look of the day: stripes encore

Outfit details: Tee COS// jeans Filippa K// jacket Nué Notes// heels Patrizia Pepe (old)// bag Mulberry

En smule træt i går efter en lang arbejdsdag, men der var stadig lidt dagslys tilbage, så ingen undskyldning for ikke at forevige min nye ‘klovn-møder-sømand’-trøje fra COS. Efterfølgende stod den på kyllingesalat og The American med George Clooney, så det var slet ikke nogen dårlig mandag aften :)

Har I set The American? Jeg kunne rigtig godt lide dens overordentligt rolige tempo, men fandt den også en lille smule sær. Eller, den irriterede mig nok lidt. Fordi der aldrig rigtig var noget, der blev forklaret (eller opklaret). Hvilket slet ikke er en dårlig ting egentlig. Kan godt lide når en film (eller bog eller noget andet) prikker lidt til mig.  Synes absolut den er seværdig under alle omstændigheder.

(Visited 289 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Hej Emily

  Spørgsmålet her har som sådan ikke noget med indlægget her at gøre, og dog – du flasher nemlig din fine tattoo. Nej, er egentlig bare nysgerrig om du til tider har fortrudt dine tatoveringer? Og så lige en; hvor er de forskellige lavet henne? (altså hvilken tatovør).

  God solskinsdag.
  Kathrine

  1. Se svar længere nede også, men tatoveringerne er lavet i Alletiders Miss Roxy på Israels Plads og Colorblind på Frederiksberg. Har ikke fortrudt dem :)

 2. Er den røde ‘dims’ på din arm også en tatovering?
  Hvad står der i den, på din underarm? :-)

 3. Hej Emily.
  Nu har jeg fulgt din blog i noget tid (og er blevet ret afhængig :) ), og jeg har tit undret mig over hvad der egentlig står på din arm? :)

  God påske
  Anne

 4. Du er så top-nice :) Elsker stemningen på det andet sidste billede! – har sagt det før men stemningen på dine billeder går i min sjæl.

  Og så et par close-up af skoene – lækkert!

  1. Forresten – The American er en film som var meget anderledes end jeg regnede med. Men på trods af det synes jeg den er god – kan ligesom dig godt lide det rolige tempo i den og så synes jeg den er filmet rigtig fint.

 5. Fin, fin detalje med de farverige sko, der lyser hele outfittet op. Har ikke set The American, men ville gerne.. Må snart få det gjort, så jeg kan teste, om jeg har det på samme måde som dig med den :-)

 6. Dine outfits fejler aldrig!
  Nu bed jeg lige mærke i, at du har en tatovering – som i øvrigt er rigtig fin! – der mindede mig om noget jeg har spekuleret over i noget tid..du skrev engang noget en den franske skole i København, og virker generelt mægtig glad for det Franske land, og så tænker jeg: Er du delvist fransk eller noget i den dur? eller bare lige så tosseglad for det franske som jeg? ;-)
  Undskyld hvis du før har svaret på dette!
  Jeg læser selv fransk, og bliver simpelthen så glad, når jeg ser andre danskere bruge det! Det er trods alt ikke så tit det sker :-)