penny lane

Og så var der lige lidt til de af jer, der ikke fik nok Penny i søndags :)

A little more of pretty puppy Penny :)

(Visited 1.776 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

45 Kommentarer

 1. Hvor er hun bare kær! Har også selv en hvalp (eller 6 måneder) og det er så skønt. Dog synes jeg det er svært at få dem renlig, og i sær hvis man bor i lejelighed… Men sød, ser lille Penny i hvert fald ud :)

   1. Ih hvor skønt :) Du må have så meget held og lykke med hende herfra! (Tror jeg har tjekket indlægget 50 gange, kan ikke få nok af søde lille Penny!!!!) hæhæ

 2. Hvor er hun dejlig! Tillykke med hende :) Kan du anbefale en god dyrlæge i Kbh? Jeg er lidt forvirret omkring priser og kvalitet. På forhånd tak :)

  1. Jeg har tidligere været MEGET glad for Københavns Dyrehospital på Poppelstykket og tror også det bliver der Penny skal gå, selvom det er lidt langt for mig. De er vældig søde og dygtige og uanset hvad man kommer med er der en specialist i huset :)

 3. Jeg kan ikke blive træt af hundebilleder. Bare bliv ved :)
  Især dem hvor hun slikker sig på næsen er altså søde!

 4. Okay, normalt er jeg virkelig ikke til hunde/dyr og kan normalt heller ikke falde i svime over en hund men Emily Penny formår alligevel at røre mit hjerte. Jeg må gå til erkendelse: Den hund ser virkelig super nusser og cutie ud. Jeg kan godt se hvorfor at du synes hun er verdenens 8. vidunder ;)

 5. Der er kun et ord for hende: NUTTET! Man får jo helt lyst til at få en hund igen – også selv om min 1/2 år gamle minikat har smeltet mit hjerte. Men der er jo et eller andet helt specielt ved et par gode trofaste brune hundeøjne :-)

 6. Nej hvor er hun sød og dejlig fjollet hvalpeagtig! Kan ikke få nok indlæg om hende. En lille film ville heller ikke være af vejen :)

 7. Ved du, hvordan hunde og katte har det sammen? Har to skønne briter og ønsker mig brændende en mops. Men hvad skal man gøre, hvis man aldrig har haft hund før? Nogle gode råd ??

 8. Hvor er hun dog sød. Jeg sidder selv med en sød Penny ved siden af mig (hun er dog en sort labrador). Vi Emily’er må have noget med Penny’er? ;)

 9. Hvor ser du godt ud, som sædvanlig ;-) Og hvor er det bare en super cute hund du har fået dig!