look of the day: two shades of grey

Foto: Kirsten Kageglad

Outfit details: Dress Ganni (affiliatelink)// gloves Markberg// cardigan Tusnelda Bloch (old)// belt vintage// coat Designers Remix (old)// heels Zara// bag Inwear

Dressy outfit fra i fredags. Hvor der var festligt juleklip p√• arbejdet og derefter hyggelig julefrokost hjemme hos den gode Agurk¬†med s√łde bloggerpiger. M√• dog indse at h√•r er blevet alt for langt (eller ogs√• er jeg for kort, men den har vi talt om tidligere). Skal. Klippes. Nu. Var s√• glad for sidste omgang hos Kendra hos Beauty Avenue, at det bliver der igen. Det er ellers meget, meget l√¶nge siden jeg har v√¶ret hos samme fris√łr to gange i tr√¶k ;)

ENGLISH RECAP: A dressy outfit worn friday for a Christmas party with some of my sweet blogger colleagues. And way too long hair. Need. A. Haircut. Now!

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

0 tanker om "look of the day: two shades of grey"

 1. Ha! Den vil jeg til at bruge, den med at det er mig, der er for kort. Det problem har jeg også. Både med håret og med benene..
  Fint outfit på fin location Рi mit gamle hood.

 2. Neeeej, du m√• ikke klippe din fantastiske l√łvemanke af. T√¶nker p√• hvor sundt og l√¶kkert dit h√•r ser ud hver gang du poster dagens. Det m√• du endelig ikke g√łre :(

 3. Wow, hvor er det virkelig et flot outfit! Det er faktisk lige f√łr, jeg vil sige, at det er det flotteste, du nogensinde har vist – og du har alts√• vist rigtig mange flotte :)

 4. Eeeej hvor er det et fint outfit og så står du lige foran min arbejdsplads. Meget sjovt!

 5. Hej Emily
  Jeg skriver lige ved dette indl√¶g selvom det omhandler dine LaCross st√łvler :) Jeg har selv k√łbt dem, men har nu oplevet for anden gang at elastikken g√•r i stykker. Det er den der holder om knappen. Har du oplevet det samme? Nu mere jeg sp√łrger rundt oplever jeg ogs√• at de der tidligere har k√łbt LaCross, synes de g√•r ret hurtigt i stykker i forhold til prisen. Hvad er dine oplevelser med m√¶rket? Hvis du har nogen :)
  Tak for hjælpen.

  Hilsen Ida

  • Hej Ida,
   Mine har det helt fint. Og har n√¶sten brugt dem dagligt. Har du returneret dem? Det ville jeg g√łre :)
   Har ogs√• et par gamle LaCrosse st√łvler (dem med lysebrunt l√¶der, sort gummis√•l og inderst√łvle) og de er still going strong siden jeg gik i gymnasiet (hvilket vist nok er ved at v√¶re 10 √•r siden, av…).

   • Det er faktisk anden gang det sker. Jeg fik et par nye f√łrste gang, s√• t√¶nker man kan det igen. Jamen det lyder som om du har gode erfaringer, s√• jeg tror jeg holder fast i dem! Det er ogs√• et par dejlige st√łvler :) Go¬ī 3. december!

 6. Hvor er du alts√• bare… flot, p√¶n, fin. Kan ikke finde et passende ord, haha. Elsker dit outfit, dit h√•r (inkl. l√¶ngden!), selve billederne, din makeup… det hele. Helt sikkert et af mine yndlings outfit fra dig!

 7. Wauw – d√©t er virkelig et l√¶kkert outfit! Jeg er vild med skoene der giver et snert af farve til det gr√• og sorte :-) Fed styling af kjolen s√• den ogs√• bliver vintervenlig ;-) Ville supergerne se billeder uden jakke (og helst fra indend√łrs s√• man ved at ingen har lidt skade ved det! ;-) )

 8. √Öh, jeg vil da gerne bede om den l√¶ngde du klipper af h√•ret ;) synes simpelthen du har det sk√łnneste h√•r!

 9. Hvor ser du hamrende godt ud, og tak for inpiration til at style kjolen. Måske vi også får den af se i en hverdags udgave/ mere casual styling? Krydser i hvert fald fingre :-)

 10. Er så frygtelig vild med den kjole! Fineste tekstur og ser ud til at fremhæve alt det man som pige gerne vil have fokus på :)

 11. Smukt! Som altid! Synes nu, at de hår er noget så pænt! Er dog omvendt også sikker på, at du ikke er for kort;-)

 12. Du er så uendeligt smuk og fin, Emily. Det er jo noget nær det perfekte outfit det der!

 13. Ih, så yndig! :) og dit hår ser så lækkert ud. Hvordan undgår du, at det bliver helt elektrisk og står ud til alle sider?