Himmelske Sarah Bernhard

Min mormor (der vist efterhånden er blevet hovedperson her på bloggen) har fødselsdag på mandag og jeg har i den anledning været inde i Kransekagehuset, at købe en kæmpe æske petits fours.
De har de lækreste kager og chokolader derinde og havde lyst til at købe hele forretning. Jeg er virkelig en rigtig kagemoster og ville gerne bo i Kransekagehuset, på La Glace eller hos Tante T. Og et af mine store ønsker er at komme til Sønderjysk kaffebord! Gik dog efter devisen lidt men godt og nøjedes med en mini Sarah Bernhard. Sindsygt god!

Selvom man prøver at spise sundt, tror jeg på at det er vigtigt også bare at spise det man har lyst til (så længe basis er i orden). Ellers bliver tingene for kedelige og regelrette og man ender med de der super-cravings, man til sidst må bukke under for og som risikerer at ende i orgier.

Hører af og til om kvinder der spinker og sparer med kalorierne og som lever noget så kedeligt, for så at have en gang hver 14. dag, hvor de flipper helt ud og spiser alt det ‘forbudte’. For det første er det ikke et særligt sundt forhold at have til mad, men det er heller ikke sundt for kroppen. Og det siger vel også lidt om ens forlhold til sig selv. Så hellere gå efter at forkæle dig selv og din krop med sunde og lækre ting. Giv dig selv alt det du behøver for at fungere godt og have masser af energi og så spis da endelig en Sarah Bernhard kage eller hvad der nu tænder dig af og til. Viva la dolce vita!
(Visited 193 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Jeg kan lide dine mormor-indlæg, og føler mig overbevidst om, at jeg kan lide din mormor. Fine gl. sager, Chanel og kransekagehuset – Så tror jeg ikke det kan blive meget bedre. Måske jeg i bund og grund selv er lidt af en mormor:)