Mit kryptonit

Se hvad der sneg sig med i min smoothie i morges; avocado… som jeg egentlig slet ikke kan tåle, men spiser af og til alligevel fordi jeg ikke kan lade være… er skisme verdens dummeste ting ikke at kunne tåle. Kan heller ikke tåle ananas og asparges (rå), og det er også vildt ærgeligt, men er alligevel avocadoen jeg er mest trist over ikke at kunne fråse i.
Men i dag kom der lidt i smoothien og se hvor fin blank og cremet den blev, var bedre end den fedeste flødeis!
Og nu har jeg så lyst til at spise avocado med rejer til frokost og avocadesalat til aftensmad. Holder mig dog på måtten og venter min. en uge før jeg spiser avocado igen… tror jeg…
(Visited 267 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Ja det kan du tro, men det varierer lidt. I den i går var der lidt vanillepulver (ikke vanillesukker, Urtekram har en man kan få i Irma bl.a.) og sojamælk til det fik en passende konsistens.I går spiste jeg et æg til, men hvis jeg ikke gør det tilsætter jeg 2-3 spsk. proteinpulver for at få et mere sammensat måltid. Og det samme mht. fedt. Nu var der jo avocado i denne her, men havde det bare været frugt ville jeg tilsætte 1-2 spsk. olie (hørfrø, kæmpenatlys eller raps).Andre ting jeg kunne finde på at komme i; kanel, kardemomme, nødder, lakridspulver, Greens+ (som er en masse grønt, urter og superfoods i pulverform), HUSK (fibre) og så alle mulige forskellige frugter selvfølgelig. Skal nok blive bedre til at skrive hvad jeg putter i ;)Jeg lider af hyperglykæmi, hvilket vil sige at jeg er insulinintolerant. Jeg skal altså prøve at holde mit blodsukker så stabilt som muligt og det gør jeg bla. ved så vidt muligt at undgå de hurtige kulhydrater og spise hele måltider (altså nogen der også indeholder protein og fedt, der bremser kulhydrater).Men hyperglykæmisk kost er også fint for folk der vil tabe sig eller have mere energi og overskud, hvilket jo er en dejlig bivirkning ved stabilt blodsukker. Oj det blev en ordentlig smøre ;)

  2. Tak for det lange svar! -Rigtig god inspiration:0)Elsker også smoothies og proever selv at snige nogle groentsager derned så det ikke er en ren frugtsukkerbombe.Får helt lyst til at købe en ny blender=)

  3. Det var så lidt :)Spinat er en anden god og nem ting man kan putte i smoothies.Ja en god blender er guld værd, er fedt med en der kan 'trække' en del uden at gå i stå og som nemt og hurtigt kan purere mere eller mindre alt.Jeg har en fra Kitchen Aid, som er super.

    1. Jeg har købt det på nettet i sin tid, men kan simpelthen ikke huske hvor. Er dog overbevist om at jeg også har set det i en helsekost herhjemme på et tidspunkt