hey

Lige et hurtigt hej fra Penny, til de af jer der savner hende. Hun har det rigtig godt og er blevet meget større og frækkere :)

A quick hello from pretty Penny :)

(Visited 254 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Hej Emily
  Jeg har tænkt lidt på hvordan det er med hund i lejlighed midt i København? Er det noget man kun skal gøre, hvis man ligesom dig, interessere sig RIGTIG meget for hunde, eller er det overskueligt for de fleste? (Jeg er godt klar over en hund kræver træning, gåture osv., men umiddelbart forestiller jeg mig det er ret vanskeligt at have en sund hund uden have :)) Jeg vil egentlig bare høre hvordan du klarer det? :)
  En dejlig hund du har! (min familie er selv indehavere af tre tæver af racen irske terrier – du kan sikkert forestille dig det giver nogle kampe :D)

  1. Oi, ja tre irske terrier-damer, det er lidt af en mundfuld ;)

   Jeg er vokset op med hund i lejlighed, så jeg tænker ikke rigtig over det med haven. Altså det er da for fedt nu hvor jeg har haft Penny med i sommerhus og vi hænger ud i haven, men jeg synes langt fra det er essentielt for at have hund. Der findes jo hunde i alle storbyer og jeg tror det er en skrøne at hunde mistrives i lejlighed. Om de har det godt afhænger af ejerens engagement, uanset hvordan de bor. Vores hunde har altid gået 3-4 ture dagligt (af og til mere), en rigtig lang hvor de kommer ud at løbe frit (1 time eller mere), en mellemlang som regel i snor og 1-2 små lufteture. Og dertil kommer så træning og aktivering + at de kommer med til alt hvor det er muligt at have dem med. Så når de er indenfor i lejligheden, så ligger de og sover/slapper af, derfor er det nærmest underordnet om det er en lille lejlighed eller et kæmpe hus.
   Nu er Penny af en meget aktiv race, så det ville jeg ikke anbefale for den gængse byboer, men der er mange hunderacer, især de mindre selskabsracer, der er vældig egnede til at bo i byen. Uanset hvad skal man dog indregne minimum 3 lufteture pr dag (og mange flere når de er hvalpe) uanset race hvis du spørger mig :)

 2. Hun er simpelthen så fin :-)

  Det kribler helt i mig også at få en lille hund derhjemme. Men det må vente et par år endnu :-)

 3. Nu er jeg både blevet udsat for at købe bitte små nussepusse søde strømper til en veninder der snart skal føde og din skønne penny på en og sammme dag! Jeg er lidt skruk nu ;)

 4. aaaaawwwwww, nu bliver jeg helt blød og samtidigt voldsomt utålmodig efter at det bliver sommer og min egen nye hvalp flytter ind :-)

  Emily, hvilket foder bruger du? Har tænkt lidt på at bruge Kingsmoor som skulle være ret rent og godt og samtidigt dansk produceret.

  1. Lige nu får hun Purina Pro Plans hvalpefoder, som er det hun også fik hos opdrætteren. De får nemt dårlig mave hvis man skifter alt for brat. Fik en kæmpe sæk med og hun trives meget fint på det + det er et foder nogenlunde efter min næse, så det får hun i al tilfælde lidt endnu. Tidligere har jeg fodret med Acana og Orijen, der er noget rigtig godt foder fra Canada. Men det er simpelthen en jungle. Som tommelfingerregel kigger jeg efter at der er meget rigtigt kød i (og at proteinkilderne er kød og ikke korn), at der ikke er hvede eller sukker i, at det indeholder essentielle fedtsyrer + probiotiske bakterier og at det ikke er konserveret med noget skidt. Og så kan jeg godt lide at fodre med noget forskelligt (altså en foder hvor der er flere varianter) både for at det er lidt sjovere for hunden, men også for at undgå allergier på sigt. Har ikke selv prøvet Kingsmoor, men det lyder godt. Skriv endelig hvad dine erfaringer med det er, hvis du ender med at bruge det. Og held og lykke med vapsen :)

 5. Vedr hundefoder, så vil jeg godt anbefale Olivers Petfood.
  Det har min fået altid og der er mange forskellige smagsvarianter – og smagsgaranti,
  hvis det ikke passer damen.
  Der er ingen tilsætningsstoffer og godt med kød i. Og de leverer til døren,
  så jeg har været meget tilfreds (og er iøvrigt helt almindelig, civil kunde)