læsehest

Jeg er virkelig en læsehest af rang. Faktisk i så høj grad at min mor var bekymret for, om det påvirkede mig negativt socialt (fordi jeg helst bare ville sidde indenfor med en bog), da jeg var yngre. Og så hadede hun at jeg var sådan en bleg lille bogorm, der sad i skyggen og læste om sommeren (hvilket jeg er glad for nu, rynker og hudcancer taget i betragtning). Er heldigvis ikke blevet mere socialt analfabet end de fleste andre og har i tilgift fået høj læsehastighed (hvilket er mere end brugbart studie-wise) og en ret mangfoldig samling skør paratviden, der jo altid er god til eksempelvis Trivial eller Bezzerwizzer (shit det er mange z’er).
Har lige lånt Eksil af Jacob Ejersbo og Dinosaurens Fjer af Sissel-Jo Gazan af henholdsvis en veninde og min mor. Dem har jeg længe gerne villet læse og glæder mig til at komme i gang. Kan bare ikke helt beslutte hvilken jeg skal begynde med… Skal nok skrive hvad jeg synes når de er læst :)
(Visited 207 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Glæd dig begge bøger er HELT fantastiske!Og jeg havde det i øvrigt på samme måde som dig som barn. At læse var bare min største hobby, ville ønske man kunne få tid til at læse lige så meget nu som voksen..