altid jeg lige bemærker hvis nogle holder “blog-fri” :)

 8. Jeg er meget enig med dig og det er også noget jeg har tænkt meget over på det seneste. Jeg har ofte nogle perioder eller dage hvor jeg ikke har noget specielt at fortælle eller vise og derfor gør jeg det heller ikke. Jeg valgte fx også at lade bloggen stå i de ca. fire dage hvor jeg var i Paris, fordi jeg sagtens synes det kan lade sig gøre. Bloggen er min og min venindes og vi blogger af lyst, ikke af pligt. Det var sådan det startede og sådan skal det blive ved med at være, selvom der kommer flere læsere til. Jeg vil af princip ikke undskylde overfor mine læsere over lidt fravær, ikke fordi jeg vil være ubehøvlet, men fordi jeg ikke synes der er noget at undskylde. Det er bare sådan det er på vores blog, og det synes jeg er helt fint. Så må man selvfølgelig selv bestemme om man også synes det er helt fint, eller om det er utåleligt, at der ikke blogges hver evigt eneste dag. Det er jo ikke et job, men bare vores rum hvor vi deler ud af lidt af vores liv, når vi har noget på hjerte eller lyst.

 9. Hej Emily.
  Sikke en fantastisk blog.

  Hvor mange penge bruger du i gennemsnit på en måned eller år på tøj, må alligevel løbe op med alle de outfits du snart har vist os med stor inspiration.

  // Christina

  1. Hmm… det er lidt svært at sige. Nogle måneder er det mange penge og hvis jeg så har andre udgifter (som nu hvor jeg lige har købt hund), så er det slet ingen. Men meget af det tøj jeg har på er også ‘genbrug’ altså både vintage/secondhand, men i særdeleshed også mit eget gamle tøj og tilbehør, som jeg bruger igen og igen og sætter sammen på kryds og tværs :)

 10. Der skal selvfølgelig være plads til fridage for blog, ligesom for alt andet – ellers bliver det jo bare en sur pligt og tomme indlæg. Til tider føler jeg at jeg har så meget på hjerte så der kommer to indlæg ud på en dag, men som regel prøver jeg at gemme dem lidt til en dag hvor jeg ikke har så meget andet at blogge om, så det bliver spredt lidt ud.

  Tak for en fantastisk blog!

  Vipse
  / vibenielsen.dk/wordpress

 11. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i mit eget, rå og sorte tøj, men nogle gange ville jeg ønske at min stil var lidt mere som din. flagrende maxikjoler med farverit print – Det er en så sommerlig og farverig stil du har, og det beundrer jeg dig for.

  Hav en god dag

 12. Jeg synes at det er en rigtig vigtig pointe du præsenterer her. Min oplevelse er også at der er kommet mere pres på bloggere inden for det sidste år – der er opstået en konsensus om at der skal leveres hver dag, og der lader til at være en næste utålmodig stemning fra læserne omkring indholdet af blogsene.
  Om det er bloggerne selv eller læserne der har fremelsket denne tendens har jeg svært ved at gennemskue – og det er måske og lige meget.

  Jeg blogger selv og kan godt mærke at der ligger et pres på at man skal blogge meget ofte, for ellers så smutter læserne igen (eller er jeg helt gal på den? )

  Det handler ikke om at løfte en pegefinger mod hverken læsere eller bloggere, men mere om at få sagt at jeg synes det er vigtigt at der bliver oprethold en god tone i blogland og at det vedbliver at være et personligt univers hvor man kan lade sig inspirer af andre, hvad enten de blogger 3 gange om dagen, hveranden dag eller bare en gang om måneden.

  Super at tage lidt venlig debat op og på den måde gøre bloging endnu mere interessant :)

 13. Hej Emily

  Jeg synes, at hvis man ikke synes, man har noget at skrive eller bare har brug for at lade være, så gør man det! Ellers mange tak for en superfed og hyggelig blog :) Jeg vil forresten lige hvor høj du er, for jeg er ikke særlig høj og føler mig bare mindre i maxi-kjoler?

  Vh. Anna

 14. jeg synes det er fint lige meget hvor meget man blogger, hvis det er en blog jeg godt kan lide, bliver jeg bare glad når der kommer et indlæg, og tænker ikke så meget over det når der ikke er nye indlæg, det hænger måske også sammen med at jeg har bloglovin, og det gør det lidt lettere, der er som regl også altid et par indlæg når jeg logger ind.

  jeg vil hellere have færre men bedre (eller mere gennemtænkte) indlæg, end en masse, mindre gode.

  Ofte eller ej, dine er altid gode – det er også et virkelig fint outfit.

 15. Hvor ser du bare smuk ud på billederne og i den kjole :-)
  Jeg synes det er op til den enkelte blogger og vælge hvor meget de vil blogge og hvor lidt vil blogge. Og så skal man altså ikke undskylde, hvis man ikke blogger i en dag eller flere. Det er jo op til en selv og bestemme hvordan man blogge.

 16. Jeg kan godt forstå hvad du mener, og er helt enig i den geografiske forskel på mængden af indlæg ugentligt. Dog må jeg sige, at jeg foretrækker, at de blogs jeg læser opdaterer jævnligt – og gerne flere gange om dagen. Jeg synes det er sjovt og fedt at der sker så meget. :) Nogle gange kan jeg heller ikke helt overskue at læse en masse, men vil bare have et lille hurtigt blog-fix, og der synes jeg at det er fedt med bloggere der laver kortere, men også flere, indlæg. :)

 17. Hej Emily
  Jeg synes du har det flotteste hår, og det ser ret stort ud ligesom mit eget, derfor ville jeg høre hvem din frisør er? Er nemlig på jagt efter en ny, da min “gamle” er gået på barsel. Eller om du har hørt om nogen der er gode i Kbh?
  Mange hilsner
  Sara

 18. Jeg synes man skal gøre både-og. Blogge spontant hvis man ikke kan lade være (og hvis Penny bare VIL sige hej), og holde fri hvis man ikke har noget på hjerte.

  P.s. hvad er en “en mini”? betyder det, at man primært elsker korte kjoler? eller at man er en mini person (lav).

 19. Jeg vil give Frk.N ret visse læsere virkelig forventer flere og flere indlæg :( Det er meget ærgerligt, da bloggere er normale mennesker som læserne, som også har brug for pauser engang i mellem :)

  Det klæder dig med maxi kjoler ;)

 20. Tak for jeres rigtig gode betragtninger!! Lader til at der er stor enighed om at man skal blogge af lyst og fordi man har noget på hjerte (stort som småt) og at det er helt ok at holde fri af og til. Og tror også sidstnævnte er vigtigt. Nu har jeg snart blogget mere eller mindre hver dag i to år og når det er en så integreret del af ens hverdag, så bliver man nærmest nød til aktivt at holde fri af og til. Ellers fylder det simpelthen for meget. Og det er jeg rigtig glad for at I forstår :)

  Og når det er sagt, så fortsætter jeg nok med at blogge som jeg gør, altså lidt en blanding af de to modeller jeg kort ridser op. Fordi det er det der passer mig bedst.
  Tak for at I læser med og gider give jeres besyv med!! <3