look of the day: minty

Outfit details: Sweatshirt Moni// jeans Filippa K// sneakers New Balance// bracelets SEIMEI by HC (gifted/gave), Balenciaga, COS, Oxideret.dk//nail polish Essie Mint Candy Apple

Som mange af jer ved, er jeg ret begejstret for mint. Farven, smagen, det hele. Men har på trods af det ikke noget mintgrønt tøj. Eller havde, for har denne pæne sweatshirt fra Monki nu. Den er dejlig lang og blød og samme farve, som min yndlingsneglelak fra Essie.

Tusind tak for jeres fantastiske svar på konkurrencen. Man får virkelig selv et skud livskraft af at læse jeres dejlige kommentarer :)

(Visited 261 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Elsker også alt i mint, hvilket tydeligt ses i mit hjem, min taske, på min telefon… Men det er svært at fokusere på neglelak og bluser, når der er en smuk vovse på billederne :-)

 2. Årh hvor er Penny sød!!!
  Har selv trøjen fra monki, og jeg er bare utrolig glad for den, den er så dejlig blød :-)
  /Stine

 3. Hvor er det altså nogle fantastiske billeder af dig og Penny :) Man kan virkelig se i har det godt :)
  – Jeg er vild med trøjen, hvad er prisen? ;)

 4. Hej fine Emily :)
  Det er et spørgsmål ang. din hund. Jeg selv har fobi for hunde, og jeg har i den forbindelse tit oplevet, at hundeejere ikke har respekt for, at man kan være bange for hunde. F.eks. når de kommer gående mod mig med deres hun og kan se at jeg er bange og utryg, og ligefrem spørger om jeg er bange for den, gør de intet for lige at tage den lidt ind til sig, til jeg er gået forbi eller på anden måde gøre det lettere for mig at komme forbi den. Eller hvis de har en løs hund, og jeg spørger om de vil tage den i snor, gør de det ikke, men hævder bare at den ikke gør noget og at jeg ikke skal være bange.
  Mit spørgsmål er så, hvordan er dit forhold til folk med fobi for hunde? Altså forstået på den måde, at hvis du møder dem med din hund og du kan se de er bange, gør du så noget for at hjælpe dem?
  Umiddelbart tænker jeg at du respekterer folk, som er bange for hunde, men jeg vil gerne høre dit svar :)

  Hav en fortsat god mandag!

  – Sofie

  1. Jeg kunne aldrig finde på at være ligeglad eller negligere det. Det er jo en alvorlig ting og du bliver ikke ligefrem mindre bange af at blive løbet over ende af en hund (lige meget hvor sød den så ellers er). Jeg synes generelt det er vigtigt som hundeejer at vise hensyn (samle op efter hunden, have styr på den etc.), for det er jo til vores egen gavn at hunde er vellidte i samfundet. Ellers bliver det jo bare endnu flere restriktioner, færre steder hvor de må være løse etc. Og selvfølgelig skal der også være plads til folk der er bange for/ikke kan lide hunde. Så for at svare kort på dit spørgsmål: Jeg ville kalde min hund til mig + bede den om at lægge sig. Ville der være mere jeg kunne gøre for at hjælpe? For så vil jeg gerne vide det, kunne jo være fantastisk hvis jeg kunne hjælpe nogen bare en lille smule over deres skræk :)
   Klem

   1. Tak for dit svar :) jeg er helt enig i, at hundeejeren bør have styr på sin hund, ikke mindst fordi jeg selv er bange for dem.
    Hvis du skal gå forbi nogen med din hund og den er løs, og du kan se en person blive utryg/bange for hunde, så vil det være en stor hjælp hvis du tager den i snor inden du går forbi, holder den tæt til dig og så først slipper den løs, når du er et godt stykke forbi personen. Bare det at en hund er i snor gør en stor forskel. Jeg er langt mere rolig når den er i snor, end når den ikke er :) Og så husk at holde den tæt, og ikke de der snore, som bliver 2 m lange (eller mere), for så kunne hunden lige så godt være løs, fordi den er så langt fra ejeren :)

    Endnu engang tak for en skøn blog, og hav en fortsæt god onsdag :)

    – Sofie

 5. jeg er begyndt at tænke på dig hver gang jeg ser farven mint nu :-9 Og du har altså gjort mig forelsket i den efterhånden, selvom man ikke skal forsøge sig med at shine et gammelt badeværelse op med mintgrønt gulv, medmindre man er helt vild med kaserne-looket anno 1970 ;-)

 6. Følger med på bloglovin, og mens siden loadede kom overskriften “look of the day: minty” først frem. Allerede da vidste jeg, at indlægget var fra dig:)

 7. Hej Emily

  Tusind tak for en dejlig blog!
  Jeg er rimelig kritisk mht. blogs, da jeg hurtigt synes de kommer til at blive sådan lidt “se mig, se mig”-agtige, så af mine bare to faste favoritter, er du den ene:-) Din blog skuffer aldrig, bl.a. pga. en afslappet, sød og personlig stil (uden at det bliver privat), og et indhold hvor der er plads til lidt af alt det gode, der fylder i hverdagen for os tøser. Jeg håber, du bliver ved lææænge endnu:-)

  Vil også lige høre hvilken model dine Ray Ban’s på billederne her er?

  Vh. Mette

 8. Hej,
  Lige et neglelaks-relateret spørgsmål: Jeg har selv købt samme lak fra Essie, men jeg er skuffet, for jeg synes, at den er er svær at lægge på – hvordan har du fået dine negle så pæne, uden striber?

  1. Lægger to lag, evt. tre – men nøjes som regel med to, så jævnt som muligt og så synes jeg at den dækker fint :)
   Hov, og så bruger jeg som regel en underlak, ved ikke om det kan have betydning.

   1. det er måske det jeg gør forkert, bruger ikke en underlak, men vil gøre det næste gang. tak for svar :-)

 9. Ååååh sikke nogle dejlige billeder… elsker at komme herind. Og så er jeg så missundelig over din lækre vaps. Håber kæresten og jeg snart kan blive enige om en race. Kunne være rart med sådan en hyggefryns indenfor hjemmets fire vægge :)

 10. Jeg er altså crazy fascineret af de billedcollager , du laver!
  Hvordan laver du dem? Er det et specielt program eller er det et
  proffessionelt uddannet menneske, der laver dem for dig?
  (læs: er det noget helt almindelige teknikspassere, vil kunne finde ud af:-))

  Synes det giver så fint et touch til en blog!