look of the day: yellow

Outfit details: Cardigan Bon’A Parte// top Monki// jeans + purse Cheap Monday// flats The Kooples

Manner hvor er jeg glad og træt. Vi hentede verdens sødeste border collie hvalp Penny i går i Odense og hun er simpelthen fantastisk. Havde heller ikke forventet mindre, for hun har fabelagtige forældre og kommer fra en virkelig god opdrætter, men er alligevel meget stolt af min superhvalp, der bare tager alt i stiv pote. Hun sov hele vejen hjem, har leget, spist, hilst på folk på gaden og har faktisk også sovet 6 timer i streg i nat, så jeg har intet at klage over. Altså bortset fra at jeg selvfølgelig lå vågen hele natten, for at tjekke at hun trak vejret og sådan ;) Skal nok skynde mig at poste billeder af vidunderet, men glemmer hele tiden at tage billeder mens hun er vågen, så indtil da må I nøjes med lidt billeder af mig fra i fredags hvor vi var til påskefrokost i det nordsjællandske (med krøllet top, hmm…).

(Visited 269 times, 1 visits today)
funghi
penny

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

 1. SUPER lækkert outfit! Er normalt stor fan af din stil men det her… det gjorde bare lige et eller andet ekstra for mig. Love it! :)

 2. Lækkert lækkert! Dine billeder har en evne til at man føler man kommer meget tæt på dig – jeg elsker elsker elsker dine billeder!

  1. Hun er fra et lille stueopdræt i Odense, opdrætter har bare lavet det kuld og planlægger ikke flere foreløbig, så tænker at det næsten er synd for hende at linke her, håber du forstår :) Ellers kan du evt. sende mig en mail.
   Hun kostede 9000, som er den gængse pris for en border collie med stamtavle. Og mange tak ;)

 3. SÅ fint, så fint, så fint – som altid! :-)
  Og tillykke med den lille ny! Hvor dejligt, at hun tager hele situationen så let og godt. Har selv prøvet det samme – men sørme også det modsatte. God påske!

  1. Takker :) Og ja, jeg har også prøvet nogle ‘problemhvalpe’ både min gamle hund, men også nogle jeg har haft i pleje og det her er virkelig en drøm, så er det bare at nyde det :)

 4. Du er jo smuk som altid. Jeg er helt vild med dine billeder, ser aldrig den slags kvalitet hos andre (mode)bloggere, og jeg synes faktisk også selv, det er svært at få så mange dimensioner med, når man skal have billeder af sit tøj. Du er sej!

 5. tillykke med hvalpen! Glæder mig til billeder.
  Rigtig dejlige billeder – hvor er din fine lille stjerneørering fra, hvis man må spørge? :)

  1. Det er den jeg fik med da jeg fik piercet hullet. Kan ikke huske biksens navn, men den ligger på Falkoner Allé på Frederiksberg, lige overfor Frederiksberg Rådhus :)

 6. Hej Emily!
  Lige et spørgsmål angående det øverste billede.. Er det taget med en fast linse, i så fald, hvor mange mm er linsen på? På forhånd mange tak!

 7. Virkelig lækkert outfit!
  – Det bliver vist ikke mere gennemført end dette

  Syntes at det er fedt, at du tør bruge 1 bestemt farve – for det kan andre gange også blive for meget – men ikke her! :)
  Rigtig påske tøj

 8. Hvor ser det lækkert ud, elsker billedet hvor du står lænet op af træet, så lækkert!
  Og Tillykke med hvalpen :D

 9. Mmm, gul og grå er så gode sammen! Elsker tasken/clutchen, den minder mig om citronmåne (på en god måde) :D
  Og tillykke med hvalpen!