look of the day: green

Outfit details: Dress & sunglasses H&M//purse, bracelet & sandals Balenciaga

Hold nu op hvor er jeg uopfindsom, når det kommer til navne til ‘dagens’-indlæggene. Måske jeg bare skal begynde at bruge numre/datoer? Billederne er fra i går, hvor vi nød den sidste feriedag i mine forældres sommerhus og sluttede af med en hyggelig grill-aften hos J’s forældre. Købte kjolen for en evighed siden – og følte mig lidt dum, for hvad skulle jeg bruge den til i februar – men i går kunne jeg endelig tage den på. Spår at den kommer til at hænge en del på mig i løbet af sommeren. Havde ellers afskrevet maxi til mig, men når det er mere ovre i blomster og boho, så synes jeg det duer alligevel. Man har et standpunkt til man tager et nyt ikke?

Til de af jer der gerne vil høre om hund, der kommer et indlæg til jer senere, men ville lige holde dette hundefrit til dem der ikke synes Penny er videre interessant :) For den slags forstår jeg altså sagtens, selvom jeg selvfølgelig personligt synes hun er verdens 8. vidunder ;)

Finally got to wear this H&M dress bought in February. The winter has been so long and cold here in Denmark that the warmth of the last week has made me absolutely ecstatic and full of joy. I wonder if people in California feels like this all the time?

(Visited 301 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Der kan da umuligt være nogen, som ikke synes, at en hundehvalp ikke er interessant?!?! :-) Hundehvalpe er fantastiske!

 2. Elsker virkelig at du er så gennemført. Det hele holdt i grøn på den måde, helt ned til brillerne som jo bare er perfekte til kjolen hehe :b

 3. Virkelig flot kjole! Jeg har selv prøvet den (den var endda sat ned til 200 kr!), men den er for kort til mig. Det passer med at du er lige lidt lavere end mig. :) Tak for en super blog!

 4. Aj hvor ser det fint og sommerligt ud! :) Og hold nu op en lækker taske! Hvis du nu en dag skulle blive træt af den, så siger du bare til! ;)

 5. Jeg synes bestemt ikke du skal stoppe med at give dine “dagens” navne. Det er nemlig en af de ting jeg beundrer dig allermest for :-)

 6. Hej Emily :)

  Jeg tænkte på om du ikke havde lyst til, at lave et indlæg med outfit-forslag til bryllupper? Som gæst selvfølgelig ;) Ikke brudekjoler. Jeg står nemlig og mangler en til et August-bryllup og du har sådan en fin stil :)

  God forårs-dag til dig! :)

 7. Hvor ser du godt ud i den kjole – næsten irreterende godt ud, mest fordi jeg ikke tror maxi er noget for mine 166 og meget korte ben. Men måske man skulle prøve, man kunne jo blive glædeligt overrasket :-)
  Jeg ser frem til et Penny indlæg :-)
  /Camilla

 8. Nøj en smuk smuk kjole ! Har selv et par lange kjoler liggende men kan ikke få dem til at fungere, så det er dejligt med lidt inspiration :)

  Ha en skøn herlig dag ..

  – lo

 9. Hej Emily
  Jeg har siddet og kigget h&m’s hjemmeside tynd efter den kjole, så nu ville jeg lige høre om du muligvis har set den fornylig, eller den er væk?
  På forhånd tak!
  -Ida

 10. Fantastisk fine billeder Emily – og du formår virkelig at få mig overvbevist om, at selv os små-lave piger kan hoppe i maxien (som i maxikjole ikke maxitrusse;))

  /Nana