penny

Min helt fantastiske hvalp <3

Men hold op hvor er det svært at få et ordentligt billede, hun sidder ikke stille ret længe ad gangen, medmindre hun altså sover :)

Endnu en gang tak til Porcani for den fine seng, som hun tydeligvis er meget glad for.

My amazing little border collie puppy Penny.

(Visited 3.500 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

56 Kommentarer

 1. Hvor er hun bare kær, tillykke med hende og ja jeg kender alt til at tage billeder af en lille livlig hvalp, det ER bare nemmest når de sover! ;)

 2. Ej, det er så sød:)
  Ved ikke, om nogen har spurgt om det før, i så fald sorry, men hvorfor fald valget på border collie? Det er ikke det typiske valg, det er kun derfor jeg spørger:)

  1. Har tænkt længe over hvilken race jeg skulle have og valget stod til sidst mellem kleiner münsterländer (en mellemstor vaks jagthund) og en border collie, da jeg gerne ville have en meget aktiv og samarbejdende mellemstørrelse hund. Og da jeg så faldt over den perfekte tæve hos den perfekte opdrætter, så blev det altså border collie :)

 3. Findes der noget bedre i livet end store brune hundeøjne og bløde snuder?

  Hjertelig tillykke med den lille skønhed! Nyd hende.

 4. Hvor er hun bare sød! Nyd hende i fuldedrag, for lige pludselig er hun blevet flere år – tiden går meget hurtig.
  Når jeg skal tage billederne af mine to tosser derhjemme, plejer jeg at tage en tennis bold i hånden og holde i den ene hånd ved siden eller over kameraet.. Men pas på med de der tennisbolde, når hun først får øje for dem, så elsker hun dem, og kaster dem sikkert ind under kommoder, sofaer og andre steder, hvor hun ikke selv kan få dem ud. :-)
  Held og lykke med hende, og nyd det!

 5. Eeej hvor er hun bare sød!! Tillykke med hende!

  Jeg har selv Sheltier, den ældste på nu otte år! Og ja hvor er tiden bare gået hurtigt! kan slet ikke følge med! Købte hende for mine konfirmationspenge dengang, og har tre nu, og er medejer af en kennel.. Kender også BC og er også en fantastisk race, men bare lidt for stor race dengang og nu har sheltien har holdt ved. Må jeg spørge hvilken kennel på Fyn det er?

  Held og lykke med hende, og rigtig god fornøjelse :)

  Kh

  1. Tak hvor er du sød. Som skrevet længere oppe, så tør jeg næsten ikke skrive opdrætters navn her, da her er så mange, der læser med og da det var et lille ‘engangs-stueopdræt’ og ikke et decideret opdræt. Men hvis jeg nu siger at tæven er den korthårede BC, der er på lydighedslandsholdet, så ved du måske endda hvem det er :)

   1. Jeg dyrker selv agility på (uden at lyde alt for overlegen!) ganske højt plan, og lydighedsfolk og agility-mennesker hænger jo tit sammen så ja! Ihh hvor spændende altså!
    Der kan man bare se! Men en BC er altså også en pragtfuldt race :) Man kan jo slet ikke lade være med at kaste alt sin kærlighed på de firbenede! Håber I får det pragtfuldt sammen.

 6. Ej, hvor er hun fiiiin. Har selv to hunde, og der er ikke noget bedre end deres ubetinget kærlighed. De er altid glade for at se en lige meget hvad.

  Mange hilsner (og vuf)
  Michelle.

 7. Nøøøøj hvor er hun bare kær!! Tilllid med hende ;)
  Jeg tænkte på, om du ikke kunne overtales til at lave et indlæg om, hvad man skal overveje inden man får sådan en skøn hvalp hjem i huset. Altså noget med hvilken race, hvor meget det ca koster at have hund, hvor man kan gå til hvalpetræning, hvor længe kan hunden være alene og hvad gør man, når man skal på ferie.
  Håber du har tid og lyst til det ;)

  Skal forresten hilse fra Ronja og Luna, som jeg har mødt de sidste mange dage her oppe i sommerhusområdet ;)

 8. Hvor er hun bare dejlig Emily! Stort tillykke med hende og glæder mig rigtig meget til at følge hende her på bloggen. Håber du vil lave indlæg med hende, så vi kan se hende vokse osv.

 9. Ååååårh, Emily! Hvor er hun søøøøøød :) De der hvalpeøjne er slet ikke til at stå for. Rigtig meget held og lykke og tillykke med hende :)

 10. NEJ HVOR ER HUN SKØN, MIT HJERTE SMELTER HELT… 100000000000 millioner gange tillykke med hende! :)
  suk hun er dejlig.

 11. Åh – tillykke. Jeg bliver SÅ blød om hjertet. Kan huske da vi hentede vores OES i Sydtyskland for snart 4 år siden. Det er så fantastisk!
  …og go’ fornøjelse med hvalpetænderne. Uh – dem kan jeg så også godt huske. Der røg et par stiletter på den konto – men det sker jo…(suk ;-))

 12. Ej hvor er hun kær! Stort tillykke med hende! Hun ser da bare alt for dejlig ud. Alt held til jer :-)

 13. Hun er virkelig sød og fint navn du har fundet. Men håber altså ikke at bloggen kommer til at handle alt for meget om hunde fremover.

 14. En gang hundemenneske, altid hundemenneske.

  Fantastisk smuk hund! Min har de samme farver, men er cockerspaniel og totalt ufotogen :-)
  Glæder mig til at høre mere om hende!

 15. Jubbiii, endelig fik vi en omgang hvalpe-spam-helvede!!! Jeg/vi har næsten glædet mig lige så meget som du og J. til at se hende igen! Kæææmpe tillykke med hende, og tillykke til Penny med hendes nye mor og far! Hun skal nok blive en fantastisk oplevelse, og sikkert også lidt af en mundfuld, men det glæder vi os til at høre meget mere om!

  God påske,
  Mvh Jacob & Cecilie.

 16. Tillykke med hende, hvor er hun smuk!

  Jeg ser frem til en masse hundeblog :-) Gerne om hvordan du fodrer/træner/leger…ja det hele :-)

  For jeg får måske også snart hund, hvis jeg er meget heldig.

 17. Nøøøøøj hvor er hun dejlig, de der øjne smelter man jo fuldstændigt af! Gid der var plads til en hund i min lejlighed, men det må komme senere et andet sted.. Jeg har egentlig også travlt nok med at passe mit føllebarn :)
  Glæder mig til Penny overtager bloggen – det bliver godt! Hvor er det godt for hende, at hun har fundet så dejligt et hjem hos jer.

 18. Hvor er hun sød og køn. Tillykke med hende:) Minder mig om da vi fik vores dejlige lab Simba. helt fantastisk at få en hund i huset:)

 19. Åååååh hvor er hun fin … stort tillykke med hende. Vi har selv haft racen op til overvejelse men blev begge enige om at en hund med den energi ikke var særlig egnet til vores leve standard :P

 20. Nej, hvor er hun bare kær! Virkelig køn og livlig ser hun også ud til at være ;) Mange gange tillykke med hende :)

 21. Hej Emily
  Ja det er rigtig svært at tage billeder af dem,
  når de er i den størrelse – det ved jeg alt om,
  men samtidig er det også rigtig svært at LADE VÆR
  med at tage billeder af dem – vores dejlige schæfer
  er kun omkring 15mdr nu, men tror jeg har omkring
  1000 billeder af ham – han er simpelthen uimodståelig!

  Håber du nyder det dejlige vejr, sammen med den lille
  Penny så, og at I har haft en god påske!

  Helene