look of the day: silk

Outfit details: Dress Derek Lam (oldie)// hat H&M// purse & bracelet Balenciaga// heels Topshop// sunglasses Marni// bracelets SEIMEI (gifted), Oxideret, COS & vintage// rings YSL and bought in markets in Mexico

God søndag folkens! Min skal spenderes med at hente Penny, der er blevet passet fordi jeg var ude at lave ballade i går og så ellers bare gå en dejlig tur med hende og senere et smut ned at leje en stak film og købe en hvid pizza med kartofler og svampe. Er helt uhyrligt bagud på filmfronten, så forslag til seværdige film modtages med kyshånd!

(Visited 227 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

46 Kommentarer

 1. Hej Emily.

  Hvor er det bare nogle fine outfits du har; Jeg har selv lige startet en blog, og prøver mig lidt frem.

  Men jeg tænkte på, om du nogensinde har overvejet om det var en god idé at lægge billeder ud far dig selv, hvor du kan genkendes? Jeg har tænkt meget over det, for jeg må sige, at jeg er lidt paranoid anlagt:)

  Mvh. Cæcilie

  1. Næ, ikke rigtigt… Altså tager lidt forholdsregler og skriver f.eks. ikke hvor jeg bor etc.
   Hvis man ikke bryder sig om det skal man selvfølgelig ikke gøre det :)

 2. Er forelsket i din hat. Har i mange år holdt på at jeg ikke har hatte-hoved, men måske man bare skulle springe ud i det…

  Og elsker din smag i mad – hvid kartoffelpizza er fantastisk! Laver den som regel med rosmarin og flagesalt, men kan være der skal prøves svampe på næste gang.

 3. Elsker din hat!
  Og angående filmene, så er der jo mange gode!
  Eat pray love, 13, precious, dear john, remember me er de film jeg har set lige for nylig, som jeg synes er vildt gode :) hihi.

 4. Hej :-)
  Hvad hedder modellen på din balenciaga, de er svære at genkende når de ligner hinanden mange af dem nemlig :) og har du sat ekstra læder snore på den???

  Kh. Sofie

 5. Lækkert! Du rammer virkelig den 70’er feeling, der er fremme i øjeblikket, uden at det bliver til noget, der ligner, at du har været på rov i klæd-ud-tøjet. Hav en skøn søndag :)

 6. Hej Emily,

  Vil bare komme med en lille tilføjelse til dit vandmelon-smoothie-indlæg: Der har været en del om at kernerne kan forårsage blindtarms-betændelse, så måske ikke godt at spise mange af dem og ligefrem anbefalde det på din blog :-)

  1. Hej Anna

   Jeg har ikke hørt så meget om det med kernerne, men blindtarmsbetændelse kan rigtigt nok opstå, hvis et fremmedlegeme sætter sig fast i tarmen. Men når kernerne er blevet blendet så er faren drevet over, vil jeg mene – ellers er det godt nok nogle lumske og sejlivede kerner vi har med at gøre :)

   /Vipse
   http://www.vibenielsen.dk

  2. Det er vist til dels gammel overtro. Som Vipse skriver kan et fremmedlegeme sætte sig fast, men det har ikke noget specifikt at gøre med kernerne. Bare sørg for at blende eller tygge dem, så er alt godt :)

   De smager i øvrigt lækkert (især de sorte) og der er masser af vitaminer og mineraler i :)

 7. Hej :)
  Sikke et glamourøst outfit :)
  Hvad er modellen på din taske – jeg overvejer meget om min næste taske skal være en Balenciaga men jeg kan ikke finde rundt i modellerne så prøver at høre mig lidt frem…
  /Ditte

 8. Hej,

  Jeg elsker selv Sherlock Holmes (den med Robert Downey Jr. og Jude Law). Den er virkelig fed. Kan se den igen og igen fordi man hver gang opdager nye ting.

  Så har jeg selv lige set Kongens store tale… Det er simpelthen også en fantastisk film!

  Håber det kunne inspirere lidt,

  Kh, Ann

 9. Skal det være en ny film? Hvis ikke så: An Education, A Single Man, Lars and the Real Girl og i en helt anden boldgade, så så jeg Marley and Me forleden og syntes at den var meget sød :-)

 10. Hej Emily.
  Hvor er du flot, som altid.
  Af film jeg synes der er gode, så synes jeg Somewhere er helt fantastisk. Ellers så er film som Donnie Darko os vildt god. Hvis du kan lide tegnefilm så er Chihiro og heksene og det levende slot rigtig gode, begge lavet af Hayao Miyazaki. Men, det ikke altid man gider se tegnefilm. Men hvis man vil se dem, så skal de helst ses på Japansk.
  Filmen It´s a kind of a funny story skulle os være ret god, men har ikke selv set den, endnu.

  Hilsen Line.

 11. Nice look of the day!
  Jeg ved at ingen af disse film overhoved ikke er nye, men one million dollar baby, er en utrolig god film, med clint eastwood og morgan freeman. Ellers er der også Gladiator med Russel Crowe, (Mums <3).

 12. Hej Emily.
  Jeg bliver altid så glad af at læse dine indlæg. Du har så mange fine stemningsfyldte billeder. Stilet og personligt, det synes jeg er godt gjort :)
  Rigtig flot outfit. Som en anden læser har skrevet rammer du 70’er viben og hvor er det hot. Er vild med hele din sammensætning af de mørke men ikke samme ens mørke farver og så alle ringene dine orange negle. Super flot!

  God filmaften :)

 13. Så fede sko..

  Er selv lidt af en film nørd, og som andre har skrevet har jeg også hørt at “Somewhere” skulle være god, eller “pindsvinet”, “Scott Pilgrim Mod Verden”, “Going The Distance ” og “The Kids Are All Right” og hvis man er til tegnefilm så er Hayao Miyazaki rigtig god og kan klart anbefale “Det levende slot” og “Min nabo Totoro”, og de skal helst ses på japansk :)

 14. Wow, this outfit is so beautiful! I love the dress and shoes! And these big hats always make pretty blond girls like you look like a diva :)

 15. Hvis ikke du allerede har set den, så er filmen “Lars and the real girl” helt og aldeles fantastisk. Lad dig ikke skræmme væk af eventuelle trailers – de er meget misvisende synes jeg. Vil ikke sige så meget om den andet end, at jeg har set et utal af smukke, skønne film, og denne har alligevel formået at snige sig direkte ind på førstepladsen fordi dens budskab simpelthen er så fint, så fint.

  God søndag til dig Emily og tak for en dejlig inspirerende blog:-)

 16. Jeg har netop læst bogen “Water for elephants” – fantastisk!!
  Så filmen i bio i fredags, og den lever rigtig godt op til bogen, for en gangs skyld ;)

  1. Ditto – både læst og set ;0) huskede du i et andet indlæg skrev du læste weekendavisen – så du får lige deres omtale af bogen: “Ordene surfer af sted, siderne vender sig selv med tætpakket kriller i maven og vand i øjenkrogene. Bogen har det hele, lidt til og meget mer’! Fuld af savsmuld og fejende kjoler, behårede damer, drama i kulissen og elskelige dyr.” – Weekendavisen

 17. Jeg blev nødt til også lige at anbefale dig filmen “Never let me go”, som er en remediering af bogen af Kazuo Ishiguro af navn. Bogen er (som altid) bedre og mere detaljeret end filmen, men den stadig en fantastisk god film og bestemt værd at se. Filmen er en del af Dox-bio i DK.
  God mandag til dig:-)

 18. Elsker din hat og har ledt efter sådan en i jeg-ved-ikke-hvor-lang-tid !
  Er det lang tid siden du har købt den??

  Btw, så elsker jeg din blog og din stil.. :)

 19. Hej søde piger,

  Tak for fantastiske kommentarer og filmtips! Havde set mange af dem I anbefalede, men synes jo bare det er fedt at vi tilsyneladende har samme filmsmag :) Endte med at se The Kids are Allright, som Nikoline anbefalede, og den var super.

  I er flere der spørger om det samme, så prøver lige at samle lidt op:

  Balanciaga-tasken er en model Bowling, kan ikke huske hvad farven hedder, men den er mørkebrun.

  Hatten er købt for 4 år siden (eller mere) i H&M, men synes jævnligt de har noget lignende, Monki har også sådanne hatte :)

  Kjolen er også en gammel sag og den er købt i Holly Golightly i sin tid.

  Klem
  E

 20. Hej Emily :-)
  Hvis jeg skal anbefale en rigtig god film, som jeg selv har lejet for nylig, og som jeg virkelig tror, du vil kunne lide, så: “The Kids Are All Right”. Fantastisk god. To børn af et lesbisk par fået ved kunstig befrugtning finder deres biologiske og ‘drager’ ham ind i deres familieliv. Mm, hjertevarm.

 21. Hej Emily.

  Jeg synes, du tager nogle fantastisk flotte billeder, og jeg er bare nysgerrig efter, hvordan du redigerer dem? Er det noget med Photoshop og et filter, eller??? Har virkelig prøvet at finde ud af det, og jeg håber, du kan hjælpe mig.

  VH

  Jasmin

  1. Det er ikke altid de er redigerede, men hvis de er, er det i Photoshop. Har lige svaret på et lignende spørgsmål under kommentarerne under fanen ‘Photos’ :)