London part I

Om lørdagen var vi på Tate Modern og se bl.a. Pop Life udstillingen
Det ligner lidt et fængsel ikke? Tror at det er ved at være sidste gang jeg bor på hostel…
Monmouth havde rigtig god kaffe :) Det var der bare også en masse andre der havde fundet ud af, tror aldrig at jeg har set sådan en kø foran en kaffebiks.
Vi var noget så heldige og havde det smukkeste vejr både lørdag og søndag

Det lækreste marked ved London Bridge. Gad godt at vi tog lidt af markedskulturen til os i DK…
sådan kan man jo også julepynte:)
her er ord vist overflødige…
Vi havde simpelthen sådan en dejlig tur og jeg kan slet ikke forstå alt det vi nåede på tre dage.
Vigtigst af alt, var der stadig god kemi og masser af gnister mellem Nina og mr. Darcy, de er simpelthen så søde. Engelsk juleromantik når det er bedst!
Har fået shoppet en masse (surprice) både julegaver og en del til mig selv (well meget, er som om det ikke helt gælder når man er i udlandet…), været på museer, spist lækker mad, drukket billige cocktails (syntes det var forbavsende billigt at spise/ drikke ude i London), været på pub og en masse andet jeg ikke kan huske lige nu fordi jeg er for træt til noget som helst. Skriver mere og viser flere billeder i morgen :)
Tusind tak til Tora fra Indie Mom and the Reluctant Banker for gode tips og steder, fik næsten prøvet alle de ting hun havde nævnt (se kommentarerne under ‘When in London’ her på bloggen) og det var som at have en personlig tourguide, der vidste lige hvad jeg bedst kunne lide :)

Har i øvrigt fundet den perfekte nytårskjole og så kom jeg også til at købe et par sko. De hedder Kirkwood til efternavn… Viser i morgen :)

(Visited 1.233 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Velkommen hjem. Det ser ud til at have været en rigtig god tur.Jeg glæder mig super meget til at se dine nye sko i morgen. Og allerede nu har jeg en mistanke om, at jeg sikkert ender med at blive lidt misundelig, hehe.