Bloggen en uge gammel + grøn morgenmad

Tillykke til bloggen, der nu er en uge gammel. Og tusind tak til jer der læser med! Der er små hundrede mennesker, der kigger forbi hver dag :) Husk endelig at ALLE er velkomne til at kommentere og stille spørgsmål. En blog er ikke noget uden sine læsere.
Da bloggen er så ny er den stadig ved at finde sin form, men har prøvet i denne uge at komme lidt ind på alle emner jeg vil beskæftige mig med, så det om ikke andet så i smagsprøver skulle kunne give et billede af hvad det er for en blog. I må meget gerne give ris og ros ;)
To emner jeg havde planlagt også at gøre meget ud af, træning og København (hvad end det sidste så helt præcist indeholder) har jeg ikke nået. Træning fordi jeg lige nu har en skulderskade, så laver ikke så meget andet end at gå lange ture og København simpelthen fordi jeg har haft travlt. Men det kommer, promise.

Dagens morgenmad

smoothie med avocado, spirulina, jordbær, sojamælk, vanille og proteinpulver
Og så kan jeg vel lige så godt komme efter det med træningen. Min fysioterapeut har nemlig beordret mig i svømmehallen, da svømning skulle være godt for min skulder. Er ikke helt pjattet med idéen. Altså kan godt lide at svømme, men hader fucking klorvand. Alt hvad jeg har investeret i af dyre hårprodukter for at få mit Ronja Røverdatter hår (stridt, groft, uregerligt, kruset) til at makke ret, bliver trukket ud af håret på 2 sek. og ens hud har det heller ikke bedre.
Nå, men må nok bare finde det gode gamle hovedkondom af en badehætte frem og så ellers bide det i mig.
Smutter i svømmeren inden uni i eftermiddag.
Senere vil jeg blogge lidt om støvler (og korte ben).
Hav det godt,
Emily
(Visited 229 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar