London

Min veninde Nina og jeg smutter en forlænget weekend til London lige inden jul. Hun skal over at ses med sin mr. Darcy og jeg skal med som anstandsdame… eller noget. Og hvis de får brug for lidt alone time, kan jeg nok finde på noget at lave. Som i juleshopping for eksempel. Eller et besøg på Victoria and Albert museum. Eller gennemtrawling af markeder. Eller besøge et par venner, der læser/bor der.
Det er altså alletiders eksamens-gulerod. Glæder mig!

(Visited 465 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Rigtig god tur, London er fantastisk:) Men jeg må i år nøjes med en shoppetur, fra det mørke jylland, til København, det glæder jeg mig til;)/Anita

  2. Tak allesammen ;)Anita – København er nu også en god by at shoppe i, lidt for god nogen gange hvis du spørger mig, hehe. Så rigtig god tur til dig også.