Tivoli

Havde en helt magisk aften i Tivoli i går. Og fik en fin ny peruviansk hue i alverdens farver og en grandiøs gløgg. Og kom endnu mere i julestemning.

Er til gengæld også blevet endnu mere syg og må vist hellere holde sengen i dag. Skal dog lige et smut til lægen igen igen, håber snart at hun kan finde ud af hvad der er galt. Har kvalme, let feber og får mere og mere ondt i højre side. Håber ikke at det er blindtarmen…

(Visited 171 times, 1 visits today)
Lucia

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Uh, det med smerten i højre side har jeg også haft… Lægerne nåede frem til, at det var en infektion i nyrebækkenet. Men inden da havde de også været et smut forbi blindtarmsbetændelse og galdeblærebetændelse… Men god bedring til dig, lad os håbe de finder frem til, hvad der er galt!!!

  2. Uhh, håber ikke det er blindtarmen for din skyld! Det ville jo være så trist her i juletiden især!God bedring, krydser mine fingre for at det går over snart ;)

  3. Tak for de søde kommentarer;) Er tilsyneladende hverken blindtarmsbetændelse eller noget lignende. Er blevet tjekket efter alle kunstens regler, men ingen kan finde ud af hvad det så er:(