Maybe she’s born with it

Nu har jeg brugt Maybellines Collosal i et par uger og jeg er mere end tilfreds. Den minder meget om Dior Show og til bare 100 kr. er den et budgetvenligt alternativ. Har ellers brugt YSL’s Effet Faux Cils og Guerlain le 2, men synes faktisk at den billigere Maybelline er bedre. På billedet ser det lidt klumpet ud, men det er sådan jeg kan lide det og det ser jo anderledes ud, når det ikke er så tæt på. Men ellers kan man jo alliere sig med en øjenvippekam eller en nål.
Meget af min make-up er øko eller ‘ren og grøn’, især det der skal direkte på huden, men mht. mascara duer det ikke synes jeg. Hvilken er jeres favoritmascara?

(Visited 193 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hvor har du lange flotte vipper.. er helt misundelig (: jeg bruger false lash effect fra max factor.. Synes den er virkelig god :)

  2. skulle nok have taget et før-billede, for de ser ikke ud af meget uden. sejt mht. max factor mascaraen. Kan være jeg skal prøve den, efter denne her så (den evige mascara-jagt), jeg har altid brugt de der virkelig dyre mascaraer, men har fået øjnene op for at det ikke nødvendigvis behøver at koste en bondegård at få pæne vipper.

  3. Nej, øko mascara dur bare ikke, så vil jeg hellere spare på parabenerne et andet sted. Selv bruger den den lange tynde fra Lancome og elsker den. Men de er da et helt vildt resultat, du har fået med den her!