Små ting

{Croissant-tee og croissantnøglering. Mit liv er komplet}

Oh la la… Der er altså dømt sommerfugle i maven og adrenalin i kredsløbet i denne uge. Jeg føler mig stadig ikke stresset som sådan, i alle tilfælde ikke på en dårlig måde, men er spændt. Så spændt! Og glæder mig! Skal kun sove 5 gange til og så er det bryllupstid.

Og som om det ikke var nok med hele bryllupscirkuset, så har den forgangne uge også budt på snesevis af små (og store!) dejlige ting og begivenheder. Bl.a. vandt min kærestes butik Byens Bedste i deres kategori. Så glad og stolt.

Jeg håber, I også får en helt vidunderlig uge ♥

{Markblomster i fuldt flor ved DR-byen}

{Is i solen efter træning}

{Lidt nyt til væggen, der giver instant strandlængsel}

{I lørdags vandt min kærestes butik, Packyard, titlen som byens bedste indenfor herremode}

{Det fejrede vi med middag og en sjus eller to og klokken var henad mange, da vi gik hjem langs vandet}

{Altanlykke}

{Kartoffelmadsekstravaganza}

Skriv en kommentar

3 Kommentarer