5

Lune hveder fra Meyers Deli (og Mummi-servietter).

Yndlingsshampoo og -balsam fra Conceived by Nature. Uden sulfater, silikone og andet juks. Kan købes hos horsecare.dk

Bag in box æblemost fra Irma. Enough said!

Stjerneøreringe i røgfarvet akryl og oxideret sølv fra By Blank (gave).

Body Oil fra Rudolph Care, har skrevet om den før, men den er stadig et hit og det er jeg ikke alene om at synes, for et par uger siden vandt den nemlig en Danish Beauty Award. Tillykke!

Endnu 5 jeg kan lide. Husk at spise mange hveder med tandsmør! Rigtig god ‘hvededag’ og fridag i morgen.

Klem

Some of the things I enjoy at the moment. Traditional Danish holiday rolls, hair care from Conceived by Nature, lovely unfiltered apple juice, star earrings by By Blank and the wonderful Rudolph Care body oil.

(Visited 492 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Man burde hver dag finde 5 ting man kan lide… så kan det da ikke andet end blive en god dag!
  Overvejder kraftigt at investere i den shampoo og balsam – det er jo på udsalg lige nu! Nu kan jeg ikke helt bedømme din hårtype, men jeg lider meget af at mit hår kruser… ville produkterne være gode for mig, tror du?

  Kh Ann :)

 2. Det er faktisk rigtig dejlig positiv tankegang, med 5 jeg ka’ li’ sådan hver dag.. I hvert fald fem rigtig gode ting – og bag-in-box æblemost.. Hello summer..

 3. Mmmh, nogle lækre ting. Jeg er så ked af, jeg ikke kan deltage i store hvededag, fordi jeg skal arbejde. Til gengæld er tillægget rigtig godt. Jeg gad til gengæld godt have fingrene i det dér Rudolph Care, du roser sådan, men det er altså alt for pebret til min pengepung. Ved du, om der er nogle tilbud på det nogle steder, for så kunne jeg jo godt overveje det.

 4. Skønt endelig at finde en der også elsker “tandsmør” – det er den eneste rigtige måde at spise dem på :)

  – Rigtig fine øreringe du har fået dig der, kan du vist godt være glad for :)

  God Bededagsferie!

 5. mhhh… hveder :) – Jeg er helt vild med sidste billed og ikke mindst olien ! I baggrunden af billedet kan jeg se noget som ligner et fad med nogle cremer eller lignende på. Kunne det evt. være muligt at lave et indlæg hvor man kan se fadet ordenligt, det ser helt vildt inspirerende ud :)

  – Victoria :)

  1. Mange tak :) Tror meget af det er blevet vist et par gange. Prøv evt at tjekke kategorien ‘beauty’, men ellers skal jeg nok overveje at ‘se lidt nærmere på det’ en dag :)

 6. Rigtig god hvededag til dig også :) Og selvfølgelig er det jo en oplagt mulighed for at kunne kværne noget med tandsmør :)

 7. Ja masser af hveder…. Det er mums, og god tradition:)) Har faktisk også de fine stjerneøreringe:)) Er så glad for dem:)
  -Trine

 8. Mmmmm, havde helt glemt varme hveder. Ville ønske jeg kunne zappe mig hjem til DK til alle “højtiderne” og mæske mig i dansk mad.
  Bag in box æblemost!? Hvor UTROLIG lækkert!

 9. Det er den lækreste shampoo, den du har med. Jeg har købt den med lavendel i shampoo og balsam, og jeg er SÅ glad for dem:) tak for et alletiders tip:)