Helt ærligt Oba-man!

Circle and Stone Earrings**Leather Stud Scoop GlovesTiered Flapper Vest
Gold Button Stripe TeeMINX Plain Metallic Pump Pussybow Tunic

Sad og funderede over hvor mine sager fra topshop blev af. Bestilte dem sidste søndag, så syntes at det snart måtte være på tide…
Tjekkede så post danmarks hjemmeside og minsandten om de ikke skriver at post og pakker kan være forsinkede pga. obamas besøg i sidste uge. og især pakker fra udlandet. som i min pakke. synes godt nok at det er tarveligt mr. president!
For topshop sender da med posten ikke? Og ikke ups eller gls vel? kan snart ikke hitte rundt i hvem der bruger hvad (dårligt tegn). ved bare at jeg alt for mange gange er endt på en eller anden pakkecentral i glostrup eller tåstrup for at indfange pakker, som de har prøvet at levere 3 gange (bare aldrig når jeg er hjemme).

Så nu må den gerne snart komme. Ellers ringer jeg til det hvide hus og brokker mig, nå!


(Visited 177 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Forstår altså ikke, hvorfor du ikke kan tracke den. Pakken altså. Jeg har lige bestil noget hos Topshop og har da fået et track & frace nr. (!?)