What to wear?

Hvordan kan det blive ved med at være så svært? Altså at finde ud af hvad man skal have på når man skal ud? Er dog kun en mini-tøjkrise i dag, da kjole og sko ligger fast, men hvad skal jeg have over? Perlejakke eller grøn ruskind? Umiddelbart synes jeg at den grønne er en vinder (farven ser fucked ud fordi der er mørkt i min lejlighed, den er mere klar græsgrøn), men ruskind er nok både for varmt og upraktisk til bytur… Dør hvis der kommer pletter på den.
Skal have masser af ringe på og sorte fjer i håret.
Bon soir tout le monde!
(Visited 185 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hehe… Det kan du have ret i, det havde jeg slet ikke tænkt på ;) men er også inde i en fase hvor jeg ville tage bad i ruskind om muligt. Er også endt i den anden jakke, så ingen fare for ruskinds OD ;)

  2. vil se frem til til at høre hvd det blev til – synes også helt klart at pallietten var fedest til ringe og fjer!